Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sekrecik88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 4:15 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczynki
Dawno was nie odwiedzalam...po pierwsze zapomnialam hasla
i dzis siadlam i nie dalam za wygrana wpisywalam tyle razy az wkoncu weszlam hehe
Moj synek ma juz 7miesiecy Colinek wazy 9kilo i ma 73cm
duzy facet po tacie ma tez 2zabki i duzo rozrabia mowi mama baba bubu
ale to chby jeszcze nie swiadomie po za tym jest bardzo zywym dzieckiem
zasowa juz na chodziku bo raczkowanie ciezko mu idzie hehe
Zaczepia wszystkich ogolni jest bardzo towarzyski a ja czuje sie super
waze 50kilo doszlam po ciazy dosiebie raz dwa
Ale 6dni temu dopadla mnie ospa masakra wszystko swedzialo
duza goraczka a te krostki szok ale juz mas strupki goi sie boimy sie o malego ale lekarz mowil ze maluchy lepiej to znosza
pozdrawiam was serdecznie _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 4:20 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik no ładnie...widzisz..zagladaj czesciej co to ma wogole byc hehe.
Colin identyczny jak Ty jest 2 krople wody tzn sliczny zeby nie było . zazdroszcze ale to juz wiesz. wpadaj do Nas czesciej *** _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
GosiaczeQ25
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 11:31 am Temat postu: Buziaki |
|
|
Czesc Dziewczynki:)Daaaaaaaawno mnie tu nie bylo ale wpadałam aby poczytac:)U mnie wszystko ok:)Mała ma juz 7 miesiecy prawie:)Ja nie moge schudnąć masakraaaaaaaaaaaaa...ale zdarzyłam sie przyzwyczaic...Czekamy z Nadusia na jej 1 ząbka bo cos nie chca jej wychodzic haha no i jeszcze sama nie siedzi>???hmm czy ma jeszcze czas na to?????? Sekrecik slicznego masz Synka...codziennie wchodzew na Twoj foto blog:)Sprezynka co u Was??Wind buzka:)Pozdrowionka Babeczki:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 7:06 pm Temat postu: |
|
|
gosia heloo! jak milo ze wpadłas. zapraszamy czesciej ;] pisz jak tam cora sie rozwija,raczkuje? u mnie wszystko ok. zmieniłam faceta na lepszy model i jest mi jak w 10 niebie buziaki dla Ciebie i cory *** _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 11:30 am Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczynki!
Moja Patrysia tydzień temu skończyła pół roku! Jest zdrową wesołą dziewczynką. Cieszy się od rana do nocy! I jest bardzo grzeczna. Teraz wyżyna jej się pierwszy ząbek, ale dobrze to znosi. Nauczyła się też chodzić w chodziku, ale nie wkładam jej tam za często bo boję się o jej bioderka, a siedziała już w wieku 4 mc! Lekarka mówi że malutka bardzo dobrze się rozwija i wyprzedza swoich rówieśników o ponad dwa miesiące. To pewnie po mnie, bo ja chodziłam już jak miałam 9 mc, więc może mała pójdzie w moje ślady
Ja bardzo szybko doszłam do siebie po porodzie teraz ważę mniej niż przed ciążą, no i wszystkie spodnie ze mnie spadają, jedyne co to biust mam większy i w dalszym ciągu karmię Patkę piersią.
Małej bardzo się wytarły włoski i teraz mam takie śmieszne alfa alfa na głowie. No i od urodzenia przesypia całe noce! w ogóle raczej nie mam z nią zmartwień, jedynie co ta skaza nas prześladuje. Mam nadzieję że z niej wyrośnie
Ostatnio zajrzałam na photobloga Sekrecika, Colinek jest słodziutki, tylko po kim ma takie ciemne włoski? Monia ty byłaś brunetką?
A mała Nadusia coś się zmieniła?
Pozdrawiam gorąco _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 7:27 pm Temat postu: |
|
|
hay laseczki moj colinek mial ospe na poczatku goraczka po 39
ale teraz jest juz dobrze krostki zamienily sie w strupki i znikaja
odrazu jest inny bo tak to byl ciagle smutny plakal....nie wiem jak wasze maluchy ale colis ma 8miesiecy prawie i nie chce pic mleka nie wiem czy zasmakowalo mu nasze jedzenie w ciagu dnia wypija nie cala jedna butelke ...a przeciez w mleku jest duzo witamin...
Sprezyna ja tez duzo schudlam przed ciaza wazylam 56
teraz waze 50a jestem 7.5miesiaca po porodzie...
Gosiaczek dziekuje _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 2:23 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik Patrysia też w ciągu dnia nie pije chętnie mleczka, pewnie dlatego że jest gorąco, woli herbatki. No i posmakowała innych potraw, nie chce słoiczków, woli rzeczy które jemy my:) Nie martw się, tak już jest. Chciałabyś w takie upały jeść ciągle zupę? Twój synuś też nie ma ochoty na ciepłe mleczko
Karmisz go jeszcze mleczkiem w piersi czy podajesz mu mieszankę?
ja też bardzo schudłam, więc niepotrzebnie w ciąży się martwiłam na zapas Teraz raczej muszę kupić nowe ciuchy, bo wszystko za duże...
Jedziemy na weekend z małą na wczasy nad jezioro. Zastanawiam się jak Patia zniesie dłuższą podróż samochodem, no i czy nie będzie marudzić przy zasypianiu w nowym miejscu. No i mały trening przed weselem dla nas, żeby wiedzieć czego się spodziewać jak będziemy jechać jeszcze dalej...
Pozdrawiam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
GosiaczeQ25
|
Wysłany: Sob Lip 04, 2009 7:49 pm Temat postu: |
|
|
Czesc Dziewczynki:)Moja Nadia tez nie bardzo chce mleczko ale jak aprawde jest głodna to pije:)Bardziej lubi kaszki np.z bananami lub malinami:)Teraz kupilam jej mleczko z kleikiem i tez pije:)Ja dawalam jej słoiczki i je chociaz ostatnio zaprzestala i woli jak ja jej ugotuje cos:)Lubi tez banany:)jabłka mniej:)We wtorek ruszamy do Kołobrzegu:)Pierwszy nasz wyjaazd tak daleko...hm ciekawe jak to bedzie w sumie Mala lubi jezdzic autem ale 6 godzin jazdy niewiem czy zniesie dobrze...a i ze spaniem tez sie boje...ale zabieram jej łozeczko zeby sie dobrze wysypiała:)Nadusia konczy dzisiaj 7 miesiecy:) buzka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 12:01 pm Temat postu: |
|
|
No my musieliśmy zrezygnować z wyjazdu, bo mała się przeziębiła
Patrsyia też lubi jeździć, ale nie aż tak długo... po pewnym czasie chce się ruszyć a nie siedzieć przykutym do fotelika.
Moja córcia w ogóle nie je kaszek, lubi też gotowane przeze mnie jedzonko. A bananów po prostu nie znosi i ma na nie uczulenie, więc organizm chyba automatycznie odrzuca to co mu szkodzi.
No i zdecydowałyśmy z lekarką że nie odstawiamy na razie piersi, bo mała jest alergiczną a to nie dobrze też jest podawać jej takie oczyszczone ze wszytskich białek mleczko, więc na razie mam się wstyrzymać. Może spróbuijemy stopniowo za jaiś czas, ale w tym wypadku nie wiem czy warto...
Dzieciaczki szybko rosną, Patrysia za 11 dni też skończy 7 mc
I juz prawie raczkuje
Gosia jak duża jest już Nadusia i ile waży? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 8:42 pm Temat postu: |
|
|
No hej dziewczyny...
dawno nie zagldalam moj colis dzis skonczyl 8miesiecy
a ja jutro mam urodzinki moj synek juz sam sie podnosi,wstaje
jak trzyma sie go za raczki to stawia kroczki..
jest tez duza gadula za mama hehe mowi
mama
tata
baba
mama ala jak sie udezy
adam imie taty hehe
nie
tak ale to czasem hehe
ogolnie maly ma duzo w sobie energi nie usíedzi w miejscu ani chwilki
ciagle za nim biegam nieraz w ciagu dnia nie mam czasu na jedzenie
potrafie caly dzien byc na jednej bulce jakos leci caly dzien
a pod wieczor juz nie odczowam glodu aktualnie waze 50kilo....
sierpnia jedziemy do poslki na urlop juz nie moge sie doczekac
Colinek ma 77cm i wazy okolo 10kilo
jest bardzo dlugi ....
Chcemy mu kupic taki roweryk w polsce jest super bo
ma zabezpieczenie takze moglby byc wozony juz teraz
a w tym momenie zabral sie za odkurzacz hehe meczy kabelek
ostanio chodzi pozno spac przez te upaly hmm jakis czas temu mial
ospe ale dobrze ja zniosl...sa jeszcze przebarwienia ale one moga byc do okolo 3miesiecy nawet...
Ale sie rozpisalam szok ale troche sie tego nazbieralo
pozdrawiam was _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|