Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 10:31 am Temat postu: |
|
|
anna27 dokładnie nie ma co iść wcześniej bo same nerwy niestety . Najlepiej pójść tak na przełomie 6/7 tydzień. Wtedy już powinno bić piękne serduszko. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anna27
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 1:06 pm Temat postu: |
|
|
Czesc , chyba tak zrobie poczekam do 6 tygodnia tak ja radzicie , pozdrawiam o dzieki za rade.
--------
Czesc dziewczyny mam poważny problem , jestem prawdopodobnie w 5 tygodniu ciąży , a pracuje w firmie dekoracyjno-malarskiej moja praca wiąże sie z malowaniem i dekorowaniem scian , pracujemy z farbami wodnymi które niesmierdzą ale strasznie sie boje czy to miało wpływ na moje dzieciątko w tych pierwszych tygodniach , jak sie dowiedziałam że jestem w ciąży to od razu złożyłam wymówienie z pracy ,zostało mi jeszcze 5 dni pracy , ale boje sie żeby te farby niezaszkodziły mojemy maleństwu , nigdzie niemoge znaleść konkretnych informacji na ten temat , jakie macie informacje na ten temat i co o tym sadzicie ?Bardzo się denerwuje . Pozdrawiam serdecznie i mam nadziej że wszystko bedzie dobrze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 6:13 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz zależy wszystko od firmy która produkuję farby. Co w skład ich wchodzi. Dla bezpieczeństwa nie przebywaj w tych samych pomieszczeniach. Zastanawia mnie tylko dlaczego złożyłaś wymówienie zamiast iść na zwolnienie lekarskie do końca ciąży . Później macierzyński i wychowawczy a tak nie bedziesz miała nic _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anna27
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 8:18 pm Temat postu: |
|
|
Ja niemam możliwosci iść na zwolnienie lekarskie ponieważ mieszkam w Stanach Zjednoczonych . Dlatego sie zwolniłam bo niemiałam innej obcji. Pozdrawiam . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 8:37 pm Temat postu: |
|
|
Rozumiem ...no cóż w takim razie dobrze zrobiłaś. Teraz dbaj o siebie _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Paź 24, 2010 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Hej laseczki
pojawiam się tu już choć powiedziałam sobie, że napisze dopiero jak zobaczę serduszko długo wyczekiwanego mojego maleństwa. jednak nie mogłam się powstrzymać i piszę już
dziś zaczął się 6 tydzień mojej ciąży na USG idę 6 listopada jestem pełna obaw ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że mój dzidziuś urodzi się zdrowiutki
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie ciepło _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 2:46 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Ja już po wizycie Jest ciąża , jest serduszko i wszystko ok
Nie macie pojęcia jak się ciesze
Przewidywany termin porodu 19 czerwiec, 16 listopada mam kolejną wizytę. No i dostałam zwolnienie i zaświadczenie że jestem w ciąży.
Mam badanka porobić i przede wszystkim iść do swojego lekarza zrobić EKG w związku z tą podwyższoną akcją serca.
Przepisałam mi tez na wszelki wypadek luteinę gdyby jakieś bóle brzucha się pojawiły Mam narazie tylko kwas foliowy brać, innych witamin nie bo to za wcześnie- tak mi powiedziała _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 5:01 pm Temat postu: |
|
|
Hej laseczki! I ja chcę do Was dołączyć, choć dopiero dziś rano zrobiłam teścik i wyszły piękne 2 kreseczki. Kiedyś straciłam już wczesną ciążę, teraz postanowiłam się cieszyć od pierwszego dnia! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 8:15 pm Temat postu: |
|
|
Anetka cudownie ) . Kwas foliowy łykamy do końca pierwszego trymestru a dopiero później go odstawiamy na rzecz witamin.
Łobuz ) ciesz się kochana bo masz piękną dzidzię pod serduszkiem _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 10:16 pm Temat postu: |
|
|
łobuz wielkie gratulacje!!!!
ale ciezarowek sie porobiło
jest jeszcze ktos kto czeka na 2 krechy ?
łobuz ile sie staraliscie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|