Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sie 10, 2011 2:39 pm Temat postu: |
|
|
1 cykl i juz ciaza?
ale szczesciara _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 10, 2011 5:36 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope czasem sie ma takie szczescie, mnie sie w sumie tez niezle udalo w drugim cyklu po usunieciu jajowodu.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Wto Sie 16, 2011 3:39 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny!
Co tu taka cisza zapanowała? wszyscy sie wakacjują?
Jak tam u Was? napiszcie cosik
Mój Kubuś kopie jak szalony, coraz mocniej, wrecz ciężko zasnąć ... tu ucisk tm ucisk..... im wiekszy tym mocniej ... ciekawe co bedzie w 7 czy 8 miesiącu.....
a ogolnie to super tylko dusznooooo.....
Pozdrawiam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Wto Sie 16, 2011 5:28 pm Temat postu: |
|
|
No cisza jakas,fakt:))
Ja caly czas czekam na kopniaki,dzis mi sie 18 tydz zaczal,wiec mam nadzieje,ze niedlugo poczuje cos mocniejszego niz pulsowanie w brzuchu:) ostatnio czulam tak jakby pukanie,ale wiecie gdzie? w wcieciu w talii,czy to mozliwe,ze dzidzia tam poplynela? czy to w mojej glowie juz wkrety? hehe:)))
U nas pogoda jesienna...ale za 2.5 tyg czeka mnie Hiszpania:))) no i 2 wrzesnia usg...
pozdrowka:* _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 1:25 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie!
doroti, ale słodkie maleństwo na zdjęciu 3D!!! Uroczy, zadarty nosek.
wredniaczek, gratulacje!! Kurcze, jeszcze niedawno byłam tu z Wami, a teraz jestem w dziale pogaduchy o maluchach, pamiętajcie, że tam na Was czekam!
zanetka, gratuluję! Oby się dzidzia zdrowo chowała i dawała rodzicom mnóstwo szczęścia! Zapraszam do tematu "pogaduchy o maluchach"!!!
lalalunia, jak tam Twoje bóle głowy? Przeszło już, czy ciągle się męczysz? Ja w 18 tc już czułam zdecydowane kopniaki Adasia, więc u Ciebie pewnie też lada moment! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 1:27 pm Temat postu: |
|
|
Lobuz- na szczescie przeszly bole glowy:) odpukac ostatni raz mialam je miesiac temu i na razie spokoj:) dzieki za troske:)
Co do ruchow dzidzi to hmm sama nie wiem...niby cos czuje,ale czy to to? na pewno nie sa to wyrazne kopniaki...czuje po jedzeniu,w dole brzucha ,takie lekkie pukanie...oczywiscie panika dalej... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 1:46 pm Temat postu: |
|
|
No dokładnie, lekkie pukanie po jedzeniu i to wcale nie w brzuch, tylko hmmm... jak by to napisać?.. w pochwę, ale od wewnętrznej strony.
Super, że bóle głowy już Cię nie męczą! A panika po co? Zrelaksuj się, mamuśka! Niedługo będziesz miała małego Szkraba, a uwierz, że przy maleństwie jest o wiele więcej powodów do paniki! Trzeba podejść do wszystkiego ze spokojem, nawet do nowego i nieznanego! No, przynajmniej ze względnym spokojem, bo tak całkiem na spokojnie się nie da! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 1:48 pm Temat postu: |
|
|
Kochana,staram sie nie panikowac,ale jak czytam,ze dziewczyny,ktore sa w tym samym tyg co ja albo wczesniej,czuja dzidzie jak mocno kopie,to strach przeze mnie przechodzi...na kazdym usg co bylam dzidzia ruszala sie jak szalona,to czemu nic nie czuje...wiem,nie jestem chudzielcem...ale do jakis ogromow tez nie naleze,ale tluszczyku na brzuchu jest i tylko lekkie pukniecia raz na jakis czas....hmmm
ja jestem pani panikara:D
a domyslam sie,ze jak juz sie dzidzia urodzi,to pamikuje sie o wiele wiecej...
dziekuje za slowa otuchy:* _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 2:57 pm Temat postu: |
|
|
Kochana, nie każda kobieta odczuwa tak samo ruchy! Niektóre maluszki są bardzo ruchliwe, inne leniwe i malutko się ruszają! Na pewno wszystko jest dobrze! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 2:58 pm Temat postu: |
|
|
Mam nadzieje:)
w koncu cos czuje...tylko nie tak jakbym chciala...ale wierze,ze wszystko jest ok! chociaz stres robi swoje. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|