Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
elli841
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 4:58 pm Temat postu: Hurra! |
|
|
Ciąża to nie powód do płaczu, tylko do dumy!!!
Ostatni mój okres był 14 lipca 2009 i przez długi czas nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Próbowałam już wcześniej zajść z moim mężem, ale była lipa przez 2 lata!!! A teraz już jest wszystko potwierdzone u ginekologa i jestem w 15 tygodniu ciąży!!!
Jestem najszczęśliwszą przyszłą mamą pod słońcem!!!
Pozdrawiam wszystkich spodziewających się maluszka rodziców |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 1:14 am Temat postu: |
|
|
a witajcie
Ja zaglądam jak tylko mam wolną chwilkę ale żadko jest ona na tyle długa aby cos napisać zreszta sama z soba to tak jakoś dziwnie pisać. U nas wszystko oki Szymek zaczyna gadać i juz umie odmiawiać stanowczym nie, jak coś się kończy to jest nie ma no i standardowe mama, tata, am, baba oprócz tego świetnie tańczy gdy tylko usłyszy muzykę. Jest bardzo samodzielny aż chyba za bardzo bo czasem trudno się z nim dogadać.
A z nowości to około 22 kwietnia powiększy nam się rodzinka o kolejnego szkraba _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 11:13 am Temat postu: |
|
|
syla no prosze gratulacje !!! patrze nei nudzicie sie hehehe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madziuska2
|
Wysłany: Nie Lis 15, 2009 7:19 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczynki w czwartek zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki ) W sobotę powtórzyłam i również dwie kreseczki Jestem obecnie w 37 dniu cyklu i miesiączki na szczęście nadal nie ma. Lekarka kazała mi przyjść dopiero za dwa tygodnie, ale może w najbliższym czasie uda mi się dostać do innego lekarza. Testu z krwi nie mam jak na razie zrobić gdyż studiuję i pracuję, ale mam nadzieję że w końcu i nam się udało |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Lis 15, 2009 7:42 pm Temat postu: |
|
|
wielkie gratulację. Do lakarza najlepiej iśc tak w 7-8 tygodniu bo wtedy juz serduszko bije ) _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 6:55 pm Temat postu: |
|
|
Wind ano nie nudzimy się tak nam sie jakos udało w sumie nie planowalismy ale ciesze sie że miedzy maludami bedzie tylko dwa lata róznicy bo będą sie mam nadzieje dogadywać choć z drugiej strony chciałam trochę odczekac z drugim maleństwem. teraz kolej na was ....czekam na dobre wieści _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madziuska2
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 10:46 pm Temat postu: |
|
|
Tosiu mam nadzieję że jest czego gratulować i testy się nie myliły. Dziś udało zrobić mi się z krwi, jutro wyniki ...
Tak dla otuchy dodam że staraliśmy się 2,5 roku, ja miałam brak owulacji mój K mial bardzo słabe wyniki, jesteśmy po kuracji i mam nadzieję że się udało. Tak więc dziewczynki nie załamywać się
Dodano po 16 minutach:
Jeszcze jedno, cały czas miałam brać metformax i nie wiem czy nadal go brać jeśli podejrzewam ciążę?? To prawda że ten lek podtrzymuje ciążę?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 11:54 pm Temat postu: |
|
|
Syla heheh łatwo powiedziec i łatwo zrobic tylko gorzej z utrzymaniem.. ;/ ehh
no ale i ja dołacze niedlugo do Was napewno _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 1:07 pm Temat postu: |
|
|
Mi lekarz kazał odstawić jak tylko ciąża została potwierdzona. Niby w USA stosowane jest do podtrzymywania ale w Polsce nie zostało to sprawdzone. Nie ryzykuj lepiej przejść na luteinę lub duphaston to naturalny progesteron i pomaga w zagnieżdżeniu zarodka _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 1:45 pm Temat postu: |
|
|
A u mnie już prawie meta . Zuzanka zaczęła 36 tydzień w brzuszku. ) _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|