Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem ze wzwodem/erekcją - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Borys

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pon Sty 11, 2010 9:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo duzo czytalem o srodkach dostepnych w aptekach. to co jest dostepne bez recepty ma napisane na ulotce "nie wplywa bezposrednio na wzwod'. bez recepty dostaniesz suplementy, witaminkowo-ziolowe, ktore zwieksza libido...jest slabnie ci wzwod to potrzebna jest wizyta u specjalisty. jestes mlody, mozliwe ze zaburzenia spowodowane sa zbyt meczacym trybem zycia, lub jakas choroba ogolnoustrojowa, np cos z krazeniem. idz do specjalisrty to raz dwa ci pomoze. a suplementowac sie i tak trzeba do 3 miesiecy zeby byly jakies poprawy libido Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Dr Marcin

PostWysłany: Wto Sty 12, 2010 2:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,

Na spadek libido najczęściej wpływa stres, także trzeba sobie wrzucić troszkę na luz (praca, stresujące zajęcia, kłótnie). Możesz też spróbować abstynencji, kilkutygodniowa przerwa na pewno pomoże. Możesz również zastosować ekstrakt z asafetydy dostępny bez recepty, ponadto zażywaj cynk oraz magnez. W skrajnych przypadkach pomaga koenzym q10 wytworzony w technologi nano.

Pozdrawiam Marcin
Powrót do góry
meks89

PostWysłany: Sro Sty 13, 2010 4:58 pm    Temat postu: POMOCY- erekcja u 20-latka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę was o rade, wpadlem w bledne koło i caly czas o tym mysle, az odechciewa mi sie seksu. Jestem teraz na drugim roku studiow.. i moj problem zaczal sie dokladnie rok temu...
W liceum.. 1/2/3 klasa.. nie mialem ZADNYCH problemow, stawal mi na zawolanie.. przy mojej dziewczynie. Potrafilem kochac sie kilka razy dziennie przy pelnym wzwodzie, osiagalem pelny wzwód nawet jak nie mialem do konca ochoty i nie bylem w 100% podniecony. Jednak w 3 klasie liceum skonczylismy ze soba i przez rok nie mialem dziewczyny... Po roku przerwy (dzien w dzien masturbacja), w sylwestra mialem zblizenie i? Zgadnijcie Smile Niewypał. Mialem półwzwód, ktory nie pozwolil mi "wejsc" w kobiete. Kilka nastepnych zblizen z tą Panią znowu przyniosly podobny skutek... No i skonczylo sie tak, ze po miesiacu przestalem sie z nia spotykac.. i wpadlem w bledne koło.. Nastepny rok znowu to samo, rok przerwy.. az do teraz(znowu masturbacja). Poznalem pewna dziewczyne, z ktora spotykam sie od 2 miesiecy. Naprawde fajna dziewczyna.. ale? No wlasnie.. ten sam problem powrócił. Nie wiem co mam zrobic? Myslicie, ze tak w przeciagu roku mogla zajsc taka diametralna zmiana? Wczesniej nie zwracalem na to uwagi.. a teraz przy kazdym zblizeniu mysle tylko o swoim wzwodzie. Wymienie wam kilka niepokojacych objawów, ktore zauwazylem:
- Mam poranne wzwody, ale sa niepełne ( taki jakby półwzwód, jest twardy, ale calkowicie brak mu sztywnosci.. czy to normalne?Kiedys mialem takie poranne wzwody, ze mialem problemu z oddaniem moczu w toalecie.
- W czasie masturbacji.. zaczyna mi stawac dopiero przy dotyku ręką(inaczej mam tylko minimalny wzwód).. I zauwazylem, ze masturbuje sie przy nie do konca pelnym wzwodzie.. (To jest cos takiego, ze jak napne penisa.. to jest twardy jak skała.. a jak przestane napinac(ciezka sprawa zmuszac sie do celowego napinania) jest taki nie do konca sztywny i pomimo ze jestem mocno podniecony.. jest twardy, ale nie jest na tyle sztywny zebym nie mogl go wyginac. Czy to jest prawidłowy wzwód?Przyznam sie, ze masturbowalem sie przy takim wzwodzie nieświadomie przez ten caly czas..

Jak jestem przy kobiecie, i dotyka mnie tam.. to wlasnie dochodzi do takiej erekcji jak opisalem.. jednak jezeli mnie nie dotknie... to pomimo, ze jestem podniecony.. nie potrafie osiagnac takiej erekcji. Nawet jak w nią "wejdę" to nic nie pomaga, a nawet calkowicie mi wtedy opada. Strasznie mnie to nurtuje.. jestem mlodym chlopakeim.. dopiero skoncze 21 lat i nie wiem co jest grane. Nie mialem zadnych operacji, nie mialem problemów zdrowotnych. Wczesniej nawet nie wiedzialem, ze moga wystapic takie problemy... a teraz az odechciewa mi sie zblizen. Co mam robic? Chcialbym zebym byl w takim stanie jak 2 lata temu.. Jak nauczyc i przyzwyczaic znowu penisa do pelnego wzwodu, takiego.. jaki mam.. gdy napinam penisa?

Temat przenosze w odpowiednie miejsce.
Mala_mi
a ja do tematu dot. problemów ze wzwodem
emilka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Sty 14, 2010 12:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

meks Przede wszystkim nie myśl o tym bez przerwy bo jak może dojść do pełnego wzwodu jak jesteś zestresowany. Rozluźnij się i oddaj przyjemności.

Poza tym, pozwól swojej partnerce się wykazać. Niech się Tobą też troszkę "zajmie". Nie tylko kobiety potrzebują pieszczot.

To, że sytuacja wygląda tak jak wygląda, może mieć podłoże psychologiczne. Nerwy, stres, podświadomy zal, że to nie jest ta sama partnerka co wcześniej. Możesz się udać z tym problemem do seksuologa. I byłoby to bardzo wskazane. Jest to owszem wstydliwa sprawa, ale seksuolog w żadnym wypadku Cie nie wyśmieje. Wręcz przeciwnie -> POMOŻE.

I przede wszystkim, powiedz o problemie swojej partnerce...W końcu seks to sprawa dwojga ludzi. i nie chodzi o to, żeby się o to kłócić czy obrażać na siebie, tylko wspólnie nad problemem. Zarówno tobie będzie łatwiej, jak i jej...
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sty 14, 2010 12:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja stawiam na masturbacje.. przez to ze "pomagasz" sobie reka, mało tego ponad rok, + dzien w dzien ... nie dziw sie ze Twoj "zołnierz" nie jest posłuszny.. napewno duzy wpływ ma rozstanie z dziewczyna z ktora było Ci tak dobrze.. moze te z ktorymi dochodziło do zblizen nie pociagały Cie tak jak tamta i porownywałes stosunki itp.
napewno duzy wpływ ma tez stres. jak człowiek przezywa (wiadomo jak to facet, on jest odpowiedzialny za poczatek aktu) i mysli tylko "oby stanał,czy stanie,) to jak ma osiagnac pełen wzwod? skoro w głowie mysli o czyms innym.
rada:... zaprzestan masturbacji na jakis czas, przestan o tym myslec, oddaj sie chwili i zobacz czy przyniesie osiagany skutek..
no chyba ze sie uzalezniłes od tego.. Rolling Eyes

Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Sty 14, 2010 12:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale niekoniecznie. Skoro sam zauważył, że przy masturbacji też nie ma pełnego wzwodu.

Moim skromnym zdaniem wskazana byłaby wizyta u seksuologa...Z masturbacją oczywiście warto na jakiś czas się "rozstać" i sprawdzić czy nie ma zmiany. Jeśli nie, wtedy bezwzględnie do seksuologa.
konradgrozny

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Czw Sty 14, 2010 3:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprawa psychologiczna to jedno, ale możliwe że po prostu potrzebujesz czegoś na poprawę kondycji seksualnej.
Poszukaj czegos bez recepty na początek na poprawę erekcji, z tego co wiem są to bezpieczne preparaty na ziołach, więc nie zaszkodza. Jesli nie zauważysz poprawy - lekarz pozostaje.
Trudno jednak tak jednoznacznie wyrokować. Masturbacja może oczywiście nie sprzyjać dobrej kondycji. Napisz na co się zdecydujesz.
Powrót do góry
4now

PostWysłany: Wto Lut 02, 2010 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

słuchaj, byłem w podobnej sytuacji, juz byłem z dziewczyną ukresu wytrzymałości bo ciagle mialem za slaby wzwód który nie pozwał na sex. nie stosowałem sie do zadnych porad,nie chodzialem do seksuologa(bo co on poradzi szczerze mowiąc...) tylko probowałem z dziewczyna dosyć czesto(trwało tak okolo pól roku-straaaaasznie długi i męczący okres w moim życiu:()
i kiedy w końcu się udało to teraz możmemy robić to po kilka razy dziennie i wszystko jest w porządku.
piszę to wszystko bo widzę że jesteś zdrowy chłopak skoro robiłeś to już dosyć często tylko ze masz blokadę psychiczna z której na pewno wyjdziesz tak samo jak ja;) powodzenia
Powrót do góry
narni25

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 6:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witaj! Nie sądzę, żeby sprawa była czysto psychologiczna, choć to na pewno odgrywa pewną rolę... Ale skoro masz ten sam problem w czasie masturbaci, coś może być na rzeczy. Na Twoim miejscu wybrałbym się raczej do urologa a nie seksuologa. Z trzeciej czy czwartej strony, pamiętaj, że to się zdarza ogromnej ilości facetów i nie przesadzaj ze stresem. Co byś się zrelaksował - obrazek w prezencie Smile http://pokazywarka.pl/fkapaw/
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Lut 27, 2010 12:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

narni25 napisał:
http://pokazywarka.pl/fkapaw/

Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 14 z 22