Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.5)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 12, 2011 6:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale sliczny maluszek...i mama sie załapała Razz a do kogo podobny?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Lip 12, 2011 6:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind wszyscy mowia ze do mojego meza Wink

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Lip 12, 2011 8:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj jaki cudny i jaki już duży maluszek

Powrót do góry
lalalunia

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 12, 2011 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maly jest cudnyyyy:))))
jak juz urosl:))

Powiedzcie mi jak to z bolami glowy w ciazy? ja od paru dni mam okropne,dzis juz nie wytrzymalam i musialam wziasc tabletke:(

PostWysłany: Sro Lip 13, 2011 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lalalunia mi sie tez zdarzaja bole glowy jak juz nie daje rady to panadol czysty biore - chodzi o to ze na bol glowy mozesz brac tylk paracetamol bo jest bezpieczny, a ten najzwyklejszy Panadol go zawiera.

Pozdrawiam

PostWysłany: Sro Lip 13, 2011 5:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki Doroti, no wczoraj to byla masakra, wzielam czysty paracetamol, dzis jest ok, zobaczymy co bedzie potem;)

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Czw Lip 14, 2011 10:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lalalunia, aspartan to rzeczywiście diabelstwo, unikaj, jeśli możesz.

A co do bólów głowy, to normalne w ciąży. Ja - jak tylko zaczęłam II trymestr - miałam codzienne "ćmienie" głowy. U mnie na szczęście pomagała kawka i nie musiałam faszerować się lekami, ale w razie potrzeby można wziąć paracetamol - jak pisała doroti.

anetka, ale słodziutka, uśmiechnięta buziuchna! Wycałuj ją od cioci z forum koniecznie!

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Lip 14, 2011 12:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JA nie miałam w ogóle bólów głowy. Przed ciążą też mnie nie bolała za to po ciązy kiedy mam okres to mi niestety pęka Wink

Ostatnio zmieniony przez tosia81 dnia Wto Lip 19, 2011 12:15 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Nie Lip 17, 2011 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lobuz,no wlasnie staram sie unikac jak moge tego aspartanu,po prostu szok,ze daja go teraz wszedzie zamiast cukru. bole glowy niestety dalej mam,maakra jakas,wczoraj jeden apap wzielam,ktory oczywiscie nie pomogl,ale nie chce sie faszerowac,czasem tez strzele sobie jedna slaba kawke:))))
we wtorek wizyta u ginekologa ,bo jestem juz w polsce:)

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Wto Lip 19, 2011 11:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lalalunia, a kawka nie pomaga na te bóle? Bo mi się wydawało, że lepsza kawka od tablet. Niestety krótko potem nasiliły mi sięskurcze i starałam się unikać nawet kawy, bo wypłukuje magnez z organizmu, a wiadomo, że magnez działa rozkurczająco.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 32 z 40