Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduszki o różnych kosmetykach do ciała i twarzy :]

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ciocco

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 17, 2010 6:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trochę drogi L'Oreal(znam droższe),ale przeze mnie sprawdzony.Używam kremów do twarzy.Mój chłopak ostatnio kupił sobie piankę i balsam(menexpert)jest bardzo zadowolony.Czasami mu podbieram do golenia nóg .Jest taki ,,chłodzący" Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Slusek
Zbanowany

PostWysłany: Pon Maj 24, 2010 5:10 am    Temat postu: Nivea Young Clean Deeper! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co myślicie o tym kosmetyku??? Czy jest dobry i poprawiają od razu efekty po tym kosmetyku???

Temat przenosze w odpowiednie miejsce
Mala_mi
Powrót do góry
Slusek
Zbanowany

PostWysłany: Pon Maj 24, 2010 5:32 am    Temat postu: Kremy nawilżające Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może mi ktoś powiedzieć jaki jest najlepszy krem nawilżający do twarzy??? Proszę o wasze zdanie...

Dodano po 10 minutach:

jeśli chodzi o cerę mieszaną Wink

Mala_mi
Powrót do góry
kika75
Zbanowany

PostWysłany: Sro Cze 30, 2010 11:42 pm    Temat postu: kosmetyki naturalne Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od pewnego czasu używam naturalnych kosmetyków do których należą kosmetyki mary cohr i jestem bardzo zadowolona bardzo mi służą, czy wy też używacie naturalnych kosmetyków jakich i dlaczego.?????
Powrót do góry
Agata23

PostWysłany: Pon Sie 23, 2010 9:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeszcze nie używałam, ale spróbuję
Powrót do góry
marija333

PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 6:27 pm    Temat postu: Re: Kremy nawilżające Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Slusek napisał:
Może mi ktoś powiedzieć jaki jest najlepszy krem nawilżający do twarzy??? Proszę o wasze zdanie...

Dodano po 10 minutach:

jeśli chodzi o cerę mieszaną Wink

Mala_mi

Chociaż ja używam kremu Siquens do cery naczynkowej, to muszę powiedzieć, że supr nawilża przez długi czas. Przejdź się do apteki, pewnie też znajdziesz i na cerę mieszaną. Smile
Powrót do góry
kinga1234

PostWysłany: Nie Lip 24, 2011 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja teraz używam kremów Galenica na zmianę z Bielendą. Tusz do rzęs mam z Artdeco a resztę kosmetyków kolorowych z firmy Danni (szczególnie przydaje mi się korektor, który nieraz nakładam na większość twarzy i puder fiksujący)
Powrót do góry
skakanka

PostWysłany: Wto Cze 19, 2012 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój ulubiony tusz to volum express z maybelline, ostatnio udało mi się kupić za 12 zł na arena.pl.
Powrót do góry
evelka515

PostWysłany: Wto Paź 09, 2012 11:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jedynym kosmetykiem który z czystym sumieniem moge polecić jest podkład vichy ------bez linków------jest baaaardzo ale to bardzo wydajny i pozostaje na skórze przynajmniej 12 godzin przy ciężkim dniu nawet:) polecam spróbować
Powrót do góry
pchlina

PostWysłany: Nie Mar 17, 2013 12:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja używam tuszu max factor 1000 kalorii, podkład paese, puder i cienie sephory, krem nawilżający z iwostinu, balsam garniery różne, lubię wszystkie, na zmarszczki łykam relastan activ, dużo wody mineralnej, zielonych herbat, lakiery do paznokci uwielbiam pease, inglot (choć długo schnie),POZDRAWIAM
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następny
Strona 8 z 12