Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problemy nosowe i katar - temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Laryngologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wievie
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 05, 2007 7:22 pm    Temat postu: Oddychanie jednym otworem nosowym Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem co to jest, jakoś nigdy się tym ine interesowałem. Zawsze oddycham tylko jednym otworem nosowym. Gdy odtyka się jeden to zatyka się drugi. Mam tak od bardzo dawna. Co to może być ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Wrz 05, 2007 8:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od dawna? Możesz bardziej to określić? Kiedy ostatnio chorowałeś??
Powrót do góry
wievie
Zbanowany

PostWysłany: Sro Wrz 05, 2007 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od bardzo dawna (kilka lat), nie zwracałem na to wogóle uwagi. A chorować hmm przeziębiony byłem z 0,5 roku temu ale wtedy juz to miałem Smile
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Wrz 05, 2007 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może coś masz z zatokami? Zatoki... Hm. Trudno powiedzieć. Może zgłoś się do lekarza
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 06, 2007 11:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moze to alegia? mi tez czesto zatyka... Wink

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Wrz 06, 2007 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Też mam alergie, ale nie że cały dzień a już napewno nie pół roku Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 06, 2007 6:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no fakt, przeoczyłam ze było napisane pol roku Rolling Eyes Wink
yyyy...chyba wizyta u lekarza bedzie najlepszym wyjsciem? przepisze skierowanie do odp. specjalisty i bedzie wiadomo co jest przyczyna Very Happy

Powrót do góry
mat

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 1:11 pm    Temat postu: przewlekły katar po upadku. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem z przewlekłym katarem. mniej wiecewj w 4kl szkoly podstawowejdoznalem upadku na schodach; poślizgnolem się wtedy na mokrej gumowej wykladzinie która jak nigdy leżala na schodach. pech chcial ze nosem udeżylem w próg drzwi. Gdy po 2 dniach odwiedzilem lekaża uslyszalem ze jest juz za póżno i nic nie może zrobić. Od tamtej pory męczy mnie katar z którym żyję do dzisiaj. Pół roku temu prześwietlenie RTG wykazało poduszkowate zgrubienie błony śluzowej w zachyłku zębodołowym atoki szczekowej prawej. Gdy ze zdjęciem udalem sie do lekarza pierwszego kontaktu ten po ogledzinach zdjęcia stwierdził iz mam pomniejszoną jakąś jedną komorę i odeslal mnie do domu. Co mam teraz zrobić? Do kogo udać się z tym problemem i na jaki zabieg?

Chcę jeszcze dodać ze jestem teraz w 1kl LO.

-----edit by emilka----
hej, jak chcesz coś dodać, to po pierwsze nie zakładaj drugiego tematu tylko w jednym temacie po prawej stronie na górze masz taką opcję "zmień" i za jej pomocą najlepiej coś dodać tak, żeby też nie pisać dwóch postów pod sobąWink

Ostatnio zmieniony przez mat dnia Sob Wrz 15, 2007 1:17 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 1:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Udaj sie do lekarza na prześwietlenie. Może masz skrzywiony nos, a co za tym idzie katar i dalsze nieprzyjemności.
Powrót do góry
ataman

PostWysłany: Pon Wrz 17, 2007 4:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez sie podpisze pod tym co wyzej
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Laryngologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Następny
Strona 2 z 13