Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 8:09 am Temat postu: |
|
|
witam wszystkie mamusie ...ale ten czas goni dzieci rosną a niedawno takie maleńkie były
Szymonek skończył niedawno rok a juz ma 14 miesięcy i już się zastanawiam nad jego drugimi urodzinami bo przecież zima minie i moje dziecko bedzie miało 2 lata
Szymon juz jest samodzielnych chłopakiem lubi psocić i robić mamie pod górke ale za to umie się też przytulić i dać buzi i dobrze wie że mama wtedy wszystko wybaczy, mamy juz 8 zębów ale narazie stoimy w dalszej produkcji. Ostatni wekend spedziliśmy nad jeziorkiem i mały był w siudmym niebie zapominał nawet o swoich dwóch drzemkach w ciągu dnia.
Sprezyna wiem co przeżywasz z alergią na mleko mój szymon ma to samo do tej pory siedzi na cycu ale wprowadziłam mu bebilon sojowy i rano i wieczorem zajada kaszke na gęsto na tym mleku. Niestety jeszcze z tego nie wyrósł i tak samo czekamy do 3 lat
Gosia gratulacje spadku wagi ja też dużo przytyłam w ciąży i własciwie dopiero jak mały skończyl rok wróciłam do swojej wagi sprzed ciązy
Wind wilekie gratulacje, super że ci się w końcu udało i masz swojego wymażonego męża teraz tylko bobasek jeszcze został i będzie pełnia szc ęścia życzę ci tego z całego serca _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nati001
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 1:01 pm Temat postu: |
|
|
strojnisia mam pytanie a ile dni po spodziewanym okresie robiłaś test ciązowy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 1:11 pm Temat postu: |
|
|
natiŻeby test wyszedł wiarygodny trzeba go zrobić po minimum 14-16 dniach od ostatniego stosunku.
strojnisia lekarz może nic nie widzieć jeszcze.Zrób sobie test z krwi. On da 100% pewności. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
GosiaczeQ25
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 3:03 pm Temat postu: |
|
|
Czesc Dziewczynki co tam słychac>???Juz tutaj nikt nie zagląda:(Moja malutka ma juz 8 ząbków i juz sama siedzi:)jest zdrowa i wesołaA co tam u Patrysi, Colina i Szymonka??Buziaki Laseczki:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anulka92
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 4:18 pm Temat postu: |
|
|
mi okres spóźnia się 16 dni.. robiłam test ale nic nie wykazał. wczoraj byłam u ginekologa i powiedział mi że moja macica jest rozkurczona, błona śluzowa w macicy zwiększyła swą objętość z 0,7 na 1,4 tak jakby przygotowywała się na zagnieżdżenie 'zapłodnionej' komórki jajowej.. w przyszły piątek mam iść na ponowne usg. wtedy będą wyniki.. nie powiem.. boje się tego co mi powie.. bo mam 17 lat..mój chłopak 18.. jesteśmy dopiero w połowie szkół.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 5:35 pm Temat postu: |
|
|
a nie mogliście się po prostu zabezpieczyć?
Idź do laboratorium niech zrobią Ci bHCG. Koszt ok 30 zł. Da 100% pewności. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 3:54 pm Temat postu: |
|
|
teraz za pozno na płacz. jesli sie nie chciało wydac 8zł na gumki to wydacie ponad 1000zł na pieluchy,zasypki, ciuszki...
my tu nic nie poradzimy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
GosiaczeQ25
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 3:40 pm Temat postu: |
|
|
halo dlaczego nikt tutaj sie nie odzywa?????????Forum zgasło;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 3:25 pm Temat postu: |
|
|
Gosia a juz dawno w tym dziale jest cisza..
Sekrecik88 nas opuscila, nie wiadomo co sie z nią dzieje..
Sprezyna i Syla tez zajete malenstwami, Ty tez rzadko wchodzisz i kto tu ma pisac? ja? ja jeszcze nie mam o czym jak bocian przyleci to napewno ja zaczne bazgrac
ps- zajrzyj na poczte _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|