Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:52 am Temat postu: |
|
|
Justysiaaa napisał: | Wind ale ty mnie dzisiaj opieprzasz ...No cóż ale jesli masz powody Dobrze sorki w takim razie...Możesz mi powiedzieć co to jest PM? Bo ja nie wiem I jeśli możesz mi wyjaśnić pojęcie offtopik byłabym wdzięczna |
justyssiaa ja nie opieprzam daj spokoj. taka jest moja rola. jak widze jakies niedociagniecia lub cos czego nie moze byc to poprostu zwracam uwage jak mam mowic zeby Cie nie urazic? "łaskawa Pani" hehehe nie bierz tego do siebie.
PM- to jest prywatna wiadomosc,wysyłasz ja tylko do 1dnej konkretnej osoby..pod postem kazdego z nas masz taki prostokat --> "PW", klikasz na to i wysyłasz wiadomosc obojetnie jakiej tresci i widzi ja tylko ta osoba do ktorej piszesz rozumiesz? na samej gorze forum jest "Skrzynka odbiorcza" i jesli ktos Ci napisał wiadomosc prywatna (pw) to pojawi sie tam--> "masz 1 nową wiadomosc".
offtopik to rozmowa ktora jest albo nie potrzebna albo powtarzajaca sie
np. jesli piszesz w dziale o przebiegu ciazy to ze chciałabys byc mama i zostało Ci tam iles lat to to jest własnie off topik bo temat postu jest zupełnie inny . mam nadzieje ze nie zamotałam. jak cos to pisz,pytaj i nie bierz do siebie az tak moich uwag ja na nikogo nie wrzeszcze,chyba ze straaasznie mnie wqrzy wkoncu kultura obowiazuje
Sekrecik to jaki kolor włosow bedzie mialo wasze malenstwo nie zalezy od tego na jaki kolor obecnie sie przefarbowałas to tkwi daleko w genach, tak samo jak kolor oczu . wystarczy ze w rodzinie jest ktos typowo rudy, moze zdarzyc sie ze Wasz maluch podłapie ten gen ;P ale nie musi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 12:08 pm Temat postu: |
|
|
Wind moja koleżanka zawsze mówi że na Panią trzeba mieć wygląd i pieniądze tak więc do mnie nie pasuje ten zwrot Nie biorę do siebie śmieję się tylko
Sekrecik więc czekam na linka przez PM _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 9:43 pm Temat postu: |
|
|
Tvisha moi sa szatynami mojego meza tez...
a ja pofarbowalm sobie wloski i wyszedl mi taki
kolor jak mialam...slyszalam ze przez to dziecko moze byc rude
Co do koloru oczow razem z mezem mamy ciemno brazowe...
Justysia wyslalam ci juz link na prywatna skrzynke
teraz dodalam zdjecie z usg na ktorym widac
malego PITONKA hehe dostalas ten link _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Kurczę nie dostałam żadnego linka Możesz spróbować jeszcze raz? _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 10:30 am Temat postu: |
|
|
bo chyba nie wiesz gdzie patrzec....;/ pisałam przeciez u gory forum masz SKRZYNKA ODBIORCZA tam powinna byc wiadomosc od Sekrecika .
dziewczyny nie robcie off topiku :> _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 3:05 pm Temat postu: |
|
|
Wiem, wiem wczoraj oglądałam zdjęcia...Wszystkie śliczniutkie Wind wiem gdzie patrzeć tylko nie miałam wczoraj internetu żeby odpisać Już kończymy temat
Ale brzuszek masz super Śliczna jesteś Widać że ciąża Ci służy Buziaki _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 3:47 pm Temat postu: |
|
|
Justysia to fajnie ze widzialas fotki
za dwa tyg jedziemy na usg juz nie moge sie doczekac
ehehe
Ps.mam pytanie do was dziewczyny
bo jestem juz w 7miesiacu ale nadal sie kochamy
z mezem....moja znajoma mowila ze spala z mezem
do 8...chyba bede musiala spytac lekarza ...
slyszalam ze ograzm moze przyspieszyc porod _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 9:32 pm Temat postu: |
|
|
Sama nie wiem więc nie będę nic mówić od siebie...Czytałam jednak w internecie że:
Podczas prawidłowo rozwijającej się ciąży nie ma żadnych przeszkód przed współżyciem. Jeśli lekarz ginekolog nie widzi żadnych przeciwwskazań, seks można uprawiać podczas niemal całego okresu ciąży. Przeciwwskazaniami do współżycia jest ciąża zagrożona, ostatnie tygodnie ciąży oraz w dniach kiedy przeważnie pojawiała się miesiączka. Dni, w których zazwyczaj wypadała menstruacja są szczególnie zagrożone poronieniem (za Dr Andrzej Depko seksuologiem )
Ale:
Ważne jest aby nie odbywać stosunków seksualnych w ostatnich 6 tygodniach ciąży. Utrzymywanie stosunków w tym okresie może doprowadzić do powstania zakażenia lub przyspieszyć akcję porodową.
Tak radzą seksuolodzy _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 10:43 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik toz na GG Ci pisałam ze od 7m-ca nalezy zaprzestac sexu bo grozi to przedwczesnym porodem...niestety Twoj maz musi poczekac z 3 m-ce takie zycie było fajnie ale sie skonczyło.
w nasieniu znajduje sie substancja zwana prostaglandyną ktora powoduje skurcze porodowe wiec nie radze sie kochac... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:54 am Temat postu: |
|
|
cześć dziewczęta, jestem zdumiona jak ostatnio rozwinął się tutaj temat genetyki. Z tym farbowaniem włosów to zwykły przesąd, więc nie obawiaj się Sekrecik O tym jak będzie wygladac nasze dziecko zadecydują tylko i wyłącznie geny.
Ja natomiast mam inną wiadomość, wczoraj byłam na USG i dzidziuś spłatał na psikusa, bo odwrócił się do nas tyłeczkiem i lekarz nie zobaczył czy będzie chłopczyk czy dziewczynka. Za to mój mąż miał taką mina kiedy patrzył na ekran, że aż się ciepło na sercu zrobiło
Natomiast mam inny problem, cierpię na cholestazę ciążową. Niedługo odchodzę na L4 i nie wrócę do końca ciąży. Niestety bardzo martwi mnie stan zdrowia mojego maluszka i to podtruwanie. Poza tym dużo przybrałam na wadze mimo że nie wiem gdziew te wszystkie kg, bo oprócz brzuszka nic nie mam, a i brzuszek nie za duży. Nie objadam się, więc czy tycie ma związek z cholestazą?
I mam takie pytanie czy próby wątrobowe na poziom kwasów żółciowych pobiera się z krwi? Czy trzeba byc na czczo i ile czeka się na wyniki. Nie mogę znaleźć żadnych konkretnych infromacji na ten temat w necie, także jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedź. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|