Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 2:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz ja mam brzuch jak w 4 miesiącu Rolling Eyes Ale z waga idę w dól Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 3:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja nie wiem, bo nie mam w domu wagi Embarassed A jak tam Twoje dolegliwości? Doszły jakieś nowe?

Ja dziś spałam po śniadanku całe przedpołudnie jak suseł, jak nigdy! Zasnąć w DZIEŃ??? Nieeee, no u mnie to było niemożliwe. Choćbym była nie wiem jak zmęczona, to mogłam leżeć 2 godziny, przewracać się z boku na bok, a i tak nigdy nie zasnęłam. No i ciągle mam ochotę na różne kwasoty: ogórki kiszone, śledziki, oliwki itp.

Powrót do góry
anna27

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 5:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Was serdecznie , kurcze ten tydzień był straszny cały czas mam mdłości i wymiotuje , kurcze ciekawe jak długo jeszcze mnie bedzie tak męczyć , mam nadziej żę to sie zanielugo skonczy , dzisiaj sie ważyłam i przez ten tydzień schudłam 1.80kg ,pewnie przez brak apetytu i te wymioty , pozdrawiam was bardzo serdecznie

Powrót do góry
Łobuz

PostWysłany: Nie Lis 07, 2010 9:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witaj anna27! Te Twoje dolegliwości mogą trwać cały pierwszy trymestr, wiesz?.. Ale życzę Ci oczywiście, żeby skończyły się jak najszybciej! Jejku, ja NA RAZIE ich nie mam, ciekawe, czy się pojawią?..

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lis 07, 2010 10:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na mdlosci najlepsze sa krakersy,sucharki..ogolnie cos do schrupania..(czasami zwykły kefir, jogurt.)najlepiej je miec zawsze pod reka zeby nie wstawac z lozka. zaleca sie od razu po przebudzeniu pochrupac zeby nie dopuscic do powstania mdlosci Smile ponoc ciezarowkom pomaga Smile moze Wam tez Wink sprobojcie !

Powrót do góry
anna27

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lis 08, 2010 1:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam

Łobuz- dzieki za wsparcie z tego co widze jestes w 5 tygodniu ja ci szczerze powiem ze mi sie zaczely te mdlosci i wymioty jak mi sie 6 tydzien zacza dokladnie 6 tydzien i 2 dzien i tak caly czas do teraz , trzymam kciuki zebys ich niemiala bo to strasznie meczy ja juz wygladam jak chodzacy trup blada i przmeczona , powodzenia i pozdrawiam
Powrót do góry
Łobuz

PostWysłany: Pon Lis 08, 2010 4:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja właśnie też słyszałam, że warto coś w siebie "wrzucić", zanim wstanie się z łóżka i że to pomaga. Słyszałam, że pomocny może być też imbir.

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lis 08, 2010 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

łobuz to proboj Smile widocznie pomaga skoro o tym pisza Laughing

Powrót do góry
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Lis 09, 2010 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi na mdłości pomaga winogron Very Happy Very Happy
Jem go teraz na kilogramy, bo nie czuję się najlepiej.
Powrót do góry
Łobuz

PostWysłany: Wto Lis 09, 2010 5:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Owszem, próbuję imbirku, zawsze w lodówce leży sobie jakaś bulwka Very Happy choć niekoniecznie potrzebuję, bo mdłości mnie jeszcze nie dopadły. Po prostu lubie pomiętosić trochę plasterek ostrego imbiru, albo wypić herbatkę, czy kawkę z imbirem i bitą śmietaną. Choć teraz kawkę to raczej rzadko piję, choć tak bardzo lubię... Ale dla Dzidzi wszystko!

Mmmadzia, mi też winogrona dobrze wchodzą. Ostatnio zauważyłam, że drażliwa na zapachy się zrobiłam... Zbrzydziłam się ostatnio do jajek i teraz nawet, gdy pomyślę, to mnie rzuca...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 32 z 41