Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Przedwczesny wytrysk/za szybki orgazm

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sie 19, 2010 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o to trzeba miec ten trik opanowany Razz no i przerywany tylko w dni niepłodne.. chyba ze z gumka to wtedy kiedy tam chcecie Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Decard Cain

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 8:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aa dziękować za rady:) może w połączeniu to wszystko jakieś efekty przyniesie no nie wiem. Może to faktycznie wina tego, że dosyć długo miałem ,,post".
Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 10:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Decard, a może podczas seksu, gdy czujesz, że za chwilę możesz skończyć, myśl ciągle:"Krzesło, krzesło, krzesło, zapałka, zapałka, zapałka, zapałka, deska kuchenna..." itd. O wszystkim, byleby nie o rzeczach związanych z seksem, nie o podniecających, a jak "fala uderzeniowa" minie, to znów oddaj się przyjemności i "działaj" spokojnie dalej. Może i śmieszna rada, ale nie sama to wymyśliłam, lecz usłyszałam kiedyś od faceta, więc chyba jednak JAKIŚ sposób to jest. Na pewno wypróbowanie go nic nie kosztuje.

Powrót do góry
patrysiaaa24

PostWysłany: Nie Paź 17, 2010 3:06 pm    Temat postu: Przedwczesny wytrysk a chore serce Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć wszystkim mam mały problem ... mój chłopak ma chore serce , ma rozrusznik i podczas stosunku bardzo szybko "dochodzi" czy szybkie wytryski są spowodowane chorobą serca ?? Sad

zmieniłam tytuł na bardziej sugerujący treść problemu.

emilka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 12:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma to nic wspólnego.Możecie spokojnie popracować nad przedłużaniem stosunku:)
patrysiaaa24

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rozumiem a czy powinien zgłosić się do lekarza czy możemy popracować nad tym sami ?
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 11:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepiej sami Smile Poczytaj na Forum, jest juz taki temat.
Powrót do góry
sysa4949

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 12:16 pm    Temat postu: Ratunku ! mój chłopak nie chce uprawiać seksu. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie pamiętam kiedy ostatnio się tu logowałam, ale to mało ważne jest. Proszę chłopaki (może któryś z was miał taki problem) dziewczyny (może któraś z was spotkała takiego chłopaka) Sad Jestem z chłopakiem ok 5miesięcy, (dla niektórych to mało, a dla innych wystarczająco) nie jestem dziewica już od prawie 2 lat, a on ma 20 i nadal jest prawiczkiem (chyba, ale to później) . Nasi znajomi od dawna uprawiają seks, a ja nie mogę nawet liczyć na minetkę. Jestem zdołowana, bo jestem kobietą mam swoje potrzeby i one czasem muszą być zaspokajane. Przejdę do konkretu. Kiedy zaczynam rozmowę na temat seksu on zaraz zmienia temat. Kiedy robi się gorąco (to mnie najbardziej dołuje) po kilku minutach 'ręcznej' zabawy on dochodzi ! a potem nie mogę jego członka pobudzić do erekcji. Nie wiem co jest z nim nie tak, wysyłam mu str internetowe z poradami jak ma ćwiczyć mięsień kegla, a on twierdzi, że ,mu się nie spieszy. Kocham go, i dlatego chce mu pomóc, żeby się nie bał. Żeby wytrzymywał dłużej. tak bardzo potrzebuję takiej bliskości, że czasem mam ochotę się rozpłakać. Była taka sytuacja, że zgodził się żeby we mnie wejść (wcześniej zawsze odmawiał) wszedł i zaraz wyszedł bo musiał się spuścić. W tamtej chwili ubrałam się w 3 sekundy i wyszłam. Proszę, pomóżcie mi. Może jakiś lekarz, jakieś tabletki. co mam zrobić, jak mam do niego podejść żeby się nie bał ;( przede wszystkim jak mogę pomóc mu z tym szybkim wytryskiem.

---------edited by emilka--------
ponieważ przedwczesny wytrysk jest tutaj głównym problemem, przeniosłam do odp tematu
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szybki wytrysk to zapewne wina "zabaw rączka". przyzwyczaił sie do tego i stad szybki orgazm. ale zawsze tak jest ze podczas 1 razu w ciagu minuty facet dochodzi (mowie o zblizeniu fizycznym). to jest nieuniknione. w trakcie kolejnych dojdzie "do wprawy" i opanuje sztuke wytrysku Smile
a co do całej sytuacji: on nie jest gotowy. nie powinnas nalegac. Ty to masz za soba i Ci jest łatwiej. on boi sie ze nie podoła, tym bardziej ze nie jestes juz dziewica.
postaw sie w jego sytuacji..on z doswiadczeniem sexualnym a Ty dziewica i nalega zebyscie to zrobili a Ty czujesz ze jeszcze nie czas.. i co robisz? ulegasz? czy dajesz do zrozumienia ze wkoncu nadejdzie ten moment tylko musi dac Ci troche czasu.
mam nadzieje ze pomogłam Smile
pzdr Very Happy

jak to mowia... jak kocha to poczeka Wink wiec cierpliwie czekaj Wink

Powrót do góry
metycja

PostWysłany: Pon Lis 15, 2010 4:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że chłopaka dodatkowo stresuje Twoje podejście do sprawy. Może trochę zbyt bardzo na niego naciskasz? Sama napisałaś, że kiedy mu nie wyszło "w 3 sekundy wstałaś, ubrałaś się i wyszłaś". Może potrzebuje więcej zrozumienia z Twojej strony? Jeśli za każe niepowodzenie będziesz go "karać" (bo na pewno Twoje wyjście było dla niego bardzo przykre), problem będzie się pogłębiał jeszcze bardziej. Porozmawiajcie o tym, co dla każdej ze stron jest ważne.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Następny
Strona 12 z 15