Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Justysiaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 12:16 pm Temat postu: |
|
|
Sprężyna jejuś coś z maluszkiem nie tak? Dobrze się czujesz? Bądź dobrej myśli wszystko będzie ok _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 12:34 pm Temat postu: |
|
|
sprezyna, nie słyszałam, żeby cholestaza wpływała na tycie, zapytaj się lekarza przy najbliższej okazji czy może mieć to związek ze sobą.
próby wątrobowe z krwi na czczo. wyniki pewnie zaleznie od laboratorium, ale zwykle następnego dnia się odbiera. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 1:50 pm Temat postu: |
|
|
No mam nadzieję że nic złego sie nie stanie, ale strasznie się boję. Lekarz kazał mi pić dużo wody, ale strasznie męczą mnie zgagi i nie pomagają mi na nie żadne preparaty typu Rennie, manti, itp. Lekarz zaleca też żeby dużo leżeć dlatego odchodzę na zwolnienie. Muszę zrobić te próby wątrobowe i jak się objawy nasilą to pójdę do spziatala gdzie będą mi podawać lek dożylnie. Strasznie się denerwuję _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 2:13 pm Temat postu: |
|
|
hej dziweczyny coraz blizej poradu
i coraz bardziej boje sie zeby dziecko urodzilo
sie zdrowe...naprawde mysle o tym co dzien
Chcialabym zeby bylo wszystko wporzadku...mysle jak bedzie
wygladalo..i czy dam rade zniesc ten bol porodowy
Nie chcialabym byc tez nacinana...na sama mysl jest mi
nie dobrze hehe ale slyszalam ze przy 1 ciazy to norma...
Co do tego seksiku to my nadal sie kochamy
teraz jak bede na poczatku wrzesnia u ginekologa
spytam czy musimy juz przestac ....ale powiem wam ze czuje sie
w lozku jak kulka juz nie tak seksownie jak przed ciaza...
Aha ja przytylam przez cala ciaze 5,5kilo to duzo czy malo
a jestem w 28tyg=poczatek 7 mieisac _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 4:23 pm Temat postu: |
|
|
Hej Wiesz Sekrecik może to pogoda sprzyja sama nie wiem dzisiaj byłam na oddziale poporodowym Mojej bratowej siostra urodziła dziś w nocy o 2:20 śliczną córeczkę Waży 2850 i ma 53cm Rozmawiałyśmy tam z innymi paniami które również urodziły i nie trwało to długo wszystkie 3 powiedziały że ok 2/3 godzin i dzidzia już była przy nich Oczywiście to sprawa indywidualna ale wierzę że będzie dobrze Choć ja sama jak tylko sobię pomyślę że miałabym teraz rodzić strasznie się boję...Mam bardzo niski próg bólowy...Nie wiele wytrzymam w związku z czym u mnie było by ciężko _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 5:49 pm Temat postu: |
|
|
Justysia chyba najgorsze sa te skurcze a pozniej
to nie jest tak zle... mam nadzieje to bardzo
leciutka ta dzidzia sie urodzila Moj syneke wazy juz ok 1200
chyba po tacie bedzie mial duza wage
Bo ja wazylam2600 i mialam 53 a moj maz 4600 i ok 60cm
Ale mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle
Jestem ostatnio bardziej senna i szybko sie mecze
dzis dalam rade posprzatac cala sypialnie
umyc w niej okna i mialam doscyc reszta
okien na jutro ...Nastepnym razem wezme sie za nie po porodzie
bo teraz brzuszek mi przeszkadza hehe _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 9:02 pm Temat postu: |
|
|
sekrecik a wiesz ze nacinanie krocza pomaga? co chcesz zeby Cie rozerwało? jesli nie zgodzisz sie to bedzie tylko i wyłacznie Twoja decyzja ale działasz tym samym na niekorzysc;/ poza tym jakos ta głowka musi sie przecisnac ;/ dlatego musza troszke naciac...ponoc nic nie czujesz, 0 bolu - przez skurcze
bedzie dobrze.
ale zaprzestaj juz sexu.... bo urodzisz wczesniaka.
przeciez da sie bez tego zyc _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 9:42 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik nio leciutka ale taka kochana...Nie mogłam oderwać od niej oczu...Tak sobie myślałam i wyobrażałam jak mam na rączkach swoje maleństwo No to pewnie po tatusiu Twój synek będzie byczek Ja tam się nie znam ale na Twoim miejscu posłuchałabym Wind i zaprzestała seksu...Bez seksu można wytrzymać a lepiej dmuchać na zimne _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 11:06 am Temat postu: |
|
|
Sekrecik to najbardziej prawdopodobne ze dziecko bedzie szatynem, ale moze sie uaktywnic gen z przed 5 pokolen i okaze sie ze bedzie rude . Ale z tego co slyszalam najszybciej u dziecka ujawniaja sie cechy po dziadkach.
Jak by jajko pomalowac na kolory i podlozyc kurze do wylegu to jakie piskle by wyszlo ?
A tak pozatym skladam zazalenie. Wysylalam wiadomosc z prosba o zdjecia na prywatna skrzynke Sekrecika i nic do tad nie dostalam. Prosze o szybkie rozpatrzenie sprawy
Syla23 jak widac wciagnela sie w maciezynstwo i nie ma czasu juz na pisanie. Dziewczyny trzymajcie sie cieplo. sprezyna trzymam kciuki ... bedzie dobrze.
sekrecik przed toba jesze ponad 2 miesieca ... to sporo czasu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 2:22 pm Temat postu: |
|
|
Tvisha wydawało by się że to sporo czasu ale szybko zleci...Mojej batowej siostra jeszcze 3 miesiące temu się nie przejmowała porodem a wczoraj urodziła...Bardzo szybko miną te 2 miesiące i ani się Sekrecik nie obejrzy a maleństwo będzie już przy niej _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|