Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
syla23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 8:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkie mamusie ...ale ten czas goni dzieci rosną a niedawno takie maleńkie były Very Happy
Szymonek skończył niedawno rok a juz ma 14 miesięcy i już się zastanawiam nad jego drugimi urodzinami bo przecież zima minie i moje dziecko bedzie miało 2 lata Rolling Eyes
Szymon juz jest samodzielnych chłopakiem lubi psocić i robić mamie pod górke ale za to umie się też przytulić i dać buzi i dobrze wie że mama wtedy wszystko wybaczy, mamy juz 8 zębów ale narazie stoimy w dalszej produkcji. Ostatni wekend spedziliśmy nad jeziorkiem i mały był w siudmym niebie zapominał nawet o swoich dwóch drzemkach w ciągu dnia.

Sprezyna wiem co przeżywasz z alergią na mleko mój szymon ma to samo do tej pory siedzi na cycu ale wprowadziłam mu bebilon sojowy i rano i wieczorem zajada kaszke na gęsto na tym mleku. Niestety jeszcze z tego nie wyrósł i tak samo czekamy do 3 lat Crying or Very sad

Gosia gratulacje spadku wagi ja też dużo przytyłam w ciąży i własciwie dopiero jak mały skończyl rok wróciłam do swojej wagi sprzed ciązy Very Happy

Wind wilekie gratulacje, super że ci się w końcu udało i masz swojego wymażonego męża teraz tylko bobasek jeszcze został i będzie pełnia szc Very Happy ęścia życzę ci tego z całego serca

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 1:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

strojnisia mam pytanie a ile dni po spodziewanym okresie robiłaś test ciązowy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 1:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

natiŻeby test wyszedł wiarygodny trzeba go zrobić po minimum 14-16 dniach od ostatniego stosunku.

strojnisia lekarz może nic nie widzieć jeszcze.Zrób sobie test z krwi. On da 100% pewności.
GosiaczeQ25

PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc Dziewczynki co tam słychac>???Juz tutaj nikt nie zagląda:(Moja malutka ma juz 8 ząbków i juz sama siedzi:)jest zdrowa i wesołaSmileA co tam u Patrysi, Colina i Szymonka??Buziaki Laseczki:)
Powrót do góry
anulka92

PostWysłany: Nie Wrz 20, 2009 4:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi okres spóźnia się 16 dni.. robiłam test ale nic nie wykazał. wczoraj byłam u ginekologa i powiedział mi że moja macica jest rozkurczona, błona śluzowa w macicy zwiększyła swą objętość z 0,7 na 1,4 tak jakby przygotowywała się na zagnieżdżenie 'zapłodnionej' komórki jajowej.. w przyszły piątek mam iść na ponowne usg. wtedy będą wyniki.. nie powiem.. boje się tego co mi powie.. bo mam 17 lat..mój chłopak 18.. jesteśmy dopiero w połowie szkół..
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Wrz 20, 2009 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a nie mogliście się po prostu zabezpieczyć?

Idź do laboratorium niech zrobią Ci bHCG. Koszt ok 30 zł. Da 100% pewności.
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Wrz 21, 2009 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teraz za pozno na płacz. jesli sie nie chciało wydac 8zł na gumki to wydacie ponad 1000zł na pieluchy,zasypki, ciuszki...
my tu nic nie poradzimy.

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Wrz 21, 2009 4:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieci maja dzieci... swoja droga w innym temacie, w tym samym dniu piszesz ze ciaza potwierdzona 100% a tutaj ze mozliwa? ( http://www.biomedical.pl/forum/spozniony-okres-part3-vp90137.html?highlight=#90137 ) Piszesz rozne wersje ... zdecyduj sie na jedna...

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 3:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

halo dlaczego nikt tutaj sie nie odzywa?????????Forum zgasło;/
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 3:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gosia a juz dawno w tym dziale jest cisza..
Sekrecik88 nas opuscila, nie wiadomo co sie z nią dzieje..
Sprezyna i Syla tez zajete malenstwami, Ty tez rzadko wchodzisz i kto tu ma pisac? ja? Razz ja jeszcze nie mam o czym Wink jak bocian przyleci to napewno ja zaczne bazgrac Razz
ps- zajrzyj na poczte Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 15 z 41