Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pogaduchy o ciąży,jej przebiegu, porodzie itp :)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Julcia71

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind no, nareszcie cie slysze i cos fajnego piszesz, uff, a juz myslalam ze jestes zasiedziala kobitka, a tu... Idea tobie tez tak wlasnie znienacka by moglo sie trafic, fajnie by bylo razem z pituszka???

pituszka rob ten test, blagam, ale bede szczesliwa jak i ty dolaczysz do sylki23, a dalej Tvisha

pola26 witamy na portalu, fajnie ze sie przyplatalas tutaj miloze nasze gronko sie powieksza, a jednak jeszcze ktos nas lubi Very Happy , no i gratulacje z powodu zasiania fasolki Wink Laughing

roksana gdzie ty sie podziewasz Question
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pola26 gratuluje!! bardzo fajnie ze nastepna kobitka przy nadzieji Smile
mam nadzieje ze bedziesz nam zdawala relacje z ciazy.... no i zycze wam zdrowka Smile

Wind wiesz stosuje ta metode co ty i ostatnio to anwet nie bylo tak ze konczyl we mnie tylko byla gumka na pograniczu plodnych dni, pekla ale stwierdzilam ze nie bylo jeszcze plodnych bo sluz taki jakis nie ciagliwy byl ale moze bylo go duzo, juz sama nie wiem <mysli> tez jestem zaskoczona i troche zaczelam sie bac, nawet mnie mdlilo dzis rano ale to pewnie nerwy... takie pomieszanie nerwow, z radoscia i niepokojem co zrobie jak pokaza sie dwie kreseczki Wink moj mieisek to chyab dostanie zawalu, zupelnie nie przygotowany jest hehe Smile
na a na pewno ty tez sie doczekasz swojej dzidzi Smile

Julcia no bylam w aptece dzis i sie nie odwazylam jutro kupie bo trzeba wiedziec i isc do ginka wiec pojutrze od rana zrobie, zobaczymy huh Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julcia71 napisał:
wind no, nareszcie cie slysze i cos fajnego piszesz, uff, a juz myslalam ze jestes zasiedziala kobitka, a tu... Idea tobie tez tak wlasnie znienacka by moglo sie trafic, fajnie by bylo razem z pituszka???

kochana alez ja jestem cały czas Smile tylko jak zaczne spamowac to mnie zbanuja heh Smile dlatego zamiesciłam specjalny kacik gdzie mozna gadac Wink. eh uh ah...Pituszka zazdroszcze..a ja mam takie pytanko do ciebie ,wogole do kogos kto wie: za 2tyg. wybieram sie do gina,ale juz teraz chce znac odp. wiec tak...co m-c jak w zegarQ przyjezdzała ciotka, potem jak zwykle płodne itp. ale w tym m-cu zauwazyłam bardzo mało sluzu...ktorego w płodne i podczas owulacji powinno byc mnostwo...zawsze tak miałam Sad i sie zdołowałam bo nie bolały mnie jajniki - 0 Sad ehh ;( czyli co nie miałam owulacji? czy co..juz zaczynam jakies czarne mysli miec daltego pedze na wizyte ale poki pojde -pomyslałam ze moze ktos tu cos skrobnie Sad mam nadzieje ze w tym m-cu bedzie sie ze mnie lało i komorka tez bedzie Sad ehhh

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind ale nie we wszystkich cyklach jest tak samo... nie musialo tak byc ze nie bylo owulacji, moglas ja miec ale nie bylo po prostu tych objawow i mniej sluzu... co ty masz zcarne mysli takie co Wink
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobilam test dzis rano Exclamation negatywny Sad
mialam mala nadzieje... dziwne uczucia mna targaja teraz, niby jakas ulga, kamien spadl z serca ale tez mi straszne smutno Sad
ide sie piwa napic ....
Powrót do góry
pola26

PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 7:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, no i byłam dziś w końcu i ginki, ale tak jak myślałam, jest za wcześnie, żeby mogła coś dokładnie powiedzieć. Zbadała mnie tylko i potwierdziła,że macica jest powiększona, dała jakieś witaminki, wypytała o objawy, zaleciła spokój i zobaczymy się 19 listopada, wtedy też mi zrobi usg. Wg ostatniej @ jestem w 6/7 tyg, ale wg moich obliczeń ( miałam badania hormonalne w x/07, więc wiem kiedy doszło do zasiania fasolki ) jestem w 3/4 tyg. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Pituszka, jestem zaskoczona Twoim testem, bo sądząc po tak długo spóźniającej sie @ można było spodziewać się zupełnie innego wyniku!! Sad
Powrót do góry
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pituszka bardzo mnie zaskoczyłaś ja już myślałam że bedziesz mamą a tu takie niespodzianki, wiem jak sie czujesz bo też tak miałam niby sie nie bierze pod uwage takiej opcji a jednak gdzies w podświadomości rodzi się myśl o dzidziusiu, myśle że i tak wybierzesz sie do gina bo warto sprawdzić co się dzieje skoro to nie ciąża, mam nadzieje że nie długo zobaczysz te dwie kreseczki Smile

Pola ja bedąc w 3/4 tygodniu byłam u gina który zrobil mi poza badanie tym normalnym badanie USG na którym widziałam pęcherzyk Smile

teraz jestem w 10 tygodniu i maleństwo już do nas pomachało Smile słyszałam też jego serduszko wszystko przed tobą Wink
Zdrówka dla ciebie i maleństwa.
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 8:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pola26 14 dni to w sumie nie tak duzo ale zawsze spoznial mi sie zjakiegos powodu, a to wyjazd jakis, a to antybiotyki wiec etraz dziwnie jest...

syla no ja juz nawet zaczelam myslec o tym ze jestem w ciazy, niby tak niewinnie a jednak...
zaczynam miec brazowawy sluz wiec pewnie okres idzie ale do gina i tak podskocze Smile
troce mis mutnawo...
a powiedziec o tym mojemu mezczyznie?? sama nie wiem...
Powrót do góry
pola26

PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Syla też chciałabym już tego przynajmniej 10 tyg żeby zobaczyć maleństwo, a teraz to tak troszeczkę boję się tego usg i tego co usłyszę, czy będzie ok, czy będzie widać co trzeba...Ogólnie mam dziś fatalny nastrój, najchętniej bym usiadła w kącie i płakała...nie wiem co jest...własnie mój M wrócił z pracy i oczywiście od razu musielismy się pokłócić o jakąś pierdołe...chyba pójdę spać bo jutro o 6.00 pobudka do pracy
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 1:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka, szkoda... śledziłam Twoje wypowiedzi i szczerze mówiąc liczyłam na to, że jednak będziesz w ciąży i odniosłam wrażenie, że cieszyłabyś się z tego bardzo. Ale nie ma tego złego, macie jeszcze czas Wink
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 3 z 40