Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sekrecik88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 1:34 pm Temat postu: |
|
|
Sprezynka
Colinek pil moje mleko tylko 2miesiace
bo ja mialam maly apetyt i tracilam pokarm...Teraz
wcina obiadziki czasem ze sloiczka jak robimy jakies pizze
bo jak nie to oczywiscie wcina obiadki robione przez mama
uwielbia zmiksowane schabowe i kotlety mielone...
Lubi bardzo nektarynki ....
A najbardziej slodycze hehe... _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 11:36 am Temat postu: |
|
|
Większość dziewci w tym wieku jest strasznie ruchliwa bo poznają świat
PAtrysia za trzy dni skończy 7 miesięcy, ma 76 cm i waży 8200g. Właśnie wyżyna jej się pierwszy ząbek
Moją niunię ostatnio ugryzła pszczoła (fuj!). Mała jest strasznym alergikiem i od razu cała mi spuchła! Szczęście że byłam pod apteką to od razu poleciałam jej po lekarstwa i podałam.
Teraz nasz szrabek musi znpowu odczekać z miesiąc ze szczepieniem. Masakra a ja nie mogę nigdzie się ruszyć bez masy kropelek i maści dla małej, które trzeba jej podawać na okrągło! Oprócz tego malutka jest zdrowa jak ryba, lekarka mnie pociesza że z alergii większość dzieci wyrasta do 3 roku życia. no i muszę ciągle ją karmić piersią bo nie mogę jej podawać żadnych mieszanek, tylko tych na receptę oczyszczonych ze wszystkich białek, ale to nie najleopsze więc wciąż karmię
Jestem przez to taka chuda, że wystają mi wszystkie kości i nie mogę przytyć. Marzę o zjedzeniu jogurtu malinowego Na razie ratuję się produktami sojowymi. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
GosiaczeQ25
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Czesc Dziewczynki:)Moja Mała ma juz 6 ząbków4 na dole jej wyszły na raz i dzisiaj na gorze dwie dwojki czyli oczne...musiało ja niezle bolec bo kurcze marudziła a ja niewiedzialam co jest...no i ma rozwolnienie i nie chce jesc...na szczescie pije herbatke..:)Sprezynka moja Mala wazy ok 8 kg a długa 74cm,,, a na jakie Ty szczepienia chodzisz??Bo ja mam przyjsc dopiero jak mala skonczy rok.a ostatnie szczepienie miala jak miala 6 miesiecy...Teraz juz zaczelam jej dawac normalne obiadki...to co my jemy to i ona. Daje jej tez biszkopty i chrupki kukurydziane. Zaczelam dawac jej serki ale to nie codziennie.no a z sokami to roznie..raz pije raz woli herbatke...a co do siedzenia to siedzi ale za chwilke sie przewala na bok...a jesli chodzi o turlanie to wychodzi jej to wzorcowo haha nawet sie nie obejrze a Mala juz na brzuchu:)no i uwielbia spac na brzuchu...a czy Wasze Malenstwa budza sie w nocy na jedzenie jeszcze??Bo gdzies tam czytalam ze juz 8 miesieczniaki nie powinny budzic sie w nocy na jedzenie?????hmm mi jest jej zal i jak sie obudzi to daje jej butle i wypija tak z 100 i zasypia...wiec niewiem jak to jest...ok rozpisalam sie hihi a i musze sie pochwalic ze schudłam 12 kg..ciezko to idzie ale dobrze ze tak sie dzieje a nie stoje w miejscu....
Pozdrawiam Was Dziewczynki:)Wind jak tam Twoj nowy Partner???Papa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 9:39 pm Temat postu: |
|
|
Gosiu jak czas szybko leci no nie?
mam nadzieje ze i jak dolacze do Was za jakis czas
u mnie wszystko super ciesze sie ze zaryzykowałam 6letni zwiazek dla kogos takiego jak moj "mąż" warto było. przynajmniej wiem na czym stoje
buziaki dla Ciebie i cory, pochwal sie czasem swoja pociecha _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
GosiaczeQ25
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 10:58 pm Temat postu: |
|
|
No to super Wind ze Ci sie wkoncu układa:)Dołaczysz na pewno do Nas niedługoooooooooooooo:D:d zycze Tobie z całego serca:)Chcialam dodac zdjecie Nadusi ale nie wiem jak??No i suwaczek hm chyba juz zapomnialam jak to sie robi??????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 7:45 am Temat postu: |
|
|
zdjecia jako takiego nie dodasz...musi byc pomniejszone i miec nie wiecej niz 100kb wielkosci
mi chodzilo o fotki na maila hehe
a suwaczek masz extra jak widac nie zapomnialas
dziekuje i mam nadzieje ze dołącze pozdrofka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
GosiaczeQ25
|
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 10:08 am Temat postu: |
|
|
No Wind mam pomniejszone zdjecie i jakos nie wchodzi mi;/ niewiem co jest:)Napisalam Ci na priv:D no suwczek mi sie udał haha buzka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
strojnisia
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 8:19 am Temat postu: Jestem w ciąży:) |
|
|
tak, wczoraj pojawiły się 2 kreseczki na teście ciążowym:)
wczoraj:) a dziś idziemy do gin. żeby sprawdził
mam nadzieję, że będą same dobre wiadomości:)
ps. stresujemy się
trzymajcie kciuki:)
pozdrawiam strojnisia:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 6:48 am Temat postu: |
|
|
trzymam kciuki i zycze by ciaza przebiegala bezproblemow |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 9:46 am Temat postu: |
|
|
No twoja Nadusia ma takie wymiary jak moja Patrysia niemalże My jesteśmy ze szczepieniemai bardzo opóźnione z Patrysią. Jeśli idziesz zgodnie z harmonogramem szczepień to tak jest: najpierw szczepienia są bardzo często, praiwe co miesiąc, a po 6 mc dopiero wypada następne w 12. My będziemy szczepić się dopiero tym, co wypada w 5....
Moja Patrysia już siedzi bardzo mocno od dawna, sama też siada z pozycji leżązej, teraz staje na nóżki łapiąc się mebli, próbuje już chodzić i raczkować jednocześnie. Trzymana za rączki stawia kilka kroczków, a na czworaka zaczęła przekładać rączki. Ja też znowu schudłam kolejne 2kg. Teraz waże 54 kg przy wzroście 174 c,m, co daje mi całkiem niezłą figurę
No i moja Patrysia nie ma jeszcze żadnego ząbka...
Gosia cieszę się z tobą że zaczęłaś zbijać wagę, a poczekaj jak mała zacznie chodzić... Pozdrawiam wszystkich _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|