Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasia-_-
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 8:50 pm Temat postu: |
|
|
a i jeszcze jedno kłują mnie jajniki mam nawet skurcze w dole brzucha czy to może być ciąża??? proszę o szybką odp.a jeżeli doszło do zapłodnienia to 2.5 tyg temu to czy występują jakie kolwiek objawy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 11:24 pm Temat postu: |
|
|
w tak krótkim czasie mało kiedy wystepują obiawy - chyba ze organizm jest bardzo wrażliwy na jakiekolwiek zmiany |
|
Powrót do góry |
|
|
|
a.n.i.a
|
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 11:31 am Temat postu: |
|
|
wspolczuje... nie wiem co powiedziec... wiecie co ja ostatnio nie moglam sie pogodzic z tym ze niektore kobiety staraja sie o dziecko i pragna go jak niczego na swiecie a inne "dla wygody"je usuwaja. Mialam przyklad na "kolezance" ktora juz drugi raz usunela 4 miesieczne dziecko (pomimo dobrych warunkow materialnych itd. ) bo stwierdzila ze jeszcze nie chce zalezalo jej tylko na tym zeby jej piersi urosly a wedlug niej od ciazy rosna najlepiej... brak slow... a ja sie staram kurcze zmienilam diete i robie doslownie wszystko a tu nic... trzymaj sie kochana |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia-_-
|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 9:19 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje za słowa otuchy. niestety jeszcze wyszły z tego całego zdarzenia komplikacje a myślałam ze wszystko to co najgorsze mnie już mineło ale niestety :cry: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martusia;)
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 10:48 pm Temat postu: Obsesja - ciąża po poronieniu |
|
|
Mam 20 lat,dwa lata temu poronilam..nadal boli teraz nie moge zajsc w ciaze kolejny bol..pragne miec dziecko.mysle o tym calymi dniami,wyobrazam i placzze..pomoz mi
----edited by emilka----
na przyszłość mam prośbę o niepisanie całych postów wielkimi literami, bo to zaciemnia obraz wypowiedzi.
przeniosłam temat do działu "Ciąża i poród" oraz przyłączyłam do tematu "próba zajścia w ciąże po poronieniu" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 9:13 am Temat postu: |
|
|
Martusia;) robiłas odpowiednie badania? moze partnera tez trzeba przebadac..czy ma zdrowe nasienie..masz owulacje wogole? moze zle liczycie,mozna by tak dlugo wymieniac. Co bylo przyczyna poronienia? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kaczuszka
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 12:44 am Temat postu: |
|
|
gdy bym (wypluc) byla wciacy .... to jak mozna poronic i do jakiego czasu ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 1:05 am Temat postu: |
|
|
troche dziwnie zadane pytanie... chcesz znac "przepis" na poronienie? dobrze zrozumialam ?? a ksiazkowe poronienie jest do 21 tygodnia ciazy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kaczuszka
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 1:25 am Temat postu: |
|
|
tak dobrze zrozumias ... ale to by bylo gdybym byla w ciazy ... (wypluc) to jak PORONIC ??
---edit by Wind_Of_Hope---
Jeszcze raz zobacze ze robisz śmietnik to postaram sie zebys wiecej tu nie zajrzała. na Boga opanuj sie! masz pytania to pisz w jednym poscie a nie rozrzucasz po całym forum.... WRRRR.
mam nadzieje ze widzisz co pisze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 1:36 am Temat postu: |
|
|
dziewczyno!! w zyciu nie podam ci takich informacji, jak mozna w taki sposob wogole myslec?? twoje zycie twoje sumienie ale mnie zszokowalas pomyslalas wogole jak moze wplynac to na twoja psychike i organizm?? na zdrowie chociazby?? wiem ze nieplanowana ciaza dla wielu dziewczyn jest szokiem i zawaleniem zycia ale jak mozna zabic swoje dziecko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|