Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem ze wzwodem/erekcją - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
choracy

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 25, 2007 7:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie, mam nadzieję że nie pogniewacie się gdy podłączę do tego wątku swój problem..

Otóż jestem z dziewczyną od jakiegoś czasu, współżycie rozpoczęliśmy właściwie od początku naszej znajomości, jednak akt seksualny doszedł do skutku tylko 3 razy..a prób było wiele.. w większości przypadków kończy się na nie wiem jak to nazwać, "godzinnej grze wstępnej"? Wynika to z kilku czynników..

1. Oczywiste jest że ja podniecam się szybciej niż ona.. do osiągnięcia gotowości (wzwodu) potrzebuje od kilku do max kilkunastu minut.. u niej ten czas waha się w okolicach godziny intensywnych pieszczot, i dopiero po tym czasie daje znak, bądź mówi że jest już gotowa.. I tu rodzi się problem.. Bo jak by to opowiedzieć jest już za późno.. Po godzinie krew wraca mi na swoje miejsce, i nic z tego..
i dwie uwagi - nie mam problemów z erekcją.. i z utrzymaniem erekcji chyba też nie(jeśli się mylę wyprowadźcie mnie z błędu) ale wydaje mi się ze utrzymywanie pełnego wzwodu przez ponad godzinę (bez pieszczenia się tam) i dopiero pogodzinne "oklapnięcie" nie kwalifikuje się do "problemu z ucitrzymaniem erekcji", wydaje mi się że organizm po prostu stwierdza ze skoro przez taki czas nic sie nie stało, to nie warto go forsować..
ale z niczym tego nie konfrontowałem więc nie wiem..
a druga uwaga jest taka że czas jaki ona potrzebuje do osiągnięcia wystarczającego podniecenia to nie wynik nieumiejętnych pieszczot. rozmawiamy o tym i gdy jest coś nie tak, ona pokazuje i jak powinienem się zachować by było jej najlepiej..

2. Druga sprawa jest taka.. że ona jest strasznie hmm.. malutka tam na dole.. i gdy już zdarzy się tak, że oboje jesteśmy gotowi.. to widzę że nawet wsunięcie palca , łagodne, powolne i delikatne jest dla niej ciężkie..
Po chwili jednak potrafi się przełamać.. i decydujemy się na więcej.. i wtedy jest tak.. że albo wcale nie uda mi się wejść..albo jak już to zrobię.. najbardziej łagodnie i delikatnie jak umiem, cały czas obserwując jej reakcje i gdy tylko coś jest nie tak zatrzymuje się..to po po chwili jestem zmuszony wyjść..

I tu już nie chodzi o niedosyt, ale o sam fakt.. że ona mówi mi że ma na to ochotę.. a potem kończy się jak się kończy..
Nie bardzo wiem co robić..? Możecie mi coś doradzić?

1. Czy jest sposób bym mógł utrzymać wzwód jeszcze dłużej? Nie wiem przez 2 godziny? Tak by nie doszło do niedotlenienia mózgu Razz ewentualnie na opóźnienie erekcji, nie wiem by mi też zajmowało to godzinę a na 15 minut?

2. Czy jest sposób by hmm.. jak by to ująć.. rozluźnić moją kobietę?

3 razy stosunek nam się udał i byliśmy z niego oboje bardzo zadowoleni.. cały czas wszystko bacznie obserwuję i nie zauważyłem specjalnych różnic w sposobie dochodzenia do samego seksu..
No cóż.. nie obce to pytanie pewnie, ale co mam robić?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
comet

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 1:20 pm    Temat postu: maraton Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trochę to streściłem:
choracy napisał:
Witajcie, mam nadzieję że ..........
..............to po po chwili jestem zmuszony wyjść..

I tu już nie chodzi o niedosyt, ale o sam fakt.. że ona mówi mi że ma na to ochotę.. a potem kończy się jak się kończy..
Nie bardzo wiem co robić..? Możecie mi coś doradzić?

1. Czy jest sposób bym mógł utrzymać wzwód jeszcze dłużej?
2. Czy jest sposób by hmm.. jak by to ująć.. rozluźnić moją kobietę?

3 razy stosunek nam się udał i byliśmy No cóż.. nie obce to pytanie pewnie, ale co mam robić?

Trudności w dojściu do wspólnego zaspokojenia ma większość par, szczególnie w początkowym okresie kształtowania się związku.
Wpływ na to ma doświadczenie seksualne, które może być żadne, oraz uśpienie zdolności pobudzenia na pieszczoty.
Dodatkowo dochodzi stres, który temu towarzyszy.
Tak, że CHŁOPIE NIE PRZEJMUJ SIĘ ! Very Happy
To wszystko da się zrobić, no nie od razu, ale trzeba próbować.
Może nie takie long numery, ale krótsze i częstsze.
Są różne rodzaje stymulacji, musisz sam znaleźć taki, który będzie odpowiadał twojej partnerce.

Co do pytań:
apr.1 Można, ale po co?
To tak jak z autem, jak coś jest spr. to chociaż byś kręcił godzinę nie odpalisz.
Znajdź usterkę to zaskoczy po paru obrotach. No jednym.

apr.2 Sposób na kobietę pewnie jest, ale jest to sztuka, którą musisz sam opanować. Naucz sie obserwować jej reakcje, to może wtedy znajdziesz ścieżkę. Zastosuj jakiś preparat nawilżający, krem, oliwkę. Powinno pomóc.

apr.3 Uzbrój się w cierpliwość.
Kropla drąży skałę.
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 3:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z mojego doświadczenia wynika ze każda kobieta jest "ciasna" do momentu do którego chce;] z moja pierwsza dziewczyna tez miałem podobny problem i wynikał on z jak to ona twierdziła zaufania i poczucia bezpieczeństwa że chciała ale nie mogła sie roźluźnić i jak to sie kolokwialnie mówi współżyć wiec nie martw sie poprosu musisz poczekaćVery Happy aż bedzie sie czuła swobodnie i bedzie wiedziała że nie ma sie co krępować

powodzenia:D
Powrót do góry
choracy

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 10:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki panowie Smile
Powoli się układa!
Powrót do góry
uleczka1005

PostWysłany: Pon Gru 10, 2007 9:44 pm    Temat postu: Problem podczas stosunku........ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Razem z moim partnerem podczas gdy chemy sie kochać nie mozemy porzadnie tego zrobic.... poniewaz jemu zwyczajnie nie staje a razcej staje tylko na chwile po czym nie jest juz zdolny do kolejnego wzwodu i stosunek zostaje nie odbyty Sad czy to jakas choroba lub tzreba to leczyc??

----edited by emilka----
przyłączyłam do tematu pokrewnego
Powrót do góry
sylwija

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 7:06 pm    Temat postu: Problemy ze wzwodem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie wszystkich !
Piszę gdyż ja i mój chłopak mamy mały problem. Ja na początku uważałam, że byc może jest to wszystko przez stres, jednak on zaczyna się tym coraz bardziej denerwować i powstaje niemiła atmosfera. Jesteśmy ze sobą już dość długa i bardzo chcielibyśmy zacząć ze sobą współżyć jednak niestety tutaj powstaje problem. Podczas tz "gry wstępnej" wszystko jest cudownie. Lecz niestety gdy ma dojść do zbliżenia, jego członek odmawia heh i sytuacja powtórzyła się już 3 razy. Nie mamy pojęcia co się dzieje. On bardzo się tym przejmuje, stresuje dodatkowo. Czy może ktoś z was znajduje jakieś wytłumaczenie tej sytuacji ? Byłabym bardzo wdzięczna za jakieś dobre rady co możemy zrobić Sad

----edited by emilka----
przyłączyłam do tematu pokrewnego
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmm grunt to dobry nastrój, nie wiem jakaś kolacja wspólny prysznic ewentualnie winko (w nie dużej ilości bo to może tylko pogorszyć sprawę). Chłopak zapewne chce za wszelką cenę dobrze wypaść i taki efekt.
Dobrym sposobem jest zupełny spontan... z zaskoczenia, wtedy napewno pójdzie wszystko tak jak trzeba Wink Ale jedna uwaga nie zapomnijcie o zabezpieczeniu przy tym spontanie Smile

PostWysłany: Wto Gru 30, 2008 12:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuę bardzo za tę radę, ale niestety próbowaliśmy już wielokrotnie. Z tego co wiem co mój partner nigdy wcześniej takich problemów nie miał <bo ani on nie jest prawiczkiem, ani ja dziewicą> rozmawiamy o tym dość często bo widzę jak on strasznie się męczy. Mówi, że sam nie wie dlaczego tak się dzieje. Na początku myślał, że strs bo mu bardzo zależy ale teraz... ? Obawiam się, że jeżeli będzie tak dalej to niestety jego to zniechęci i nie będzie już chciał nawet próbować. Czytałam posty wcześniejsze i komentarze. Widziałam, że jest sporo rad itd ale troszkę mi to ciężko odnieść do naszej sytuacji z tego względu, że nie mamy po 17 lat heh no i mój partner nie miał wcześniej żadnych problemów. Chciałabym jakoś pomóc i jemu i sobie bo bardzo nam na tym zależy..Jesteśmy już w związku 7 miesięcy i niestety ani razu nie mieliśmy tej przyjemności cieszenia się swoją cielesnością Sad
Bardzo proszę o jakieś rady, pomoc, cokolwiek.
Powrót do góry
sylwija

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 7:14 pm    Temat postu: UDAłO SIę !! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pisałam jakiś czas temu o problemach moich i mojego chłopaka. Chciałam tylko sie pochwalić, że w końcu nam się udało. Był spontan jak mi radziliście, cudownie ! nareszcie ! on okazał się cudownym czułym kochankiem ! Dziękuję jeszcze raz za rady i pomoc Smile

To było tutaj :] / Zibi
Powrót do góry
aarachne

PostWysłany: Sob Sty 10, 2009 3:38 pm    Temat postu: Problem z sexem. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
No wiec, jeszcze nie kochalam sie ze swoim nowym facetem a bardzo obydwoje tego chcemy oczywiscie, lecz gdy po grze wstepnej chcemy sie kochac jego czlonek nie staje.
Gdy robie Mu dobrze reka, lub ustami wszystko jest ok. Tylko jak chcemy sie Kochac to tak sie dzieje, probowalismy juz wiele razy i nic.
Prosze o pomoc.

----edited by emilka----
przeniosłam do odp działu i przyłączyłam do tematu pokrewnego
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 5 z 22