Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem ze wzwodem/erekcją - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BooB

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 17, 2009 12:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może myślą że w ich wieku już nie potrzebują tego? nie wiem ,ale wydaje mi się że w starszym wieku tym bardziej potrzeba afirmacji swojej sprawności. a starsi przeciez z lekarzem mają wiecej kontaktu wiec nie powinni sie bac jednej wizyty wiecej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
goxa

PostWysłany: Nie Maj 17, 2009 7:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napewno seniorzy mają większą potrzebę czy konieczność przyjmowania leków typu Maxigra. nie wiem dlaczego przekreślają swoje szanse na udane życie seksualne, w końcu te leki po to zostały stworzone.
Powrót do góry
BooB

PostWysłany: Pon Maj 18, 2009 4:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dokładnie. Tym bardziej, że mamy polskie leki a to pewnie tez ma dla nich znaczenie, bo wszystko co złe to zza granicy
Powrót do góry
alann

PostWysłany: Pią Maj 22, 2009 2:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja akurat bym się tak na siłę nie przyczepiał do wszystkiego, co polskie. Liczy się skuteczność, a nie skąd coś jest. Wydaje mi się, że faktycznie w przypadku poważniejszych problemów warto pójść do lekarza i wziąć coś na receptę, ale jeśli coś jest chwilowe (bardziej stresująca sytuacja czy coś), to wtedy te bez recepty też się mogą sprawdzić.
Powrót do góry
Teleskop006

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Nie Maj 31, 2009 4:22 pm    Temat postu: Kłopoty z erekcją Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja i mój chłopak ostatnio zaczęliśmy współżyć Smile
Wszystko dokładnie zaplanowalismy i zadbalismy o odpowiednie zabezpieczenie. Niestety nic z tego nie wyszło,ponieważ kiedy zaczęlismy sie kochac i Marcin dotykał moim pośladków i chciał mi włozyc swojego członka on gwałtownie opadał...
Byłam tym bardzo skrępowana on zreszta też.
Czy to jest moja wina że jego członek nie stanął czy to może jakaś jego choroba?

--------edited by emilka------
temat przyłączyłam do pokrewnego problematyką
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Nie Maj 31, 2009 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej nie rozpatrywałabym tego w kategoriach winy.
może za bardzo się stresowaliście- może Twój chłopak miał ciężki dzień, jakieś stresy niekoniecznie związane z sytuacją intymną.
może za bardzo się przejmował żeby "stanąć na wysokości zadania" i dlatego nie wyszło.
a czy on na coś choruje?
bierze jakieś leki? [bo to też czasem ma wpływ na potencję]
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Nie Maj 31, 2009 9:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem na bank byl zestresowany 'pierwszym razem' Smile
nie przejmujcie sie niczym tylko nastepnym razem sie odprezcie i najlepiej nie planujcie tego bo to moze nasilic stres, tylko zrobcie to spontanicznie, mega namietnie Smile
bo o chorobe martwcie sie dopiero jak problem sie bedzie regularnie powtarzal i bedzie to dlugo trwalo nawet jak juz sie przyzwyczaicie do takiej czynnosci jak seks. Bo jak sie z tym oswoicie, stres minie to i mina takie problemy. Jak nie, to wtedy sie zastanawiajcie nad innym powodem Smile
Pozdrawiam i zycze powodzenia : *
meryl

PostWysłany: Wto Cze 02, 2009 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma co rozwodzić się nad tematem - potrzebna jest wizyta u lekarza. Im wcześniej tym lepiej, są dobre leki i jeżeli lekarz uzna, że bez nich się nie obejdzie, na pewno je przepisze i będzie po "sprawie", bo te schorzenia są wyleczalne. Ale trzeba udać się do lekarza!
Powrót do góry
BooB

PostWysłany: Sro Cze 03, 2009 4:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oczywiście że tak! Zresztą sprawdzone i dobre leki są zwykle na receptę. A konsultacja lekarska jest tu jak najbardziej na miejscu.
Powrót do góry
goxa

PostWysłany: Wto Cze 09, 2009 11:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myślę, że problemu z erekcją nie można rozpatrywać w sensie winy... napewno w sensie dolegliwości zdrowotnej a z taką najlepiej udać sie do lekarza. czasem potrzeba jest zmiana nawyków, czasem dłuższa gra wstępna a czasami lek na potencję.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 10 z 22