Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu(part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Gru 07, 2011 9:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala, fajnie, że Twój M będzie, ja też bym chciała, żeby mój był, i pewnie tak będzie, ale on się musi najpierw do tej myśli przyzwyczaić Wink
Dobrze by było, żeby Twoja dzidzia jeszcze chwilkę poczekała, trzymam kciuki, żeby tak było! Smile
Wind, no niedługo zostaniemy same, chyba, że ktoś jeszcze się tu pojawi. Ostatnio jakieś takie mam wrażenie, że mało na forum nowych osób...
A brzusio to mi się tak obniżył ładnie jakoś 2 tygodnie temu Smile Mojemu M się bardzo podoba i mówi, że podoba mu się jak rośnie Smile
A wymioty to niektórym rzeczywiście towarzyszą do końca ( moja cioteczna siostra tak miała ), ale może miną Ci niedługo.
Łobuz, wpadaj, wpadaj, my wszystkie pewnie też będziemy wpadać kiedyś z sentymentu, jeżeli ktoś tu jeszcze zawita oprócz mnie i Wind ( doroti i lali nie liczę, bo one już prawie na mecie Razz )

A w ogóle to może doroti już rozpakowana?? Cool

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Gru 07, 2011 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj obecność męża to tylko w pierwszej fazie porodu- takie jest moje zdanie;)

Powrót do góry
lalalunia

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Gru 07, 2011 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moj chce byc to mu nie zabronie,on twerdzi,ze wcale sie nie brzydzi i nie bedzie mnie uwazal za mniej sexowna :PPP
Zreszta bedzie stal za mna albo obok mnie,ma zakaz patrzenia co bedzie dzialo sie tam na dole:)))
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Gru 07, 2011 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lizelotka napisał:
ja też bym chciała, żeby mój był, i pewnie tak będzie, ale on się musi najpierw do tej myśli przyzwyczaić

to tak jjak moj.
na sam widok krwi robi mu sie niedobrze wiec nie wiem czy to dobry pomysł ciagnac go na porodowke..a z 2str. w kim mam miec wsparcie jak nie w mężu? Razz

lala nie opuszczaj Razz
lizelotka napisał:
A wymioty to niektórym rzeczywiście towarzyszą do końca ( moja cioteczna siostra tak miała ), ale może miną Ci niedługo.

oby.

Cytat:
A w ogóle to może doroti już rozpakowana??

pewnie tak Smile

dowiemy sie moze w łikend albo w nast tyg Smile

lala to odwazny Twoj men Smile

--

a mnie 2gi wieczor łapie zgaga Neutral
jak nie sraczka to.. ;/
ehhh

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Sro Gru 07, 2011 10:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No na razie odwazny,zobaczymy co bedzie dalej;)

Dodano po 4 minutach:

A to ja:)

Widac chyba,ze brzuhol sie obnizyl,co?

Moderator

PostWysłany: Czw Gru 08, 2011 11:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala ale fajna piłeczka Smile
czy ja wiem..
z gory nie widze ze obnizony, zebys staneła bokiem to bym wtedy oceniła ale nie bede Cie juz meczyła Smile
mowiłas o rozstepach:
kiedy sie pojawiłyy? smarowałas skore czy nie?

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Czw Gru 08, 2011 12:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie mialam takiego stojacego:P ale jeszcze postaram sie zrobic Smile

Smaruje skore,smaruje:) codziennie,dwa razy!!
Roznymi specyfikami!!!
Na przyszlosc bede wiedziala,zeby nie wydawac kupy kasy na to,bo to nic nie daje!!
Cos tanszego,bvadz ze sredniej polki by wystarczylo,a nie ja miliony nieomalze wydalam,haha:D zart oczywiscie,ale wiecie o co chodzi:)

Mi juz od poczatku powyskakiwaly,moja polozna nawet byla w szoku,bo powiedziala,ze mam taka ladna skore,elastyczna,nawilzona,oliwkowa karnacja...no coz,mam tendencje!! nie wiem wprawdzie po kim,bo moja mama nie miala!Smile

PostWysłany: Czw Gru 08, 2011 12:18 pm    Temat postu: Hej Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny pamiętajcie ,żeby w ostatnich tygodniach ciąży zrobić sobie wymaz na paciorkowca typu B (G B S) jeżeli wynik wyjdzie dodatni no jak najszybciej zgłoście się do ginekologa po antybiotyk ja rodziłam moją Majkę 2 miesiące temu i był z tym problem bo lekarze mnie o tym nie powiadomili i antybiotyk dostałam w dzień porodu zaczął działać po 4 godzinach a mała wyszła po dwóch i zaraziła się ode mnie gdyby nie szybka reakcja lekarzy to mała by zmarła po 3 godzinach a tak została leczona tydzień czasu i teraz jest już wszystko ok mogę cieszyć się zdrową córeczka a poród to najpiękniejsze przeżycie jakie mnie spotkało
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Gru 08, 2011 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

majulka a dokładnie w ktorym tc robi sie ten wymaz?
ile on kosztuje? moze jest na nfz?
moja kolezanka miała to paskudztwo w 6m-cu ciazy i nie doczekała do porodu Sad

a moze mozna wczesniej? czy nie ma sensu??

lala jak masz tendecje to zadne cud kremy nie pomoga.;/

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Czw Gru 08, 2011 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem,wiem o paciorkowcach!!!!
Bede robila juz niedlugo. Z tego co wiem najlepiej pomiedzy 36 a 40...albo 37 tygodniem...Smile
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 27 z 41