Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sekrecik88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 1:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprezynka

Colinek pil moje mleko tylko 2miesiace
bo ja mialam maly apetyt i tracilam pokarm...Teraz
wcina obiadziki czasem ze sloiczka jak robimy jakies pizze
bo jak nie to oczywiscie wcina obiadki robione przez mama
uwielbia zmiksowane schabowe i kotlety mielone...
Lubi bardzo nektarynki ....
A najbardziej slodycze hehe...
sprezyna

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Większość dziewci w tym wieku jest strasznie ruchliwa bo poznają świat Smile
PAtrysia za trzy dni skończy 7 miesięcy, ma 76 cm i waży 8200g. Właśnie wyżyna jej się pierwszy ząbek Smile
Moją niunię ostatnio ugryzła pszczoła (fuj!). Mała jest strasznym alergikiem i od razu cała mi spuchła! Szczęście że byłam pod apteką to od razu poleciałam jej po lekarstwa i podałam.
Teraz nasz szrabek musi znpowu odczekać z miesiąc ze szczepieniem. Masakra a ja nie mogę nigdzie się ruszyć bez masy kropelek i maści dla małej, które trzeba jej podawać na okrągło! Oprócz tego malutka jest zdrowa jak ryba, lekarka mnie pociesza że z alergii większość dzieci wyrasta do 3 roku życia. no i muszę ciągle ją karmić piersią bo nie mogę jej podawać żadnych mieszanek, tylko tych na receptę oczyszczonych ze wszystkich białek, ale to nie najleopsze więc wciąż karmię Smile
Jestem przez to taka chuda, że wystają mi wszystkie kości i nie mogę przytyć. Marzę o zjedzeniu jogurtu malinowego Smile Na razie ratuję się produktami sojowymi.

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 9:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc Dziewczynki:)Moja Mała ma juz 6 ząbkówSmile4 na dole jej wyszły na raz i dzisiaj na gorze dwie dwojki czyli oczne...musiało ja niezle bolec bo kurcze marudziła a ja niewiedzialam co jest...no i ma rozwolnienie i nie chce jesc...na szczescie pije herbatke..:)Sprezynka moja Mala wazy ok 8 kg a długa 74cm,,, a na jakie Ty szczepienia chodzisz??Bo ja mam przyjsc dopiero jak mala skonczy rok.a ostatnie szczepienie miala jak miala 6 miesiecy...Teraz juz zaczelam jej dawac normalne obiadki...to co my jemy to i ona. Daje jej tez biszkopty i chrupki kukurydziane. Zaczelam dawac jej serki ale to nie codziennie.no a z sokami to roznie..raz pije raz woli herbatke...a co do siedzenia to siedzi ale za chwilke sie przewala na bok...a jesli chodzi o turlanie to wychodzi jej to wzorcowo haha nawet sie nie obejrze a Mala juz na brzuchu:)no i uwielbia spac na brzuchu...a czy Wasze Malenstwa budza sie w nocy na jedzenie jeszcze??Bo gdzies tam czytalam ze juz 8 miesieczniaki nie powinny budzic sie w nocy na jedzenie?????hmm mi jest jej zal i jak sie obudzi to daje jej butle i wypija tak z 100 i zasypia...wiec niewiem jak to jest...ok rozpisalam sie hihi a i musze sie pochwalic ze schudłam 12 kg..ciezko to idzie ale dobrze ze tak sie dzieje a nie stoje w miejscu....
Pozdrawiam Was Dziewczynki:)Wind jak tam Twoj nowy Partner???Papa Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 9:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gosiu jak czas szybko leci no nie? Razz
mam nadzieje ze i jak dolacze do Was za jakis czas Razz
u mnie wszystko super Smile ciesze sie ze zaryzykowałam 6letni zwiazek dla kogos takiego jak moj "mąż" Razz warto było. przynajmniej wiem na czym stoje Smile
buziaki dla Ciebie i cory, pochwal sie czasem swoja pociecha Wink

Powrót do góry
GosiaczeQ25

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to super Wind ze Ci sie wkoncu układa:)Dołaczysz na pewno do Nas niedługoooooooooooooo:D:d zycze Tobie z całego serca:)Chcialam dodac zdjecie Nadusi ale nie wiem jak??No i suwaczek hm chyba juz zapomnialam jak to sie robi???????
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 28, 2009 7:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zdjecia jako takiego nie dodasz...musi byc pomniejszone i miec nie wiecej niz 100kb wielkosci Razz
mi chodzilo o fotki na maila Razz hehe
a suwaczek masz extra Smile jak widac nie zapomnialas Razz
dziekuje i mam nadzieje ze dołącze Wink pozdrofka

Powrót do góry
GosiaczeQ25

PostWysłany: Wto Lip 28, 2009 10:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No Wind mam pomniejszone zdjecie i jakos nie wchodzi mi;/ niewiem co jest:)Napisalam Ci na priv:DVery Happy no suwczek mi sie udał haha buzka
Powrót do góry
strojnisia

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 8:19 am    Temat postu: Jestem w ciąży:) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, wczoraj pojawiły się 2 kreseczki na teście ciążowym:)
wczoraj:) a dziś idziemy do gin. żeby sprawdził Smile
mam nadzieję, że będą same dobre wiadomości:)
ps. stresujemy sięSmile
trzymajcie kciuki:)
pozdrawiam strojnisia:)
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sob Sie 01, 2009 6:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

trzymam kciuki i zycze by ciaza przebiegala bezproblemow Smile
Powrót do góry
sprezyna

PostWysłany: Pon Sie 03, 2009 9:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No twoja Nadusia ma takie wymiary jak moja Patrysia niemalże Wink My jesteśmy ze szczepieniemai bardzo opóźnione z Patrysią. Jeśli idziesz zgodnie z harmonogramem szczepień to tak jest: najpierw szczepienia są bardzo często, praiwe co miesiąc, a po 6 mc dopiero wypada następne w 12. My będziemy szczepić się dopiero tym, co wypada w 5....
Moja Patrysia już siedzi bardzo mocno od dawna, sama też siada z pozycji leżązej, teraz staje na nóżki łapiąc się mebli, próbuje już chodzić i raczkować jednocześnie. Trzymana za rączki stawia kilka kroczków, a na czworaka zaczęła przekładać rączki. Ja też znowu schudłam kolejne 2kg. Teraz waże 54 kg przy wzroście 174 c,m, co daje mi całkiem niezłą figurę Smile
No i moja Patrysia nie ma jeszcze żadnego ząbka...
Gosia cieszę się z tobą że zaczęłaś zbijać wagę, a poczekaj jak mała zacznie chodzić... Smile Pozdrawiam wszystkich
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 14 z 41