Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sprezyna

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 07, 2009 8:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trudno powiedzieć dlaczego wyciek nastąpił, ale właśnie przez to ze nie było ochrony wdarła się bakteria. Wykryli ja przy wymazie z ucha małej, ale jak nas wypisywali to było ok. Poza tym w szpitalu mała była pod dobrą opieką. Teraz mała jest lekko podziębiona, bo ja mam anginę. Ale przez to że karmię piersią dostaje z mlekeim przeciwciała. Byłyśmy wczoraj u lekarza i mała przytyła pół kg Smile Rośnie nam jak na drożdżach
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sob Sty 10, 2009 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eh ... niedlugo sie obejrzysz a ona zacznie chodzic ... ciekawe jak tam pierwszej naszej ciezarnej bobas ...
tyle czasu juz minelo Smile ... eh a u mnie narazie poczatku nie widze ...
Jak wybieraliscie szpital ? Prywatny ?
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Sob Sty 10, 2009 5:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja rodzilam pierwsze dziecko w panstwowym, jesli zajde w ciaze to drugie bede rodzic w tym samym. Opieka rewelacyjna, duzo wyrozumialosci i wsparcia. Szpital, w ktorym rodzilam zajmuje wysokie miejsce w rankingu szpitali w Polsce. Chyba zalezy im na dobrej opinii Smile
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Nie Sty 11, 2009 11:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja to sie tyle nasluchalam o tych panstwowych ze az sama nie wiem ... Slyszalam natomiast ze lepiej miec dobrego lekarza ktory bedzie przy porodzie i w ten sposob kilka z moich znajomych zdecydowalo sie na dany szpital
Powrót do góry
sprezyna

PostWysłany: Pon Sty 12, 2009 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha różnie to bywa, w prywatnej klinice też może znaleźć się lekarz, który ci nie będzie odpowiadał. Ja nie narzekam na oddział noworodków gdzie leżałam z małą po urodzeniu, opieka super. Ordynatorem była tam wybitna specjaliska neantologii dzięciej dr Wachnik. Ona wsyztsko trzymała w ryzach jak należy Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 12, 2009 3:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprezynka o widze ze cora w aVatarze Laughing superowska. hehe.
jak sie chowa? zdrowa? Very Happy

Powrót do góry
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sty 12, 2009 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej wszystkim
a zwłaszcza świerzo upieczonym mamusiom
Dziewczyny wielkie gratulacje dla was i waszych maluszków

Jejku dawno mnie nie było ale to z natłoku pracy i obowiązków, jak wam pisałam wróciłam do pracy co było dla mnie bardzo trudne pomimo że zostawiałam Szymona z babcia to co rano miałam łezki w oczach jak wychodziłamz domu. Mało tego musiałam nauczyc małego że w dzień jak mama jest wpracy nie ma cycunia no przechodziliśmy koszmar ale jakos sie udało. Nie chciałam totalnie rezygnowac z piersi i mały dostaje rano o 18 i w nocy cyca a w ciągu dnia zajada zupki deserki i kaszki ale żeby doprowadzić do takie stanu długa droga. Mało tego mamy juz dwa ząbki na dole i wyżynaja nam się górne jedyneczki mały marudny strasznie nic mu sie nie podoba ale w nocy śpi na szczęscie Smile
Ach czas leci Szymonek juz niedługo kończy 8 miesiac i już sam rojbruje raczkowanie mu jeszcze do końca nie wychodzi ale za do w łóżeczku sam juz wstaje siada i bawi się misiami oczywiście wszystko ląduje w jego pyszczku więc trzeba mieć oczy dookoła głowy.

Ostatnio zmieniony przez syla23 dnia Pon Sty 12, 2009 4:21 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Sty 12, 2009 4:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Syla witaj !!! Smile oj sama widzisz ile ciezarowek zostalo mamusiami Smile hehe.
ale Twoj łobuz juz duzy Smile 8mc-y Neutral kurcze jak szybko mineło. ale musi fajnie wygladac z 2ma zabelkami hehe Cool Cool a jak babcia sobie radzi z pilnowaniem?

Powrót do góry
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sty 12, 2009 4:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witaj wind no wiesz Szymon babcie ma w jednym paluszku i to mnie martwi ale babcia tez ma sposoby na Szymona wiec jakos daja sobie rade no i ja jestem juz spokojniejsza bo na poczatku to potrafiłam dzwonić po 5 razy na godzine czy wszystko oki. Babcia jest najukochańcza na świecie dla Szymona więc nie ma problemu żeby z nia zostawał.
A z powodu ząbków nazywamy Szymona kasownikiem bo wszędzie zostawia ślady tych swoich dolnych jedynek Very Happy

A i Wind wysłałam ci maila Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Sty 12, 2009 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sylwa własnie chciałam to napisac ze jak kasownik te slady wygladaja heheh Razz i zapomniałam
cudowneeeeeeeeee foty Smile przystojniak jak sie patrzy Laughing Laughing

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 7 z 41