Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sekrecik88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 2:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehe z tym seksikiem bedzie ciezko hehe
Bo my moj maz jest ciagle na mnie napalony
myslalam ze jak bede miala wielkie brzusio
to juz nie bede dla niego atrakcyjna hehe
A same pieszczotki bez orgazmu z mojej strony moga byc...
Co do wloskow to dziadkowie z mojej str i str meza sa szatynami...

Justysia pewnie widzialas mojego meza na pb
jest wysoki 193 i 95kilo waga mam nadieje ze moj synek
bedzie po mamusi ale on juz wazy 1200...hehe
Justysiaaa

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie że widziałam śliczne focie...Pozazdrościć męża przystojniak jak nie wiem Very HappyVery Happy Śliczna z Was para pasujecie do siebie jak ulał jeszcze dzidzia i rodzinka w komplecie Smile Sekrecik jeśli się nie pogniewasz na to pytanie ile masz lat? Bo na zdjęciach wyglądasz tak młodziutko dałabym Ci góra 19 lat Smile Twojemu mężowi najwyżej 20 SmileSmile
sprezyna

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 3:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mężczyznom podobają się kobiety w ciąży, ponieważ mają takie okrągłe kształty. Mojemu mężowi tez podoba się to ze sie zaokrągliłam i wcale nie stracił apetytu na seks. Zdarzało mi się wyczytać kiedyś jak mężczyźni wypowiadali się że kobiety w ciąży są grube i obrzydliwe, i oni nie tykali swoich żon przez całą ciążę. Także Sekrecik cieszmy się że wciąż podobamy się swoim mężczyznom :)Faktycznie z czasem może przeszkadzać brzuszek, ale my po prostu kochamy się w pozycjach, w których brzuszek nie jest uciskany. Ja pozwolam mężowi nacieszyć wzrok moimi nowymi kształtami, myślę że jak urodzę to czasem sama za nimi zatęsknię.

Ps. dzisiaj zrobiłam te próby wątrobowe, czekam na wyniki - będą popołudniu. Niestety dziś pracuję do 20 więc chyba tylko zostaje mi zadzwonić do laboratorium i zapytać jakie wyszły.

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 3:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprezyna czasy chyab się zmieniły bo mam 2 znajome które są w ciąży i też mówiły że nie mogą się odpędzić od swoich mężczyzn i że bardziej im się podobają niż przed ciążą SmileSmile Zaokrąglona pupa i bioderka są sexi nie ma co się czarować Very HappyVery Happy
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 3:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eh ... napatrzylam sie na zdjecia az mi serducho z wrazenia zatkalo. Ja uwielbiam wyglad kobiety ktora polknela pilke i tak tez chce ... I te dwa ostatnie miesiace chcialabym by trwaly jak najdluzej. Ale troche przeraza mnie seks w okresie ciazy. Niby kobieta czuje sie dobrze i przekazuje emocje dziecku
Ale co jesli tata synkowi oko pindolem podbije Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sprezyna

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 4:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha to jest po prostu niemożliwe Smile Jeśli kobiecie jest przyjemnie to jej maluskzowi w brzuchu też, bo przecież maleństwo odczuwa wszystkie emocje mamusi. A facetom oprócz zaokrąglonych kształtów podoba się jeszcze coś innego. Oni mianowicie czują się bardzo dumni (patrz bardziej męscy) ze świadomością że spłodzili potomka

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 7:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej to z tym podbiciem oka pindolem bylo
dobre az sie poplakalam hehe Laughing 2wrzesnia bede
u gina to spytam czy juz trzeba przestac
on bedzie wiedzial najlepiej...Ja mam 20
a moj maz 29skonczyl takze roznica jest spora
Ale nam to nie przeszkadza on jest uhahany ze ma mloda zone
A mnie kreca starsi faceci tylko wkurza mnie ze jest taki zazdrosny
jakbym byla niewiadomo jak piekna szczegolnie teraz
gdy jestem troche zaokraglona...
Zawsze jak przychodzi z pracy to romawia z brzuchem i
czyta mu bajeczki Laughing ciagle go caluje bieze moja stope
i mowi ze dzwoni do naszego synka normalnie prowdzi
rozmowe hehe Ja nie moge z tego Na punkcie malego zwariowal
a jeszcze jak dowiedzial sie ze to chlopiec to juz wogole...

Jak wchodzimy na usg to on pierwszy haha mialam
badanie seruszka maluszka jak bylam ostanio to zaczol
przestawiac te dwie kuleczki ktore lezaly mi na brzuszku normalnie jak
lekarz Wink
A wiecie co jest najgorsze w ciazy to ciagle bieganie siusiu
toz szok w nocy wstaje 2razy...a maly juz jest obrucony do wyjscia
rusza sie jakby mial po 4rece i nogi hehe
Ale zauwazylam ze jak puszczam glosniej muzyke zaczana sie
ruszac gwaltowniej pewnie tanczy hehe pozdrawiam Ps.maluszek po
seksie jest bardziej aktywny rusza sie jak szalony Wink
Justysiaaa

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 11:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik młodziutka jesteś Smile Uczysz się czy pracujesz już? SmileSmile Twój mąż nie wygląda na tyle ile naprawdę ma Laughing

Boże jak milutko słyszeć jak opowiadasz o tym co czujesz, co zauwarzyłaś Smile Ja również w Twoim wieku chcę mieć dzidziusia SmileSmile
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 11:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Justysia Confused jaki jest temat postu??? Shocked kurde znow zaczynac off topika robic..jak ja nienawidze 10 razy powtarzac tego samego Neutral....masz pytanie to zadaj je na pw;/ błagam nOOOOOOOOOO Confused

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sprezyna

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Emilko! zrobiłam te próby wątrobowe, czy wiesz co one mogą oznaczać?
CK-NAK 24-195, enzymy GOT 45, GPT 25, FOSFORAZA ALKAICZNA 88, ALBUMINY 3,5-5, TRÓJGLICERYDY 45-150, KREATYNINA 0,6 - 1,3
Pozostałe rzeczy jak glukoza, cholesterol, białko, mocznik i kwas moczowy w normie.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 15 z 47