Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.5)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lalalunia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 19, 2011 4:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz - mi to kawa nigdy na nic nie pomagala,ale na pewno masz racje,ze lepsza od tablet,cociaz staram sie ja tez wyeliminowac z ''jadlospisu'' ale jedna dziennie nie zaszkodzi:) odpukac od dwoch dni mnie glowa nie bolala;)

PostWysłany: Sro Lip 20, 2011 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej!
Jestem po wizycie u pani ginekolog.
Zbadala mnie,zrobila cytologie i teraz mi powiedzcie,cytologie robi sie w ciazy,czy nie,bo u mnie w Szkocji twierdza( w UK ogolnie ) ze to grozi poronieniem!!!???!!!
ale nie sadze,zeby mi tu zrobili gdyby tak rzeczwyscie bylo.
Okazalo sie,ze mam malutka nadzerke,ale podobno mam sie absolutnie nia nie martwic...
usg zrobila dopochwowo,male ma juz ponad 8 cm i wazy 88g...szyjka macicy prawidlowa dluga:)
Zapytalam,czy moze a nuz cos widzi jesli chodzi o plec,powiedziala,ze nie,pepowina byla pomiedzy nozkami,ale zaczela mnie uderzac,tzn moj brzuch i powiedziala,ze daje 65% ze dziewczynka,ale ja sie oczywiscie nioe nastawiam,bo co to jest 65 procent:D i wedlug wczorajszego badania wyszlo,ze dzis jest 15 tyg a nie 14 i 1 dzien:D
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Lip 20, 2011 4:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to dobrze,że wszystko ok. Cytologia w ciąży jest normalna. zawsze ją robią a przynajmniej powinni.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lalalunia

PostWysłany: Sro Lip 20, 2011 6:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez sie ciesze,ze wszystko jest ok:) jutro sobie jeszcze pojde zrobie morfologie,tarczyce i toksoplazmoze( o ile robia ) bo nie wiadomo kiedy zrobia mi to w Szkocji,wiem,ze na pewno zrobili mi na infekcje.

Jeszcze zapomnialam dodac,ze na mierzenie karku dzidzia byla za duza,ale pani doktor powiedziala,ze jakby byl za szeroki to widzialaby to i zauwazyla,ze jest cos nie tak,wiec mam sie nie stresowac,bo mloda jestem:)

PostWysłany: Czw Lip 21, 2011 3:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny,
jak ja wczoraj umieralam!!! dostalam takiego ataku alergii,ze masakra,myslalam,ze na pogotowiu wyladuje! atak dusznosci,nie moglam oddychac,ledwo bralam oddech,swiszczalo mi w oskrzelach...co dziwnego,ze tylko w nocy mi to sie dzieje,dlatego dzis nie zostaje u taty na noc,ma on koty i psy,ale w ciagu dnia z nimi siedze i ewentualnie pociagne nosem i poswedza mnie oczy,a w nocy jest jedna wielka masakra,a lekow wziasc nie mozna,zasnelam z wyczerpania,ledwo zyje...mama zadzownila do znajomej pani alergolog,ktora polecila w ciazy wziewny lek symbicord 320 i tylko jedna dawka na wieczor,jesli juz naprawde trzeba. mam nadzieje,ze nie bede musiala jednak go uzywac,bo tak jak mowie spadam dzis spac do mamusi:
))) hihi:P) mam nadzieje jednak,ze dzidzi nic sie nie dzialo jak ja ledwo oddychalam? myslicie,ze to szkodzi?!

PostWysłany: Nie Lip 24, 2011 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny,

a moj męzuś poczuł 22 lipca kopniaka w reke przykladajac do brzucha, maly z rana tak ładował Smile
juz coraz mocniej czuje i prawie caly dzien ale najlepiej jak siedze spokojnie Smile

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez doroti dnia Sro Lip 27, 2011 8:59 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Wto Lip 26, 2011 1:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doroti,super,ale Ci zazdroszcze,ja musze jeszcze troszke poczekac:)

PostWysłany: Czw Lip 28, 2011 7:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

-----Zapoznaj się z REGULAMINEM . To nie miejsce na reklamę -----tosia81
Powrót do góry
doroti

PostWysłany: Czw Lip 28, 2011 9:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochane to nasz Kubuś Smile Mam nadzieje ze cosik widać Smile Przystojniś Smile

Uploaded with ImageShack.us

i w 2D

Uploaded with ImageShack.us
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lip 28, 2011 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

doroti ale extra synuś!!! Smile
cudowne foty.
a te usg 4d jest drogie? czy to jest 3d bo sie pogubiłam? Confused

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 33 z 40