Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.5)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lalalunia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 30, 2011 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie,bedziemy analizowac PO Smile)
a mnie dziwczyny bola dzis miesnie brzucha,tak na dole,moze z 2 cm od pepka...i po lewej stronie...dziwne uczucie:D czy to oznacza,ze macica i wiezadla sie rozciagaja? a moze dzidziak sie tak rusza:) w koncu pani mowila,ze wierci sie jak szalony:P mchociaz za wczesnie,zebym to czula.
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Cze 30, 2011 9:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiązadła Wink)) Mnie strasznie bolały pod koniec ciązy. Nie mogłam spać z bólu Wink)

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lalalunia

PostWysłany: Czw Cze 30, 2011 9:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiezadla,wlasnie:P no ale ja mam poczatek ciazy Razz a nie koniec...ale Doroti chyba mowila,ze ja tez miesnie bola/bolaly.

PostWysłany: Pią Lip 01, 2011 8:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lalalunia to normalne:) Mnie na początku też rwało,,takie dziwne uczucie rozrywania,ale przeszło na szczęście i teraz coś znowu zaczyna..także na to nie mamy wpływu..Smile poboli i przestanie:) Pozdrawiam
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pią Lip 01, 2011 8:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale mnie bolały też na początku a dopiero pod koniec tak bardzo,że nie mogłam spać.

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Pią Lip 01, 2011 11:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W zasadzie dzis juz mi przeszlo:) takze to pewnie bedzie bolec,potem przestanie i bedzie wracac...wczoraj tez strasznie bolal mnie zoladek,boze,myslalam,ze zwariuje,ale dzis rano wstalam i wszystko ok:)

PostWysłany: Pią Lip 01, 2011 7:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny !

Bedzie chłopak Very Happy Lekarz potwierdził wczoraj na usg Smile Waga 275 gram Smile a ruszał się tak ze lekarz nie mogł główki dobrze zmierzyc ... jak to ujał"intensywna ruchliwość " Smile

Lala mnie tez tak pobolewały mięśnie, przeszlo mi potem i znow zaczelo, to chyba tak wkolko bedzie Smile

PostWysłany: Pią Lip 01, 2011 7:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratulacje Doroti Smile ruchliwy chlopak Smile ja jeszcze nie wiem co u mnie,ale tez male ruchliwe:PP hihi Smile)) no czyli przypuszczam,ze bedzie wlasnie raz bolalo,raz nie...pozdrowka:*
Moderator

PostWysłany: Pią Lip 01, 2011 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

doroti wspaniale. Teraz jakoś sezon na chłopców Wink))

Powrót do góry
Bozienka24

PostWysłany: Sob Lip 02, 2011 9:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

doroti gratulacje Very Happy ja to bym chciala teraz corke byla by parka Very Happy ale wazne zeby bylo zdrowe.Jak sie czujecie w ta pogode ?? bo ja strasznie dzisiaj mnie cos brzuszek boli Sad

http://www.suwaczki.com/][/url]

Ostatnio zmieniony przez Bozienka24 dnia Sob Lip 02, 2011 10:32 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 27 z 40