Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.5)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Lip 04, 2011 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile

U nas gorsze i lepsze dni. Maly czesto marudny, potrafi caly dzien nie spac. Nocki w miare ok Wink

Co do alergi to ja w ciazy sie meczylam. Ale po porodzie od razu mi przeszlo Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lalalunia

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 04, 2011 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anetka- to maly daje Ci popalic,ale przynajmniej w nocy pospicie,co?!Smile))

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 6:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny,pobolewaja mnie nerki...Sad
ja ogolnie miewalam bole nerek,raz na dwa miesiace,rzadziej czasem,taki 10 min okropny bol,ale przechodzilo,mialam robione usg i ok,w moczu tez nigdy nic zlego nie wychodzilo. robilam badanie moczu tydzien temu,ale gdyby wyszlo cos nie tak,to zadzowniliby od razu i mialabym od razu wizyte u lekarza( tu samemu sie wynikow nie odbierA) co to moze byc?!

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 8:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lalalunia moze jakies nerwobole masz...jestes pewna ze to nerki?

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 8:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na bank,bo mialam juz takie bole wczesniej. ale poczytalam sobie w necie i tez zapytalam doswiadczonej juz kolezanki( ktora zreszta rodzila w uk i miala opieke medyczna tez w uk) i powiedziala,ze skoro nie boli caly czas,ze byl to chwilowy bol,to ze nie powinnam sie martwic oraz ze jesli w moczu by cos wyszlo,to od razu lekarz by sie ze mna skontaktowal. a tak apropos to teraz mnie zoladek boli,no dzidziak sobie jaja z mamy robi:DSmile( hihi:))

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lalalunia nie martw sie...mnie caly czas uciska na ten nerw kulszowy, a im wiekszy brzuch tym coraz bardziej odczuwam zoladek, plecy, krzyże- ale coz, jak pomysle ze za 4 i pol miesiaca zobacze moje malenstwo to jestem w stanie wszystko przetrzymac Smile

Ostatnio zmieniony przez doroti dnia Sro Lip 06, 2011 7:46 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dokladnie,tez tym sie pocieszam,ze trzeba wytrzymac,zeby zobaczyc male cudo:)))
A Doroti brzuszek masz bardzo widoczny,od kiedy go widac;) ?Smile

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 9:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lalalunia gdzie w polowie 4 miesiaca juz bylo widac, teraz sie robi juz coraz wiekszy, ciekawe co bedzie w 9 miesiacu Smile

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doroti,ja 12 tydzien i czuje,ze mam brzuszek:) wiec dokladnie,tak jak mowisz,co to bedzie w 9 Razz
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

doroti co to za 2 identyczne suwaki?
mozesz 1 z nich usunac? ;>

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 29 z 40