Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problemy nosowe i katar - temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Laryngologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
niemy

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 14, 2007 10:03 pm    Temat postu: Coś w nosie (jakby pryszcz) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,

co jakiś czas pojawia mi się w (tej samej ciągle jednej) dziurce od nosa dziwna narośl. W tym samym miejscu co jakiś czas. Miałem kiedyś złamany nos (jeśli może mieć to znaczenie).
To coś znika po paru dniach ale przez te kilka dni jest to raczej nieznośne, ciężko jest wysmarkać się itp.
Jestem niestety laikiem nie bardzo wiem też czego szukać bo nie wiem co to jest, dlatego jak można się domyślić moje poszukiwania nie przyniosły rezultatu.
Może ktoś wie cóż to takiego i co mogę z tym zrobić
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Paź 14, 2007 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Febra? Często wychodzi w nosie. Pryszcz? Nie zabardzo.
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Nie Paź 14, 2007 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co rozumiesz przez stwierdzenie narośl?
duze to jest? zatyka całe światło dziurki?
Powrót do góry
niemy

PostWysłany: Nie Paź 14, 2007 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

domyślam się że to nie pryszcz ale najbliżej mi było do tego w opisie ...
nie zatyka całości, tak około 1/3, próbowałem to dojrzeć używając dwóch lusterek i jakoś nie dałem rady.
Jak dotykam to trochę boli, zaczerwienienie jest na zewnętrznej stronie nosa
Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Nie Paź 14, 2007 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to może wrastajacy włos, albo pryszcz chociaż pryszcze na nosie i to tej wielkosci to by dośc mocno bolałyWink wybierz sie do dermatologa bo tak na odległość cięzko stwierdzićWink

i tak cyklicznie sie pojawia raz ejst raz nie ma?? z dużą czestotliwością?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Paź 14, 2007 11:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja to bym chyba sobie z tego wymaz zrobiła Wink

ale może to pryszcz. a i słyszałam o przypadkach opryszczki w nosie, to by się zgadzało z tymi nawrotami. ale kto to wie? Smile
sensei

PostWysłany: Sob Gru 08, 2007 7:04 pm    Temat postu: Brak węchu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Od dawna bardzo słabo wyczuwam jakieś zapachy. Nie wiem czym to jest spowodowane. Czuje tylko zapachy, które pachną jedynie bardzo intensywnie.
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Gru 08, 2007 7:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Choroba, zatoki?
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Gru 08, 2007 7:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moj kolega tez tak mial.. Rolling Eyes Poszedl do wojska i po pewnym czasie stwierdzil ze nie ma tak dobrego wechu jak kiedys. Do dzisiaj nie moze sobie poradzic z tym problemem, rowniez podejrzewano u niego zatoki ale po dokladniejszych ogledzinach okazalo sie ze to jednak nie to, lekarze do dzisiaj nie wiedza co bylo tego przyczyna Rolling Eyes
Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Sob Gru 08, 2007 9:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tak kiedyś miałem;] przez 3 miesiące;] ledwo czułem zapachy;] po zapalaniu ucha ;] ale nie wiem czy tojakiś zwiazek miało teraz ciesze sie nadal doskonałym węchem
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Laryngologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 3 z 13