Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
BooB
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 12:45 am Temat postu: |
|
|
może myślą że w ich wieku już nie potrzebują tego? nie wiem ,ale wydaje mi się że w starszym wieku tym bardziej potrzeba afirmacji swojej sprawności. a starsi przeciez z lekarzem mają wiecej kontaktu wiec nie powinni sie bac jednej wizyty wiecej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
goxa
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 7:39 pm Temat postu: |
|
|
napewno seniorzy mają większą potrzebę czy konieczność przyjmowania leków typu Maxigra. nie wiem dlaczego przekreślają swoje szanse na udane życie seksualne, w końcu te leki po to zostały stworzone. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BooB
|
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 4:05 am Temat postu: |
|
|
no dokładnie. Tym bardziej, że mamy polskie leki a to pewnie tez ma dla nich znaczenie, bo wszystko co złe to zza granicy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alann
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 2:00 pm Temat postu: |
|
|
No ja akurat bym się tak na siłę nie przyczepiał do wszystkiego, co polskie. Liczy się skuteczność, a nie skąd coś jest. Wydaje mi się, że faktycznie w przypadku poważniejszych problemów warto pójść do lekarza i wziąć coś na receptę, ale jeśli coś jest chwilowe (bardziej stresująca sytuacja czy coś), to wtedy te bez recepty też się mogą sprawdzić. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Teleskop006
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 4:22 pm Temat postu: Kłopoty z erekcją |
|
|
Ja i mój chłopak ostatnio zaczęliśmy współżyć
Wszystko dokładnie zaplanowalismy i zadbalismy o odpowiednie zabezpieczenie. Niestety nic z tego nie wyszło,ponieważ kiedy zaczęlismy sie kochac i Marcin dotykał moim pośladków i chciał mi włozyc swojego członka on gwałtownie opadał...
Byłam tym bardzo skrępowana on zreszta też.
Czy to jest moja wina że jego członek nie stanął czy to może jakaś jego choroba?
--------edited by emilka------
temat przyłączyłam do pokrewnego problematyką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 5:23 pm Temat postu: |
|
|
raczej nie rozpatrywałabym tego w kategoriach winy.
może za bardzo się stresowaliście- może Twój chłopak miał ciężki dzień, jakieś stresy niekoniecznie związane z sytuacją intymną.
może za bardzo się przejmował żeby "stanąć na wysokości zadania" i dlatego nie wyszło.
a czy on na coś choruje?
bierze jakieś leki? [bo to też czasem ma wpływ na potencję] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 9:36 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem na bank byl zestresowany 'pierwszym razem'
nie przejmujcie sie niczym tylko nastepnym razem sie odprezcie i najlepiej nie planujcie tego bo to moze nasilic stres, tylko zrobcie to spontanicznie, mega namietnie
bo o chorobe martwcie sie dopiero jak problem sie bedzie regularnie powtarzal i bedzie to dlugo trwalo nawet jak juz sie przyzwyczaicie do takiej czynnosci jak seks. Bo jak sie z tym oswoicie, stres minie to i mina takie problemy. Jak nie, to wtedy sie zastanawiajcie nad innym powodem
Pozdrawiam i zycze powodzenia : * _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
meryl
|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 10:26 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma co rozwodzić się nad tematem - potrzebna jest wizyta u lekarza. Im wcześniej tym lepiej, są dobre leki i jeżeli lekarz uzna, że bez nich się nie obejdzie, na pewno je przepisze i będzie po "sprawie", bo te schorzenia są wyleczalne. Ale trzeba udać się do lekarza! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BooB
|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 4:44 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiście że tak! Zresztą sprawdzone i dobre leki są zwykle na receptę. A konsultacja lekarska jest tu jak najbardziej na miejscu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
goxa
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 11:42 pm Temat postu: |
|
|
myślę, że problemu z erekcją nie można rozpatrywać w sensie winy... napewno w sensie dolegliwości zdrowotnej a z taką najlepiej udać sie do lekarza. czasem potrzeba jest zmiana nawyków, czasem dłuższa gra wstępna a czasami lek na potencję. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|