Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Przedwczesny wytrysk/za szybki orgazm

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mr_boGus

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 03, 2008 5:23 pm    Temat postu: Za szybki wytrysk : | ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.
Mam mało jak na swój pierwszy stosunek 15 lat. Nie dawno przeżyłem z dziewczyną swój pierwszy raz. Ale mam pewien problem Sad nie wiem o co chodzi, kiedy dochodzi już do wejścia i pchnięcia, to nie potrzeba mi wiele żeby doszło do wytrysku. Dlaczego ? czy to mimo mojego wieku ? czy może coś innego ?
Proszę o pomoc bo mnie to niepokoi, a chcę dać dziewczynie jak najwięcej przyjemności.

-------edited by emilka-------
przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 12:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

15 lat? Uła.. Zbyt wczesnie, zbyt duże podniecenie i wytrysk gotowy. Potrzeba wieku i doświadczenia.
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 11:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zibi ale jak zdobyć wieksze doswiadczenie jesli nie zaczynajac bardzo wczesnie ? Razz
Chyba nie chodzilo ci o reczny?
Powrót do góry
mr_boGus

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 4:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh czyli chodzi o to że z wiekiem mi to przejdzie tak ?
Powrót do góry
dragonette87

PostWysłany: Pon Paź 06, 2008 7:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O ludu! weny troche i nie bedzie sie na co skarzyc w lozku(i poza nim;])
Jedyne czego tutaj nie widzialam w radach to delikatne naciagniecie moszny partnera kiedy juz czuje, ze sie zbliza i zwolnienie tempa.
Powrót do góry
Trans

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 5:11 pm    Temat postu: Szybkie Dochodzenie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, jestem mężczyzną Very Happy no i mam taki problem że podczas stosunku szybko dochodzę. Szybciej od mojej wybranki i to jest dla mnie dziwny problem. Nie wiem co zrobić żeby dochodzić dłużej, a zależy mi na tym aby mojej Kobiecie :* było przyjemnie. Raz było tak że dochodziłem z 15 minut, wtedy szok załapaliśmy, przedtem z 3 razy uprawialiśmy sex...

Jakieś porady?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmm czeste stosunki sprzyjają wydłużaniu się czasu dojścia. Jeśli nie macie możliwości kochac się regularnie, często z dziewczyną to spróbuj na jakiś czas przed zbliżeniem, (nie wiem z godzine dwie wcześniej) masturbacji, wtedy napewno czas dojścia przy partnerce będzie dłuższy.
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i do tego jesc selera duzo Smile bo podobno wydluza u mezczyzn czas w jakim sie dochodzi Razz
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 12:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OO a to dobre Smile
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 11:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wyprobuje na swoim i dam znac czy ta metoda dziala Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Następny
Strona 6 z 15