Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem z okresem - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Wrz 02, 2011 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pozostaje Ci czekac bo co innego?
chyba ze termin @ juz minał to mozesz zrobic test.
a jak gumka pekła to nasienie dostało sie do srodka?ktory dc miałas?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
gigi1989

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 02, 2011 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pozostało czekac i bardzo sie martwic:( termin miesiaczki przypadal na wczoraj -dzis, a gumka jak pekla to nasienie dostalo sie do srodka:( boje sie bo tak niedawno stracilam juz dziecko, a teraz to cale plamienie. naczytalam sie na roznych forach i jedni pisza ze ciaza, inni ze choroba... Sad A ja normlanie psychicznie siadam:(
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 03, 2011 11:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gigi jesli byłas w granicy owulki to byc moze jestes w ciazy.
zrob test. juz jest odp moment.
słyszałam ze po poronieniu utrzymuje sie w organizmie hormon ciazowy i moze dawac fałszywy wynik.
ale nie wiem czy to prawda.
wiesz.. to ze raz stracilas wcale nie oznacza ze kolejnym razem tak bedzie.
mam znajoma ktora 4x doswiadczyła poronienia.
pozniej zaszła 5x w ciaze i teraz jest w 20tc Smile wiec głowa do gory!
bedzie dobrze Smile

Powrót do góry
ewkapt

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 09, 2011 2:21 pm    Temat postu: dziwne miesiączki?! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam problem miesiączkuje od 12 lat regularnie co 30 dni. staramy się z mężem o dziecko i w poprzednim miesiącu okres spóżnił mi się o tydzień ale potem był troche krótszy niż zwykle 5 dni(zwykle mam 7-8dni). w tym miesiącu przyszedł okres normalnie po 30 dniach od daty ostatniego. ale trwał 4 dni i był skąpy. bez żadnych bólów piersi czy brzucha(choć zwykle mam). ale tydzień po okresie znów dostałam krwawienia. nie wiem co to może być? możecie mi coś podpowiedzieć? do ginekologa ide ale dopiero w czwartek bo wtedy będzie. proszę o odpowiedz z góry dziękuje
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37
Strona 37 z 37