Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem z okresem - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 35, 36, 37  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 10:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czeste oddawanie moczu sygnalizuje zblizajacy sie okres Wink przynajmniej u mnie Razz aha i niby oznacza ciaze (ale to tak w formie dodatku).
Ja co m-c biegam do Wc i zawsze oznacza to ciotke Wink
Zdziwilo mnie to ze napisałas ze 15/16 dzien cyklu do dni niepłodne Shocked aby napewno???niepłodne zaczynaja sie po 18 dniu cyklu..wogole to jak długie masz? Confused

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Cze 05, 2007 12:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale od śluzu też to zależy. może faktycznie już w tych dniach She miała dni nieplodne. to tak róznie jest...
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 05, 2007 12:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

byc moze Wink nie mowie ze nie..kazdy inaczej przechodzi Smile

Powrót do góry
She

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 05, 2007 3:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope obliczyłam, że tego 15/16 dnia powinnam dostać okres, bo podobno owulacja następuje w połowie cyklu. A jak wcześniej pisałam płodny śluz miałam 8 dnia cyklu. Później juz miałam całkiem inny. I niby czułam się tak jakbym miała go dostać. W następnych dniach coś mi dolegało, ale po 2 dniach przeszło... Co do długości moich cykli to są one nieregularne, raz 21, 32, 29 itp.

Do lekarza póki co nie pójdę bo strajkują, a na prywatnego nie mam kasy:(
Nie wiem co robić, co myśleć. Czy jestem w ciąży, czy nie. Mój organizm robi mnie w konia....juz czuje sie tak jakbym miala dostać @ i nic, przechodzi. W tym miesiącu to ze 3-4 razy tak miałam. Koleżanka postraszyła mnie rakiem szyjki macicy...Dzisiaj sobie pomyslalam, że wkręciłam sobie ciąże i mój ogranizm teraz nie wie co robić hehehe. I ten ból....ostatnio jajniki mnie zaczęły boleć. A tak mialam zawsze podczas okresu...
Crying or Very sad Sad Evil or Very Mad
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Cze 05, 2007 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm... no faktycznie troche masz male zawirowania z tym okresem Smile to moze byc faktycznie stres i sobie wkrecasz albo ciaza bo jak napisalas raz facet powiedzial ze mogl niezdazyc wiec najlepiej by bylo wybrac sie do lekarza albo zrobic test bo gdybanie nic tu nie da Smile ja trzymam kciuki zeby bylo po twojej mysli Smile
Powrót do góry
She

PostWysłany: Wto Cze 05, 2007 6:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki pituszka. Tylko mnie zastanawia to, jesli rzeczywscie bylabym w ciązy to czy bym miala takie cyrki z tym okresem.....mozliwe, ze tak sie dzieje przez to że w tym miesiącu niezle balowalam (koniec szkoly, matura itp). Prawie codziennie. A w czesniej tak nie robilam. Nie upijałam się (no czasami sie zdazylo) ale codziennie piwko, dwa były... chociaz zanim zaczelam wspolzyc to nie mialam w takich sytuacjach problemow z opozniającym sie okresem, wręcz mi sie przyspieszal.

Dzsiaj mam drugi dzien przerwy i boli brzuch niemilosiernie...
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Cze 05, 2007 6:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz.... stres moze tez wplywac na okres, roznie to bywa Smile najlepiej to zrob test i wtedy bedziesz mogla juz wykluczyc ewentualna ciaze...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 05, 2007 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze wykonaj sobie cytologie??to nic nie boli a przynajmniej masz pewnosc ze jestes zdrowa,a nawet jak nie to we wczesnym stadium rak jest calkowicie wyleczalny. Tylko wiele dziewczyn(kobiet)decyduje sie na badanie wtedy gdy jest juz zapozno Rolling Eyes

Powrót do góry
She

PostWysłany: Wto Cze 05, 2007 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I chyba tak zrobię. Dziękuję za rady!Smile
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Cze 05, 2007 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a byłaś u binekogola? umów się na wizyte, powiedz że test wyszedł pozytywnie i że miałaś krwawienia międzymiesiączkowe, nie chce straszyc, ale z mojego punktu widzenia, te bule i krwawienia, wyglądają mi na poronienie...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 35, 36, 37  Następny
Strona 2 z 37