Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Julcia71
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 9:04 pm Temat postu: |
|
|
wind no, nareszcie cie slysze i cos fajnego piszesz, uff, a juz myslalam ze jestes zasiedziala kobitka, a tu... tobie tez tak wlasnie znienacka by moglo sie trafic, fajnie by bylo razem z pituszka???
pituszka rob ten test, blagam, ale bede szczesliwa jak i ty dolaczysz do sylki23, a dalej Tvisha
pola26 witamy na portalu, fajnie ze sie przyplatalas tutaj miloze nasze gronko sie powieksza, a jednak jeszcze ktos nas lubi , no i gratulacje z powodu zasiania fasolki
roksana gdzie ty sie podziewasz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 10:48 pm Temat postu: |
|
|
pola26 gratuluje!! bardzo fajnie ze nastepna kobitka przy nadzieji
mam nadzieje ze bedziesz nam zdawala relacje z ciazy.... no i zycze wam zdrowka
Wind wiesz stosuje ta metode co ty i ostatnio to anwet nie bylo tak ze konczyl we mnie tylko byla gumka na pograniczu plodnych dni, pekla ale stwierdzilam ze nie bylo jeszcze plodnych bo sluz taki jakis nie ciagliwy byl ale moze bylo go duzo, juz sama nie wiem <mysli> tez jestem zaskoczona i troche zaczelam sie bac, nawet mnie mdlilo dzis rano ale to pewnie nerwy... takie pomieszanie nerwow, z radoscia i niepokojem co zrobie jak pokaza sie dwie kreseczki moj mieisek to chyab dostanie zawalu, zupelnie nie przygotowany jest hehe
na a na pewno ty tez sie doczekasz swojej dzidzi
Julcia no bylam w aptece dzis i sie nie odwazylam jutro kupie bo trzeba wiedziec i isc do ginka wiec pojutrze od rana zrobie, zobaczymy huh |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 10:54 pm Temat postu: |
|
|
Julcia71 napisał: | wind no, nareszcie cie slysze i cos fajnego piszesz, uff, a juz myslalam ze jestes zasiedziala kobitka, a tu... tobie tez tak wlasnie znienacka by moglo sie trafic, fajnie by bylo razem z pituszka???
|
kochana alez ja jestem cały czas tylko jak zaczne spamowac to mnie zbanuja heh dlatego zamiesciłam specjalny kacik gdzie mozna gadac . eh uh ah...Pituszka zazdroszcze..a ja mam takie pytanko do ciebie ,wogole do kogos kto wie: za 2tyg. wybieram sie do gina,ale juz teraz chce znac odp. wiec tak...co m-c jak w zegarQ przyjezdzała ciotka, potem jak zwykle płodne itp. ale w tym m-cu zauwazyłam bardzo mało sluzu...ktorego w płodne i podczas owulacji powinno byc mnostwo...zawsze tak miałam i sie zdołowałam bo nie bolały mnie jajniki - 0 ehh ;( czyli co nie miałam owulacji? czy co..juz zaczynam jakies czarne mysli miec daltego pedze na wizyte ale poki pojde -pomyslałam ze moze ktos tu cos skrobnie mam nadzieje ze w tym m-cu bedzie sie ze mnie lało i komorka tez bedzie ehhh _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 11:07 pm Temat postu: |
|
|
Wind ale nie we wszystkich cyklach jest tak samo... nie musialo tak byc ze nie bylo owulacji, moglas ja miec ale nie bylo po prostu tych objawow i mniej sluzu... co ty masz zcarne mysli takie co |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 2:29 pm Temat postu: |
|
|
zrobilam test dzis rano negatywny
mialam mala nadzieje... dziwne uczucia mna targaja teraz, niby jakas ulga, kamien spadl z serca ale tez mi straszne smutno
ide sie piwa napic .... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pola26
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 7:28 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, no i byłam dziś w końcu i ginki, ale tak jak myślałam, jest za wcześnie, żeby mogła coś dokładnie powiedzieć. Zbadała mnie tylko i potwierdziła,że macica jest powiększona, dała jakieś witaminki, wypytała o objawy, zaleciła spokój i zobaczymy się 19 listopada, wtedy też mi zrobi usg. Wg ostatniej @ jestem w 6/7 tyg, ale wg moich obliczeń ( miałam badania hormonalne w x/07, więc wiem kiedy doszło do zasiania fasolki ) jestem w 3/4 tyg. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Pituszka, jestem zaskoczona Twoim testem, bo sądząc po tak długo spóźniającej sie @ można było spodziewać się zupełnie innego wyniku!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Pituszka bardzo mnie zaskoczyłaś ja już myślałam że bedziesz mamą a tu takie niespodzianki, wiem jak sie czujesz bo też tak miałam niby sie nie bierze pod uwage takiej opcji a jednak gdzies w podświadomości rodzi się myśl o dzidziusiu, myśle że i tak wybierzesz sie do gina bo warto sprawdzić co się dzieje skoro to nie ciąża, mam nadzieje że nie długo zobaczysz te dwie kreseczki
Pola ja bedąc w 3/4 tygodniu byłam u gina który zrobil mi poza badanie tym normalnym badanie USG na którym widziałam pęcherzyk
teraz jestem w 10 tygodniu i maleństwo już do nas pomachało słyszałam też jego serduszko wszystko przed tobą
Zdrówka dla ciebie i maleństwa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 8:06 pm Temat postu: |
|
|
pola26 14 dni to w sumie nie tak duzo ale zawsze spoznial mi sie zjakiegos powodu, a to wyjazd jakis, a to antybiotyki wiec etraz dziwnie jest...
syla no ja juz nawet zaczelam myslec o tym ze jestem w ciazy, niby tak niewinnie a jednak...
zaczynam miec brazowawy sluz wiec pewnie okres idzie ale do gina i tak podskocze
troce mis mutnawo...
a powiedziec o tym mojemu mezczyznie?? sama nie wiem... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pola26
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 10:35 pm Temat postu: |
|
|
Syla też chciałabym już tego przynajmniej 10 tyg żeby zobaczyć maleństwo, a teraz to tak troszeczkę boję się tego usg i tego co usłyszę, czy będzie ok, czy będzie widać co trzeba...Ogólnie mam dziś fatalny nastrój, najchętniej bym usiadła w kącie i płakała...nie wiem co jest...własnie mój M wrócił z pracy i oczywiście od razu musielismy się pokłócić o jakąś pierdołe...chyba pójdę spać bo jutro o 6.00 pobudka do pracy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 1:11 pm Temat postu: |
|
|
pituszka, szkoda... śledziłam Twoje wypowiedzi i szczerze mówiąc liczyłam na to, że jednak będziesz w ciąży i odniosłam wrażenie, że cieszyłabyś się z tego bardzo. Ale nie ma tego złego, macie jeszcze czas _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|