Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lalalunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 01, 2011 6:30 pm Temat postu: |
|
|
Lobuz - ( przepraszam ze bez polskich znakow,ale moj laptop takowych nie posiada ) jaki masz piekny brzusio )))) nastawienie mam dobre,ale wiadomo czasem sobie czlowiek cos wkreci i schizy ma )))
Ty odpoczywaj jak tylko mozesz:)) a coo niech traktuja Cie jak ksiezniczka:)) wiaodmo,ze to glupio czase,ale w ciazy jestes i masz o siebie i malucha dbac:))))))
caluje:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sro Cze 01, 2011 7:16 pm Temat postu: |
|
|
lalalunia, dzięki! Mam nadzieję, że więcej brzuszków się pojawi i też sobie pooglądam! Więc kobietki - róbcie zdjęcia i wstawiać, chwalić się!
No wiadomo - od czasu do czasu schizole łapią, oby nie za często! Ja na moje schizy to nawet relanium od mojego gina dostałam, ale zjadłam tylko 1 tabletkę, staram się wyciszać meliską, dobrą książką, leżeniem na tarasie na rozkładanym fotelu wśród zieleni.
Z jednej strony WIEM, że naprawdę niewiele mi zostało, a z drugiej - jejku, ten ostatni miesiąc chyba najgorzej się wlecze... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Sro Cze 01, 2011 7:28 pm Temat postu: |
|
|
Lobuz - to meliske mozna pic,super,bede sobie tez parzyc,a rumianek mozna?))
jeszcze tylko 3 tygodnie do konca studiow i bede sie relaksowac,chociaz juz sie staram:))) ale bedzie spokoj ciala i umyslu jak egzmainy beda wszystkie zaliczone:))
Mnie dzis znow wysypalo i wlasnie teraz tak siedze i nie mam co z sobie robic,jajnik prawy pobolewa lekko,zgaga i lekko mdlo...akurat na wieczor mnie musialo wziasc...
Dasz rade kochana:)) Juz niedlugo i dzidzia bedzie w Twoich ramionach:)))) supcio ) jak moj brzuszek sie zrobi to Ty juz czasu nie bedziesz miala,zeby wchodzic na forum,bo zabiegana mama bedziesz:P)) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sro Cze 01, 2011 7:44 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny ja jeszcze nie urodziłam
Ale wczoraj po wizycie ginka powiedziała że nie doczekam terminu.
Szyjka całkowicie skrócona, rozwarcie na 1 cm, mały bardzo nisko w kanale rodnym, łożysko sie starzeje więc czekam ...
Mały wazy juz 3600 g więc mogłby sie juz urodzić
Łobuz masz większy brzuszek niż ja
A Ty leż i odpoczywaj , jeszcze troche i bedziesz mogła rodzic
doroti super że z dzieckiem wszystko ok
Madzia jak tam rodzisz ?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Sro Cze 01, 2011 9:48 pm Temat postu: |
|
|
Anetka trzymam kciuki zeby wszystko przebiegło sprawnie!
Łobuz leż i odpoczywaj kochana teraz jest Twoj czas mozna leniuchowac fajniutki brzusio mi sie moj dopiero zaczyna pojawiac:)
A ja od przyszlego tygodnia ide na gimnastyke i na pływalnie moge smigac wiec jest super:D wkoncu troszke ruchu
Pozdrawiam i dajcie znac co u Was wszystkich
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2011 10:56 am Temat postu: |
|
|
anetko, mój lekarz też mi zawyrokował już 2 m-ce przed terminem, że dzidziuś będzie wcześniej. Więc nastawiam się na czerwiec.
Trzymam kciuki, żeby poród był szybciutki i sprawny, żeby mamusi nic nie bolało, a dzidzia zamiast płaczem - niech się zaniesie śmiechem!
doroti, zazdroszczę tej gimnastyki i pływania, ja II i początek III trymestru też spędziłam dość aktywnie, czułam się z tym super, ale potem usłyszałam od lekarza, że to właśnie mogło być powodem moich skurczy i skracania się szyjki...
Ale gdybym miała cofnąć czas - i tak robiłabym to samo!
lalalunia, meliskę można, ale z miętki lepiej zrezygnować, zwłaszcza pod koniec ciąży, bo lekarze twierdzą, że hamuje laktację.
Na zgagę to przegryź sobie migdałów, popij mlekiem.
A te wysypki zgoń na hormony! Życzę powodzenia na egzaminach! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2011 11:02 am Temat postu: |
|
|
Hej,
Łobuz ja zamierzam sie mimo wszystko troche ruszac, moja znajoma rehabilitantka prowadzi w takiej szkole gimnastyke dla przyszlych mam, mysle ze bedzie super. A na basen to tak bym chciala ze 2 razy w tygodniu pojsc ale to bardziej relaksujaco niz na cwiczenia.
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki bo 13, 15 czerwca mam egzaminy z Kosmetyki bo skonczyłam szkole i zamierzam to zdac bo chce zostac dyplomowaną kosmetyczką.
Pozdrawiam was i sciskam
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2011 11:19 am Temat postu: |
|
|
Lobuz - miety i tak nie lubie ) i migdalow tez nie P ja to wybredna strasznie jestem:P ciocia sie ze mna zakladala,ze zmienia mi sie w ciazy smaki i moze w koncu zaczne lubic pomidora:PPP hehe:P
Doroti - witam w klubie kosmetyczek ) ja dzos dwa egzaminy mam i zostana mi jeszcze dwa praktyczne wszystkie juz zdzalam,a sporo tego bylo,tu w uk troszke inny system niz w polsce,a w polsce 2 lata kosmetologii robilam P
milego dzionka :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2011 12:40 pm Temat postu: |
|
|
Anetka ) no to już niebawem
Łobuz to co lekarz mówi to jedno a to co dzidzia chce to drugie;). Mojej koleżance doktor powiedział ze niema szans na terminowy poród . Miała urodzić wczesniej a nosiła do końca 40 tygodnia i dlaej nic nie było
Dziewczyny - porodów sie nie bójcie ) _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Cze 03, 2011 2:44 pm Temat postu: |
|
|
lalalunia napisał: | taki luszczacy sie czerwony placek,lekko czerwony |
Lalunia, ja miałam takie od obtarcia stanikiem kiedyś - posmarowałam kilka razy kremem nivea albo bambino i przeszło samo, ale nie wiem co to było
Dodano po 16 minutach:
o... już doczytałam, że Tosia też Ci natłuszczanie podpowiedziała
Łobuz! Ty to chyba WCALE w ciąży nie przytyłaś?! z wyjątkiem brzucha oczywiście - jest cuuuuuuuuuudny muszę się zapatrzeć, żeby mi taki sam urósł za 30tyg hihi
Wind, co to za zmiana w opisie? nic się nam nie chwalisz?! :> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|