Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem z okresem - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36, 37  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 8:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ona a jak nie ma kogo sie spytac? jak widzisz jej lekarz jest do D*py wiec a na prywatnego nie stac, wiec najłatwiejszym sposobem wg mnie jest wizyta u zwykłego i popytanie o lepsze gabinety.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
stevemajster

Wysłał podziekowań: 15
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 22, 2011 11:42 pm    Temat postu: Czy to nieregularny okres? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja dziewczyna dostaje okresu raz np co 25 dni, potem 27, 26 i tak różnie (przeważnie roznica kilku dni: 25-2Cool. Czy tu można mówić już o niereglarnym okresie?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Maj 23, 2011 1:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie.
okres ma jak najbardziej regularny gdyz waha sie +/- 5dni Smile
gdyby odchylenia były dluzsze, np tygodniowe wtedy mozna mowic ze jest nieregularny.
wiec nie martw sie. wszystko jest OK Smile

Powrót do góry
stevemajster

Wysłał podziekowań: 15

PostWysłany: Pon Maj 23, 2011 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki bardzo
Powrót do góry
madziulek20

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pon Cze 13, 2011 6:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej,
Moja siostra ma 15 lat i podczas 1 dnia okresu wzięła 5 tabletek orgamertilu. Następnego dnia okresu nie było, a normalnie rwa jej 4 dni. Z reguły ma regularny okres o 26-28 dni a tu już 30 dzień cyklu i nic Proszę o radę co w takim przypadku robić.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
niepozorna

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 1:45 pm    Temat postu: dziwna miesiączka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.! mam 15 lat miesiąc temu nie dostałam okresu tzn okres był przez jeden dzień i do tego bardzo skąpy. Od wczoraj pojawiło się krwawienie lecz bardzo słabe. Natomiast dzisiaj zamiast koloru czerwonego jest kolor brązowo-czarny. Co z tym zrobić.?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od ilu lat miesiaczkujesz?
moze miała miejsce sytuacja w ktorej moglo dojsc do zapłodnienia?

chociaz nie chce mi sie wierzyc ze w 15lat mozna zaczac uprawiac sex bez zabezpieczenia..;/

Powrót do góry
niepozorna

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 1:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od 2 lat. Nie doszło do zapłodnienia, jestem dziewicą
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w takim razie radze wybrac sie do gin.
bo rozumiem ze wczesniej takich sytuacji nie było? okres trwał tyle co zawsze tak?
musisz umowic sie na wizyte bo sama sobie nie poradzisz.

Powrót do góry
niepozorna

PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 1:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak po raz pierwszy zdarzyło mi się takie coś
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36, 37  Następny
Strona 35 z 37