Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Przedwczesny wytrysk/za szybki orgazm

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 13, 14, 15  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Trans

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I jak działa? U mnie nie bardzo...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Klaudynka908

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 5:54 pm    Temat postu: Why ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam pytanie.Ostatnio gdy zaczynam sie kochac z moim chlopakiem , on po 30 sekundach doslownie musi wyjsc bo dochodzi. Nie rozumiem czemu tak jest? to normalne ?
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 6:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ile partner ma lat? Tak to czasem normalne.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 6:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Klaudynka Hmm i normalne i nie... jeśli kochacie się niesystematycznie, albo dopiero zaczynacie uprawiać seks to myślę że jest to normalne. Wiadomo mówiąc prosto z mostu Twój chłopak jest "napalony" i wiele mu nie trzeba do zadowolenia.
Jeśli jednak kochacie się regularnie i już od dłuższego czasu no to myślę że jednak coś jest nie tak .

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 6:18 pm    Temat postu: ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

On ma 17 lat rocznikowo, KOchamy sie od 2,5 miesiecy i nie bylo tak jeszcze, zawsze co tydzien ale jak bylo tak dlugo wlonego to czesciej . Wiec co on musi z tym zrobic ? Lekarz czy co ?
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

17 lat to wcześnie, z wiekiem będzie lepiej Smile
Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

17 lat...teraz się nie dziwię co w tym wieku tyle wpadek Razz jak dzieci robią dzieci Confused masakiera.......
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z Zibim. Jest jeszcze młody i jeszcze nie potrafi nad tym zapanować z czasem będzie coraz lepiej.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Costa ten komentarz jest nie na temat Smile lepiej doradz chłopakowi a nie negujesz Wink albo nic nie pisz Razz to uwaga ode mnie Razz

Powrót do góry
flashq

PostWysłany: Czw Sty 29, 2009 10:12 pm    Temat postu: Krępujący problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mój problem mnie dosc krępuje, nie wiem czy to dobry dział, forum, ale prosil bym o pomoc, podczas stosunku mam problem, mianowicie, jezeli mam wzód to bardzo krotki, a podczas stosunku bardzo szybko dochodze, w czym problem?

przenioslam. emilka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 13, 14, 15  Następny
Strona 7 z 15