Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Przedwczesny wytrysk/za szybki orgazm

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lis 10, 2009 6:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to znakiem tego musisz wysłac faceta do lekarza... bo to prawda 6mcy minelo i jest dalej tak samo? wiec cso tu nie gra..dlaczego on tak szybko dochodzi... az tak go podniecasz?.. hmm...rozumiem Cie ze boli od otarc itp ale czy sex zawsze musi sie konczyc orgazem u faceta czy kobiety wg mnie -nie. nie musicie sie kochac az on znow dojdzie.. poprostu poczujecie sie zaspokojeni i basta Razz no chyba ze on poczuje sie zaspokojony dopiero jak dojdzie.. ;. Neutral

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
chica82

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Lis 11, 2009 4:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sa specjalne tzw opozniacze zele, spraye , tabletki, prezerwatywy. Mozesz poczytac sobie o nich i o ich dzialaniu na stronie
adres wycięłam. Gosia85
Na pewno znajdziesz cos dla siebie, a jak nie to bedziesz wiedzial jakie sa mozliwosci
Powrót do góry
MichaelloClass

PostWysłany: Sro Lut 10, 2010 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dla wszystkich, którzy mają problem radzę zasięgnąć do czasopism lub książek fachowych. Raz skorzystałem z artykułu na temat doprowadzania kobiet do orgazmu w miesięczniku Men's Health to tak rozgrzałem moją Pannę, że nie wiedziała gdzie się znajduje Wink. Polecam jeszcze ebooka o tej tematyce napisanego przez, uwaga... kobietę! Tytuł ma "Daj jej orgazm"
Malwiny Gartner Wink Sam go przeczytałem i muszę wam powiedzieć, że gdyby każdy facet go przeczytał to wszyscy byliby zawsze zadowoleni z siebie a kobiety zawsze chodziły uśmiechnięte. Jeżeli jesteś kobietą to kup tego ebooka swojemu facetowi i jakoś mu podrzuć Wink, natomiast jeżeli jesteś facetem i masz problem to spraw sobie go czym prędzej.

-----------edited by emilka----------
temat przyłączyłam do zbiorczego, edytowałam posta (nie podajemy linków do sklepów internetowych) i mam prośbę o usunięcie linków z podpisu. dzięki
Powrót do góry
SlavoY2K

PostWysłany: Pią Lut 12, 2010 6:44 pm    Temat postu: Re: szybkie dojście Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karolcia1 napisał:
Elo!!!
mam taki problem , gdy kocham sie ze swoim chlopakiem nasz sex trwa czasami 5 minut, od jakiegos czasu kochamy sie bez prezerwatywy, nasz sex polega na tym ze ja jestem na nim pare razy dobrze sie porusze i on dochodzi w takiej pozycji mam tylko orgazm łechtaczkowy i to nie zawsze bo czasami on mnie wyprzedza i juz nie chce sie pozniej ze mna kochac,jestesmy ze soba 1,5 roku a ja jeszcze nie mialam orgazmu pochwowego, nie wiem co mam robic, pomozcie mi!!!

---- edit by Paweł:
Prosze pisać wyrazy gdzie nie ma wielu tych samych liter Wink oraz max 3 znaki interpunkcyjne kolo siebie.

Niestety bywają akie niedopasowania ja mam podobny problem, moja partnerka chce szybkich numerków maksymalnie 5 minut, ja natomiast lubię długie delektowanie się przyjemnością. Po 20 - 30 minutach uzyskuję stan który daje mi najwięcej przyjemności i chcę się nim delektować jak najdłużej. Nachodzący orgazm po takim czasie jest tak fantastyczny że nie da się tego opisać słowami. Każdy ruch w środku jest falą przyjemności.
Powrót do góry
Decard Cain

PostWysłany: Sro Sie 18, 2010 7:58 am    Temat postu: Bardzo szybko dochodze- brak satysfakcji dla kobiety! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Za szybko! W czym problem?
Witam. Poszukuje pomocy dopiero od wczoraj wiec za dużo się nie dowiedziałem.
Mój problem polega na tym że przez 2 lata bylem sam (od ostatniej partnerki). Teraz znalazłem sobie Kobietkę po dość długim czasie przeszliśmy na etap sexu. I tu jest pies pogrzebany bo zaledwie po 5 minutach dla mnie byl już koniec:( (dla informacji mam 21 lat co tym bardziej sprawia że mnie to dziwi). Z poprzednia Partnerka mogłem to robić niemal cała noc. A teraz PUF i koniec;/ Proszę o pomoc.

Dodatkowe informacje: Nie jestem chuderlakiem, prowadzę zdrowy tryb życia tzn (żadnych słodyczy, dużej ilości tłuszczów itp), wcinam dużo owoców i warzyw (pracuje w hurtowni) biegam i chodzę na siłownie (nie biorę żadnych wspomagaczy).

-----edited by emilka------
temat został przyłączony do zbiorczego dot zbyt wczesnego wytrysku
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Sie 18, 2010 10:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

decard dla mnie wydaje sie sprawa jasna..długo nie miałes partnerki i kiedy ja znalazłes i doszlo do stosunku nastapiło wielkie booommm Smile to normalne po tak dlugim czasie. wszystko wroci do normy, po 2,3cim stosunku Smile organizm sie przyzwyczai i bedziesz znow mogł sie cieszyc długim sexem Smile

PS- chyba ze to był juz ktorys stosunek z kolei i za kazdym razem po 5 min dochodzisz\?

Powrót do góry
Decard Cain

PostWysłany: Sro Sie 18, 2010 1:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiec właśnie problem w tym że był to już któryś raz ;/ Denerwuje mnie to żeby nie powiedzieć brzydko. Nie wiem co z tym działać? chyba trzeba będzie popełnić inwestycje i spróbować jakichś tabsów na to czy coś ;/ Jakby nie patrzeć uważam ze oboje (tzn ja i moja Kobieta) powinniśmy czerpać z tego przyjemność a nie 5 min i ,,dziękuje do widzenia"Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Sie 18, 2010 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze potrzebujesz czasu?
nic na siłe Smile
a moze poprostu sie stresujesz za mocno i za kazdym razem myslisz "oby tylko nie skonczyc tak jak ostatnio" .. a tu psikus i własnie tak sie staje.
proponuje odprezyc sie i nie myslec o finale..moze uzyjcie grubszych gumek zebys tak bardzo "nie czuł" Razz, narazie pomysły mi sie wyczerpały Wink

Powrót do góry
Decard Cain

PostWysłany: Czw Sie 19, 2010 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hm no właśnie stwierdziłem ze wypróbuje DUrex Performa. zobaczymy. Dziękuje za rady ale nadal czekam na nowe! Smile
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Sie 19, 2010 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm...A może warto by było żeby najpierw Ciebie zaspokoić, a potem bawić się dalej?

Seks oralny, potem dalsza gra wstępna i stosunek.
Albo może spróbujcie stosunku przerywanego? Jak będziesz czuł że jesteś blisko nie poruszaj się. Przeczekaj. Musicie poćwiczyć Smile A uwierz, to na prawdę działa Smile Sprawdzone Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następny
Strona 11 z 15