Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 5:07 pm Temat postu: |
|
|
ja rowniez gratuluje!!!
ostro a skad sie w wodach wzieły te paskudztwa . matko... dobrze ze dziecku nic nie jest.
Sprezyna to masz prezet na gwiazdke ...
dokładnie mała kiedy sie urodzila ? 22.12.08? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 5:41 pm Temat postu: |
|
|
Dokładnie tak mała urodziła się 22 grudnia o 9:20, ale dopiero wczoraj wyszłam ze szpitala. W wodach była bakteria ponieważ mi przedwcześnie zaczęły wypływać i mała miała kontakt ze środowiskiem zewnętrznym, a do wód dostała sie jakaś szpitalna bakteria. Teraz muszę na nią bardziej uważać żeby nie złapała żadnej infekcji, bo może to się dla niej skończyc zapaleniem ucha środkowego a nawet zapaleniem płuc.
A tak poza tym dziewczynki niunia jest taka kochaniutka, nasz prezent gwiazdkowo - noworoczny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 8:09 pm Temat postu: |
|
|
matkooooooooooooo kochana;/ wspołczuje. ja bym chyba umarła ze strachu.. cholerne bakterjuchy Wrrr... a zołtaczke juz przeszła? napewno bedzie wszystko ok. juz Ty dopilnujesz ojj to wigilia była razem z cora w szpitalu a maz chciał byc przy porodzie? a tak wogole to przy CC nie moze byc ? ja słyszałam ze moze ale czy za dodatkowa opłata? chyba ze cos pomieszałam... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 12:17 pm Temat postu: |
|
|
Mąż był ze mną do samego końca, dopóki nie przewieźli mnie na blok operacyjny, stamtąd go już wygonili.
Z tego co wiem nie moznanikomu na salę operacyjna wejść za wyjątkiem lekarzy. Ale niektóre sale mają szklane okna i można patrzeć. Moja nie miała, zreszta czy to miłe patrzeć jak brzuch rozścinają? Ja na horrorze nie moge patrzeć na takie rzeczy, a co dopiero gdyby na moich oczach cieli ukochaną osobę...
Mała nie przeszła żółtaczki, ale została jak każde dziecko zaszczepiona na nią. W nocy bolał ja brzuszek i marudziła, a teraz słodko śpi jakby w ogóle nic się nie stało. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
GosiaczeQ25
|
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 1:04 pm Temat postu: |
|
|
Sprezynka gratuluje:)Piekna masz Córeczke:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 3:02 pm Temat postu: |
|
|
gratuluje
nareszcie wszyscy razem
ja kilka dni temu ogladalam program o dzieciach z in vitro i sie poplakalam ... eh |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 10:46 am Temat postu: |
|
|
A dziękujemy za komplementy. Mała jest super, usmiecha sie i robi takie śmieszne minki. Nigdy też nie podejrzewałam że dziekco zajmuje tyle czasu. Na początku to nie wiedziałam w co mam włożyc recę jak mała śpi, teraz wrzuciłam na luz ze sprzątaniem i wolę z nią dłużwj pobyć niż wkładac do łóżeczka i biegnąć do roboty. Mała jest wtedy spokojniejsza.
Dzisiaj zabieram ją na pierwszy spacerek Mam nadzieję że jej się spodoba |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 12:55 am Temat postu: |
|
|
a macie taki notesik w ktorym sie zapisuje pierwszy zagek pierwsze slowo ... ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 1:14 pm Temat postu: |
|
|
Ja kupiłam swojej ptrysi taki albumik - księga maleństwa i tam wkleja się rózne zdjęcia i zapisuje ważne wydarzenia - co po raz pierwszy kiedy mała zrobiła.
Wróciłam w półtora tygodnia do swojej wagi wyjściowej, brzuszek mi zmalał, ale jeszcze taki flakoway jest, no i opuchlizna z dłoni mi jeszcze nie zeszła, bo obrączka dalej na palcu mi się nie mieści. Karmie małą bez problemu piersią, mam dużo pokarmu. Tylko czasu dla siebie malutko... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 11:49 am Temat postu: |
|
|
Mysle ze taki albumik to fajny prezent dla dziecka na 16 urodziny . Tylko nie wiem czy bym dala rade tak wpisywac te wszystkie daty ...
tak pomyslalam wczoraj ze pewnie przez to przyspieszanie czop sie oderwal i zaczelo sie wycieki i z tad te bakterie ... ale mala szybko wrocila do zdrowia ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|