Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja rowniez gratuluje!!!
ostro a skad sie w wodach wzieły te paskudztwa Neutral Sad. matko... dobrze ze dziecku nic nie jest.
Sprezyna to masz prezet na gwiazdke Very Happy...
dokładnie mała kiedy sie urodzila ? 22.12.08?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sprezyna

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 5:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie tak mała urodziła się 22 grudnia o 9:20, ale dopiero wczoraj wyszłam ze szpitala. W wodach była bakteria ponieważ mi przedwcześnie zaczęły wypływać i mała miała kontakt ze środowiskiem zewnętrznym, a do wód dostała sie jakaś szpitalna bakteria. Teraz muszę na nią bardziej uważać żeby nie złapała żadnej infekcji, bo może to się dla niej skończyc zapaleniem ucha środkowego a nawet zapaleniem płuc.
A tak poza tym dziewczynki niunia jest taka kochaniutka, nasz prezent gwiazdkowo - noworoczny.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 8:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

matkooooooooooooo Neutral kochana;/ wspołczuje. ja bym chyba umarła ze strachu.. cholerne bakterjuchy Neutral Sad Wrrr... a zołtaczke juz przeszła? napewno bedzie wszystko ok. juz Ty dopilnujesz Smile ojj to wigilia była razem z cora w szpitalu Smile a maz chciał byc przy porodzie? a tak wogole to przy CC nie moze byc ? ja słyszałam ze moze ale czy za dodatkowa opłata? chyba ze cos pomieszałam...

Powrót do góry
sprezyna

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 12:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mąż był ze mną do samego końca, dopóki nie przewieźli mnie na blok operacyjny, stamtąd go już wygonili.
Z tego co wiem nie moznanikomu na salę operacyjna wejść za wyjątkiem lekarzy. Ale niektóre sale mają szklane okna i można patrzeć. Moja nie miała, zreszta czy to miłe patrzeć jak brzuch rozścinają? Ja na horrorze nie moge patrzeć na takie rzeczy, a co dopiero gdyby na moich oczach cieli ukochaną osobę...
Mała nie przeszła żółtaczki, ale została jak każde dziecko zaszczepiona na nią. W nocy bolał ja brzuszek i marudziła, a teraz słodko śpi jakby w ogóle nic się nie stało.
Powrót do góry
GosiaczeQ25

PostWysłany: Sro Gru 31, 2008 1:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprezynka gratuluje:)Piekna masz Córeczke:)
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Gru 31, 2008 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gratuluje Smile

nareszcie wszyscy razem Wink

ja kilka dni temu ogladalam program o dzieciach z in vitro i sie poplakalam ... eh
Powrót do góry
sprezyna

PostWysłany: Czw Sty 01, 2009 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A dziękujemy za komplementy. Mała jest super, usmiecha sie i robi takie śmieszne minki. Nigdy też nie podejrzewałam że dziekco zajmuje tyle czasu. Na początku to nie wiedziałam w co mam włożyc recę jak mała śpi, teraz wrzuciłam na luz ze sprzątaniem i wolę z nią dłużwj pobyć niż wkładac do łóżeczka i biegnąć do roboty. Mała jest wtedy spokojniejsza.
Dzisiaj zabieram ją na pierwszy spacerek Smile Mam nadzieję że jej się spodoba Smile
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sty 02, 2009 12:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a macie taki notesik w ktorym sie zapisuje pierwszy zagek pierwsze slowo ... ?
Powrót do góry
sprezyna

PostWysłany: Pią Sty 02, 2009 1:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja kupiłam swojej ptrysi taki albumik - księga maleństwa i tam wkleja się rózne zdjęcia i zapisuje ważne wydarzenia - co po raz pierwszy kiedy mała zrobiła.
Wróciłam w półtora tygodnia do swojej wagi wyjściowej, brzuszek mi zmalał, ale jeszcze taki flakoway jest, no i opuchlizna z dłoni mi jeszcze nie zeszła, bo obrączka dalej na palcu mi się nie mieści. Karmie małą bez problemu piersią, mam dużo pokarmu. Tylko czasu dla siebie malutko... Wink
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sty 04, 2009 11:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mysle ze taki albumik to fajny prezent dla dziecka na 16 urodziny Wink. Tylko nie wiem czy bym dala rade tak wpisywac te wszystkie daty ...

tak pomyslalam wczoraj ze pewnie przez to przyspieszanie czop sie oderwal i zaczelo sie wycieki i z tad te bakterie ... ale mala szybko wrocila do zdrowia ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 6 z 41