Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Cze 09, 2008 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

syla ups Embarassed w takim razie sorki..;/ zle cos skojarzylam Smile 4give me.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Sekrecik88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 3:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny mam pytanie jestem prawie w 18 tyg
i jeszcze nic nie przytylam schudlam dwa kilo
bo wymiotuje...niby lekarz powiedzial ze to normalne
ale boje sie ze dziecku moze cos byc...co o tym myslicie
Mam caly czas super figure nawet lepsza niz przed ciaza
lacznie schudlam 3kilo...

--------

Co prawda brzuszek mi wyskoczyl ale po za tym wygladam ok

-----edited by emilka-----
a co to ma być za zacytowanie wlasnej odpowiedzi? Smile Sekrecik, jak chcesz coś dodać to po prawej stronie na górze swojego postu masz taką opcje "zmień" i wtedy możesz coś dodać bez takich kombinacji;)

wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sekrecik a nie masz anemii? jesli wszystko jest w normie to nie martw sie,juz wchodzisz w ten okres w ktorym bedzie Ci przybywac kg Wink malenstwo bedzie roslo Wink spoko maroko

Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik88 napisał:
Dziewczyny mam pytanie jestem prawie w 18 tyg
i jeszcze nic nie przytylam schudlam dwa kilo
bo wymiotuje...niby lekarz powiedzial ze to normalne
ale boje sie ze dziecku moze cos byc...co o tym myslicie
Mam caly czas super figure nawet lepsza niz przed ciaza
lacznie schudlam 3kilo...

--------

Co prawda brzuszek mi wyskoczyl ale po za tym wygladam ok

-----edited by emilka-----
a co to ma być za zacytowanie wlasnej odpowiedzi? Smile Sekrecik, jak chcesz coś dodać to po prawej stronie na górze swojego postu masz taką opcje "zmień" i wtedy możesz coś dodać bez takich kombinacji;)

spoko luz pomylilo mi sie zamiast zmien wcisnelam cytuj
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 2:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik dzięki za podpowiedź, tylko kurcze szukam jakis konkretnych dań bo juz mi sie pomysły kończą a karmienie dopiero sie zaczeło Sad

Wind wybaczam Very Happy hehehe jednak wole takie cięcie

A nasz Szymonek dostał wysypki Sad prawdopodobnie dlatego że cos zjadłam kurcze wiecie co ja juz tak uważam na to co jem i niedługo chyba bede na samych sucharach i wodzie Rolling Eyes Karmienie piersią jest cudownym przezyciem ale wymaga dużo samodyscypliny nie wiedziałam że aż tyle.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Syla napewno wiesz czego nie mozesz jesc Smile. a mały nie ma skazy zadnej? zupełnie zdrowiutenki?
jak Twoje piersi? tzn chodzi mi czy nie masz zastojow... nie bola brodawki? moja kolezanka pokarmila tylko tydz. bo mały tak ja gryzł (chyba dziasłami bo czym?) ze az zakrwawione miala..i zrezygnowała z cyca,ale mleko odciaga... Wink

Powrót do góry
Justysiaaa

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Kobietki Smile Jejuś jak ja tu dawno nie byłam nasz Sekrecik jutro wychodzi za mąż o ile się nie mylę ?Very Happy Życzę Szczęścia na nowej drodze życia SmileSmile :*:*:*:*:*
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 9:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc dlugo nie pisalam.Ja wczoraj mialam USG i coz sie dowiedzialam ze moja mala jest zdrowa wszystko z nia dobrze rosnie prawidlowo,wszystkie narzady rozwiniete prawidlowo,znowu brak aberracji chromosomowych 2 trymestru wiec wszystko w jak najlepszym porzadku.A i oczywiscie dowiedzialam sie ze to bedzie wlasnie "mala" nie "maly" nosze pod serduszkiem Amelke i potwierdzilo to 2 lekarzy wiec raczej mam pewnosc chociaz z tym to roznie bywa,ale ja tez od 2 tygodni czulam ze to dziewczynka.Wiec Jula bedzie miala siostrzyczke a ja kolejna dziewczynke do kochania,w naszym domu same kobietki,ja,JUla , nawet psina to suczka ..wiec wszystkie czekamy na 4 dame naszego domu.POzdrawiam i zycze zdrowia.Syla gratuluje synka!Sekrecik wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 8:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mamo Exclamation o gratulajce!!!! Smile kurcze a myslałam ze Bartek bedzie...eh...no nic. niewazne. wazne ze jest zdrowa ! Smile ciesze sie Smile powodzonkaaa Exclamation Exclamation

Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 10:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hay laseczki ja juz jestem po slubie
wczoraj sie odbyl:) mam fotki na moim pb jak
ktos chce zobaczyc dajcie znac:)
A 20czerwca jade z moja dzidziunia do lekarza
mam nadzieje ze teraz juz sie dowiem co bedziemy mieli
Buzka cioteczki hehe
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 4 z 47