Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu(part.8)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lalalunia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 08, 2012 2:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No konkurencja jakich malo:DVery Happy hehehe!!!! tylko tam sie przestaly odzywac,bo urodzily i nuda jak nic!!!Very Happy rozumiem z jednej strony,bo maluszki zabieraja czas:))))

Trzymamy kciuki Wind Smile))))

PostWysłany: Pon Sty 09, 2012 5:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laseczki przyszedl wozeczek moj dzis i fotelik:)) wrzuce fote pewnie jutro,bo jeszcze nie zlozylismy,bo moj mezczyzna realizuje sie w kuchni i powiedzial,ze pozniej to zrobimy:d a ja juz sie doczekac nie moge:D
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 09, 2012 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala to czekamy na foto Smile
swoja droga ucichło tutaj.
lizelotko, jestes?
Doroti to juz pewnie zapomniala o nas, ma inne obowiazki Razz

lala a TY na kiedy masz termin?
Twoj mezczyzna przezywa zblizajacy sie porod???

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lalalunia

PostWysłany: Pon Sty 09, 2012 9:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z okresu na 13ego,z usg na 17ego Smile
Moj N jest spokojny tak,ze mam ochote go walnac czasem:PP
Np napije sie piwka...a ja mowie mu,ze kurcze w kazdej chwili mozemy jechac do szpitala,a on piwo pije( nie chodzi mi tu o kierowanie,bo nie ma prawa jazdy,ale sam fakt ) a on,ze ''dzis nie bedziesz rodzic '' hahaha:D ciekawe,czy bedzie taki spokojny na porodowce:DVery Happy

By lalalunia at 2012-01-09
Moderator

PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 11:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala a jakiej to firmy? nie widze kołek..tych przednich. sa skretne czy nie?
my to chcemy ze skretnymi ;]
rozumiem ze to jest wozek wielofunkcyjny tak? Smile

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 2:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind to EMMALJUNGA model Mundial 3 in 1 Smile wozek gleboki,spacerowka i fotelik,ale fotelik zamiast EmmalJungi wzielismy MaxiCozi,bo mozna tak wymienic wlasnie:))
Moderator

PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 2:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie tak patrze ze chyba maXi ale slepa jestem i nie dowidze nazwy Razz
a jak z kołkami?
ja tez chce miec 3w1 Smile

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny Wink. Ja teraz jestem troszkę inaczej nastawiona. Oczywiście kiedy byłam w ciazy też patrzyłam na zestawy 3w 1 i taki kupiłam. Teraz zrobiłabym inaczej. Kupiłabym wózek głęboki i spacerówkę osobno. Oczywiście fotelik też Wink. Zestawy są zazwyczaj tańsze ale niestety później po okresie użytkowania dochodzimy do wniosku,że coś mogłoby być lepszego i tak zazwyczaj spacerówki są najmniej trafne w takich zestawach;). Gondolkami jeździ się stosunkowo krótko do około max 7m. Spacerówka posłuzy Wam do 3 latek . Choć zależy od dziecka Wink. Moja dwulatka juz nie chce jeździć Wink.Tak czy owak spacerówka musi być wygodna i dosyc obszerna a takich zazwyczaj w zestawach nie ma Wink.

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 4:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja sie kierowalam tym,ze emmaljunga to jedna z lepszych firm jesli chodzi o wozki:)) O koszty sie na szczescie martwic nie musialam,bo to prezent:) Moja mama stwerdzila,ze zawsze marzyla o super wozku,nigdy takiego nie miala,to zasponsoruje mi:)) Milo Smile)
Spacerowka w tych wozkach jest naprawde duza. Podobno ciezko ja wsadzic do malego auta:D hihi:D
No zobaczymy jak sie bedzie sprawowac:)
Moja kuzynka np powiedziala mi,ze gdyby wczesniej wiedziala o tych wozkach,to na bank kupilaby ,szczegolnie,ze te wozki sa dlugotrwale i spokojnie dwoje czy troje dzieci mozna na nim ''wychowac''
Oczywiscie wszystko wyjdzie w praniu:) sie okaze co i jak:P zobaczymy,czy bede zadowolona w praktyce:) bo na razie jest fajny:) ale stoi:P
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 8:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochana ale ja nie powiedziałam ,ze to zły wózek- wręcz przeciwnie uważam ,że jest bardzo fajny klasyczny, dobre podwozie, koła super. Na pewno jest i będzie ok. Prowadzenie to bajeczka bo już takim jeździłam . Uważam jednak,że cena jest kosmiczna i ja nie dałabym tylu pieniędzy za wózek . Dużo taniej można kupić wózek również z wysokiej półki. wiesz....z biegiem czasu troszkę inaczej patrzy sie na pewne rzeczy. No ale każdy ma swoje zdanie Wink.
U mnie wózek był wałkowany kilka dobrych miesięcy zanim wybrałam ten który wybrałam;) . Teraz zwracałabym uwagę zupełnie na co innego mimo,że kierowałam się wszelkimi opiniami, klasą itd. No cóż Zunia jeździła w wózku do 11miesiąca. Jak już zaczęła chodzic to wózek był tylko na większe zakupy czy dłuższe spacery. Teraz dwuletnie dziecko w ogóle praktycznie nie siedzi w wózku.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 4 z 41