Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lalalunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 10:11 am Temat postu: |
|
|
Doroti- alez slicznosci ))) od ktorego tyg mozna robic usg w 3d i 4d?? Czy to nie ma znaczenia? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 10:16 am Temat postu: |
|
|
Najlepiej robic kolo 21-22 tygodnia bo wczesniej dzidzius jest za maly zeby dobrze bylo widac....
moj maluszek juz wazy 503 g
drogie to usg , krotkie filmy ale wrato, polecam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 11:44 am Temat postu: |
|
|
Doroti śliczny _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 12:28 pm Temat postu: |
|
|
Najlepiej na przełomie 21-23 tydzień bo wtedy dziecko nie jest za małe ani za duże . Zdjęcia śliczne. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Kurcze,ja bede w Polsce jakos na przelomie 29-30 tyg,wiec nie bede mogla zrobic bo dzidzia juz za duza bedzie..... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 3:26 pm Temat postu: |
|
|
No raczej już to strata pieniędzy. Dziecko będzie za duże. W kadrze zobaczysz nogę albo brzuch . Zapłacić i tak będzie trzeba _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 6:55 pm Temat postu: |
|
|
Wind_of_hope to niby mialo byc 4d ale w sumie jak placilam (250 zł w Krakowie) to lekarz na kartce napisal 3d i jak juz sama nie wiem tez ale ogolnie to warto mimo ceny...jak zobaczyłam te stopki razem przy sobie to az mi serce mocniej zabiło _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 7:56 pm Temat postu: |
|
|
No tak Tosia,to juz strata pieniedzy...szkoda:( pojde na zwykle,to chociaz dowiem sie jaka plec:) boze musze czekac az do tego 30 tyg,bo tu mi nie powiedza....cena za dowiedzenie sie plci dziecka 75 funtow wzwyz,a za usg 3d/4d od 130 w gore...masakra! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 8:07 pm Temat postu: |
|
|
Lala to masz faktycznie duzo czekania...ja sie w 14 tygodniu dowiedzialam plec ale tak na 80% a potem w 18 tygodniu juz na 100% mi lekarz potwierdzil. Ateraz na tym usg3d to widzialam juz sama bo wczesniej to sie dopatrzec nie mogłam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Wto Sie 02, 2011 11:33 am Temat postu: |
|
|
Doroti-no tak,musze dlugo czekac,bo az do nastepnej wizyty w Polsce,bo w UK nie mowia,takie prawo.( duzo ludzi do sadu podawalo jak sie mylili i sie tak zabezpieczaja) mozesz isc prywatnie,ale taka kasa,ze masakra,wiec ja wole poczekac. no jak ja bylam w 14tyg u ginekolog w Polsce to maly/a lezal/a glowka w dol,pepowina pomiedzy nozkami,wiec nici...popukala mnie troche w brzuch by odwrocic male i 65% na dziewczynke,ale co to jest 65%...to blizej 50% niz 100% :PPPPP a mi wszyscy i tak mowia,zw chlopak:PPP oczywiscie dla mnie to nie ma zadnego znaczenia,ale chcialabym wiedziec ))
Dodano po 7 godzinach 11 minutach:
Ja zaraz zwariuje!! Tak mnie kluje po prawej stronie brzucha, ze masakra!! Myslalam, ze to moze bol od ze tak powiem niezalatwiania sie, ale to za wysoko. Co to moze byc? Dzidzia nacisk na cos robi??
Dodano po 16 godzinach 11 minutach:
Mialam dzis wizyte u poloznej...sprawdzila mi ten brzuch,nic nie wyczula,powiedziala,ze miekki,ze macica ok. powiedziala,ze jesli nie krawawie itp,to jest ok,ze to moze jakis skurcz,albo wlasnie od zatwardzenia,ze wcale nie jest powiedziane,ze to musi byc na dole jak sie clzowiek nie zalatwia.
Sprawdzila bicie serduszka,stres mialam,bo nie mogla zlapac,bo moje maszyna lapala,ale w koncu uslyszalysmy,wiec ok:)
a boli troche nadal:((( nie wiem co to juz moze byc...takie klucie... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|