Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mmmadzia
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 8:24 am Temat postu: |
|
|
Witajcie...
Pisałam w innych tematach o tym że spóźnia mi sie okres, w niedziele dostałam dosc obfity . Jutro bym szła do lekarza ale nie mam po co już. W sobote robiłam z mężem porządki w piwnicy i chyba za szybko wstawałam, kucałam, podnosiłam (nie ciężkie) rekalówki. Aż w pewnym momencie zasłabłam w nocy dostałam okres. Nie miałam pewności że jestem w ciąży a chciałbym wiedziec...
I tu pojawia sie moje pytanie do Was czy lekarz może zobaczyc po okresie czy było się w ciąży??
Czy jest jakiś sposób aby sie dowiedziec?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 8:55 am Temat postu: |
|
|
Mmmadzia
Taki objaw może ale nie musi wskazywać na poronienie,należy udać się do gina.który w badaniu sprawdzi czy była ciąża.Raczej wątpię,przyczyna mogła być inna.(to można ocenić w badaniu)Uważam,że należy udać się do gina. _________________ Nie udzielam już porad na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 11:01 am Temat postu: |
|
|
Nie sądzę aby to było poronienie. Pisałaś w innym temacie ,ze robiłaś test ciążowy i wyszedł negatywnie . No cóż moim zdaniem w ciąży nie byłaś a okres się po prostu spóźnił. Lekarz rozwieję wątpliwości sprawdzając śluzówkę macicy aczkolwiek przy tak ewentualnej wczesnej ciąży ciężko jest stwierdzić . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|