Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Pią Wrz 02, 2011 10:46 pm Temat postu:
pozostaje Ci czekac bo co innego?
chyba ze termin @ juz minał to mozesz zrobic test.
a jak gumka pekła to nasienie dostało sie do srodka?ktory dc miałas? _________________
Powrót do góry
gigi1989
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Wrz 02, 2011 11:18 pm Temat postu:
pozostało czekac i bardzo sie martwic:( termin miesiaczki przypadal na wczoraj -dzis, a gumka jak pekla to nasienie dostalo sie do srodka:( boje sie bo tak niedawno stracilam juz dziecko, a teraz to cale plamienie. naczytalam sie na roznych forach i jedni pisza ze ciaza, inni ze choroba... A ja normlanie psychicznie siadam:(
Powrót do góry
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Sob Wrz 03, 2011 11:01 am Temat postu:
gigi jesli byłas w granicy owulki to byc moze jestes w ciazy.
zrob test. juz jest odp moment.
słyszałam ze po poronieniu utrzymuje sie w organizmie hormon ciazowy i moze dawac fałszywy wynik.
ale nie wiem czy to prawda.
wiesz.. to ze raz stracilas wcale nie oznacza ze kolejnym razem tak bedzie.
mam znajoma ktora 4x doswiadczyła poronienia.
pozniej zaszła 5x w ciaze i teraz jest w 20tc wiec głowa do gory!
bedzie dobrze _________________
Powrót do góry
ewkapt
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Nie Paź 09, 2011 2:21 pm Temat postu: dziwne miesiączki?!
witam mam problem miesiączkuje od 12 lat regularnie co 30 dni. staramy się z mężem o dziecko i w poprzednim miesiącu okres spóżnił mi się o tydzień ale potem był troche krótszy niż zwykle 5 dni(zwykle mam 7-8dni). w tym miesiącu przyszedł okres normalnie po 30 dniach od daty ostatniego. ale trwał 4 dni i był skąpy. bez żadnych bólów piersi czy brzucha(choć zwykle mam). ale tydzień po okresie znów dostałam krwawienia. nie wiem co to może być? możecie mi coś podpowiedzieć? do ginekologa ide ale dopiero w czwartek bo wtedy będzie. proszę o odpowiedz z góry dziękuje
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 35, 36, 37
Strona 37 z 37