Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Prawdopodobienstwo zajscia w ciaze

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Wrz 30, 2012 11:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak ją bedziesz denerwował to moze sie opóźnić. Przestań panikowac Wink
losiekpierwszy

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 04, 2012 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okresu nadal nie ma, ale zrobila dziś z rana test i wyszedł negatywny, więc chyba po takim czasie jak opisałem wyszedł prawidłowy ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
yudash

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Paź 14, 2012 2:14 pm    Temat postu: Czy jest szansa ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Moja dziewczyna ma bardzo nieregularne miesiączki - wcześniej miesiączkowała mniejwięcej co miesiąc, potem miała 3 miesiące przerwy, 4 września dostała miesiączki, współżyliśmy kilka razy od 22go do 30go września. Wytrysk zawsze był poza nią, jestem pewien, zawsze musiała mnie jeszcze ok 2 min pobudzać oralnie abym doszedł, raz nastąpiły 2 stosunki po sobie - jeden bez wytrysku w niej, kilka godzin przerwy, w tym czasie oddawałem mocz, i drugi stosunek, wytrysk oczywiscie poza. Dziewczyna dalej nie dostała okresu (14 pazdziernika), martwimy się, ona nie chce zrobić testu, bo boi się wyniku i woli nie wiedzieć.
Ze względu na jej miesiączki nie wiem czy były to dni płodne czy nie, czy ona może być w ciąży?

zauważyłem, że urosł jej nieco piersi, miewa wachania nastroju. Po ok 7-10 dniach wydzielala sluz, mowila ze ma bol brzucha taki jak przed okresem, ale okresu nie dostala.
Powrót do góry
WIKI16

Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Wto Paź 16, 2012 9:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciąża nie jest wykluczona, szczególnie ze względu na te stosunki jeden po drugim (jeśli pierwszy był z wytryskiem - plemniki mogły pozostać w cewce). Jeśli jest ciąża to i tak nic już tego nie zmieni i lepiej (nawet dla spokoju) wykonać ten test Smile)
Powrót do góry
yudash

PostWysłany: Wto Paź 16, 2012 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No o inne stosunki się nie boję, wytrysk poza i długo po wyjściu, tylko właśnie martwiłem się o te 2 po sobie, ale w międzyczasie oddałem mocz 2 razy, więc w cewce nie powinno nic już być. Do testu przekonać się nie chce, w sumie przemyśleliśmy to na spokojnie, ja się prawie przestałem martwić, ona jeszcze troche tak i boi się zrobić test. Czy przyczyną braku okresu może być niska waga? Dziewczyna waży ok 48 kg przy ok 160 cm wzrostu. Czy w 3cim tygodniu od ewentualnego zapłodnienia miałaby jakieś objawy ciąży, jakie?
Powrót do góry
WIKI16

Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Czw Paź 18, 2012 8:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teoretycznie jeśli oddałeś mocz i umyłeś się to powinno być ok, aczkolwiek niektórzy eksperci twierdzą, że niestety to nie zawsze działa. Objawy to całkiem indywidualna sprawa, ale częstym objawem są pełniejsze i bolące piersi, czasem zmęczenie, niektóre kobiety mają już mdłości. Zbyt niska waga, może być przyczyną nawet zaniku miesiączki, natomiast 48 kg przy 160 cm to jeszcze nie tragedia. Możecie czekać na miesiączkę, ale po co się stresować (to też może opóźnić okres), nie lepiej zrobić ten test i mieć spokój ?Smile))
Powrót do góry
Ada1234

PostWysłany: Nie Paź 21, 2012 9:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem gdzie umiescic swoj post wiec pisze tutaj mam pewien problem. Odstawilam tabletki anty w tamtym miesiacu "okres z odstawienia" dostalam okolo 18 wrzesnia i do tej pory zwyklego okresu nadal nie dostalam... dodam ze w tym czasie wspolzylam z chlopakiem analnie ale bez wytrysku we mnie.. raz pojawil sie sluz ktory ja wywolalam recznie a pozniej po ok. 1h od tego zaczal dotykac mnie po tyłku. kilka dni po okresie z odstawienia zauwazylam duzo bilaego rozciagliwego sluzu.. co wiecej od wczoraj dalej on sie pojawil czy mozliwe ze jestem w ciazy ? prosze o pomoc
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Paź 22, 2012 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

youdash Przy nieregularnych cyklach, najlepiej udc siedo ginekologa. Przepisze leki które wyregulują jej cykl (niekoniecznie tabletki antykoncepcyjne) i nie będzie problemu.

ada odpisałam Ci na pw
dzassta91

PostWysłany: Czw Lis 01, 2012 3:06 pm    Temat postu: Ciążą.. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Proszę o poradę- otóż kochałam się ze swoim chłopakiem w 3-4 dni po okresie ( okres dostałam 24 października i skończył mi się 27. Ogólnie rzecz biorąc dwa pierwsze dni miałam bardzo obfite krwawienie,3 praktycznie nic a 4 jeszcze troszkę ciemno-brązowej wydzieliny). Używaliśmy prezerwatywy jak zawsze, ale pękła... Jestem bardzo ostrożna w tych kwestiach, strasznie się denerwuje i przejmuje gdy coś jest nie tak... Proszę o poradę- czy jest duża możliwość bym zaszła jednak w ciążę? Bez wytrysku... I nie wiem, ale wydaje mi się,iż miałam dni niepłodne...poprzednią miesiączkę miałam 24 września, cykle raczej regularne, 30-31 dni. Ostatnio miałam jedynie problem (wrzesień), gdyż opóźnił mi się po wzięciu esacapelle (identyczna sytuacja jak wyżej, tym razem jednak nie zdecydowałam się ją kupić, gdyż rozregulowała mi cykl i bardzo źle się po niej czułam) Dostałam go 24 września i teraz, w październiku również także raczej się uregulował. Z góry dziękuje za odpowiedź...ciągle o tym myślę.
Powrót do góry
cyber

PostWysłany: Nie Lis 25, 2012 3:08 pm    Temat postu: Jakie prawdopodobieństwo ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wczoraj uprawialiśmy seks z dziewczyną w prezerwatywie gumka nie pękła trochę się zsuwała. Ten dzień to był z tego co mowiła jej ostani płodny że na pograniczu. Tylko przed założeniem gumki dotykała mojego członka i tam był prawdopodobnieł płyn projekulacyjny, wytarła ręce w ręcznik. W czasie stosunku dotykała gumki i okolić pochwy. Jeszcze dodam że od momentu wytarcia a stosunkiem minęło jakieś 10-15 min. Ja się trochę martwię bo obawiam się że coś się mogło przedostać sam strasznie dbam o wszytskie szczegóły myje recę przed założeniem i po, ale teraz jakoś nie udało mi się dopilnować. Rozmawialiśmy o tabletkach 72 po ale pow że dla niej to jest jak aborcja.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Następny
Strona 20 z 24