Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Cze 03, 2011 3:12 pm Temat postu: |
|
|
kornik siemka
zalezy w jakim opisie..
nawet jakbym sie miała pochwalic to nie w tym dziale _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Cze 03, 2011 3:20 pm Temat postu: |
|
|
no ja tam nie znam Twoich opisów innych niż ten na bio i nie mówię, żebyś się chwaliła TUTAJ, ale jakiegoś linka mogłabyś zapodać, gdzie można by Wam życzenia złożyć i o wszystko wypytać franco jedna _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 03, 2011 3:20 pm Temat postu: zbyt duzo slonca |
|
|
Dziewczyny,u mnie ladna pogoda i postanowilismy z moim facetem posiedziec troszke na sloncu,brzuszek pomimo,ze go jeszcze nie widac,chronilam,takze spoko,ale jak sobie zjaralam rece i dekolt,Boze...zaslonilam sie pozniej oczywiscie...moja skora od jakis dwoch lat jest bardzo nietolerancyjna na slonce,chociaz kiedys opalalam sie na czekoladke i problemow nigdy nie mialam... w lipcu bede w Polsce,we wrzesniu w Hiszpanii i musze pomyslec nad jakas ochrona,bo az tak ze slonka nie chce rezygnowac,nie mowie o lezeniu plackiem,ale chyba musze zaopatrzec sie w spf50...jakie sa wasze doswiadczenia ze sloncem w czasie ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Cze 03, 2011 3:27 pm Temat postu: |
|
|
lala chowaj brzuch jak tylko mozesz gdyż opalanie powoduje podniesienie temperatury ciała i może to także doprowadzić do niepotrzebnych skurczów macicy.
i po co Ci to
Kornikkk na pw Ci wysłałam wiadomosc _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Pią Cze 03, 2011 3:33 pm Temat postu: |
|
|
Wind- brzuch chowam jak sie da...czytalam tez,ze warto polozyc mokry recznik i wtedy reszte ciala bez problemu mozna lekko opalac,oczywiscie nie w godzinach szczytu i nie za dlugo...jednak troche naturalnej witaminki D sie przyda... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Pią Cze 03, 2011 8:04 pm Temat postu: |
|
|
lalalunia jak jestes kosmetologiem to powinnas wiedziec ze w ciązy pod wpływem hormonów struktura sóry ulega zmianie i jest duzo bardziej delikatna a co za tym idzie bardziej podatna na słonce. Może sie w ciązy tez pojaiwć ostuda, także ja bym wogole zeszła ze słona na twoim miejscu. Mozna wytrzymac tez pare miesiecy, no ale jak uwazasz.
Pozdrawiam i uwazaj na siebie zwłaszcza przez te pierwsze 3 miesiace
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Pią Cze 03, 2011 8:17 pm Temat postu: |
|
|
Doroti oczywiscie,ze wiem slonce nie jest tylko grozne w ciazy,ale jak i ciazy nie ma!!!!!
Jednak tez nie mozna az tak w paranoje popadac,wydaje mi sie,ze witaminki d tez sie przyda,opalanie z rozumem nie zaszkodzi,czyli wysokie filtry,opalanie sie w godzinach nieszczytowych i zimny kompres na brzuszek
Ja dzis sie niestety spalilam na ramionach i dekolcie,bo odzwyczailam sie od slonca,ale juz wiem,ze musze kupic sobie filtr 50tke,brzuszek zakrylam i na pewno jak pojade do hiszpanii to nie bede siedziala plackiem na placy o 12 po poludniu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 8:04 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny!
Jak tam znosicie upały bo ja to sie niezle mecze...
Chciałam zapytac kiedy pokazał wam się brzuszek juz taki widoczny dla otoczenia? w ktorym tygodniu ciąży?
Pozdrawiam
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 8:06 pm Temat postu: |
|
|
Doroti,a Tobie sie jeszcze nie pokazal? ja dopiero w 8 tygodniu i 2 dni i moj facet stwerdzil,ze moj brzuszek wyglada inaczej:P hihi:)) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Cze 06, 2011 9:41 am Temat postu: |
|
|
Doroti mi brzuszek wyskoczył dopiero około 30 tygodnia. Będąc w 5 miesiącu byłam płaska jak decha _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|