Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

[pytanie do pań] chodziłyście do ginekologa faceta?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aga xs
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind-calkiem mozliwe ze lekarz badal Ja ginekologicznie,bo z tego co przeczytalam to ma ciaze zagrozona,wiec lekarz musial zbadac,a usg to swoja droga. Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja chodze i do faceta i do babki i mnie jest wszystko jedno Razz

Powrót do góry
aneta8702

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ty chyba nie bylas w ciazy, jestem w 29 tyg i tak samo cie bada jak i nie jestes w ciazy na fotelu zeby sprawdzic czy macica jest na sowim miejscu i szyjka. i na kazdym badaniu jest ze mna, czemu mam sama przez to przechodzic jak on moze byc ze mna i ja wtedy si lepiej czuje
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha pozostawie to bez komentarza..oczywiscie płec ginekologa. chodzcie ile sobie chcecie. powodzenia przy porodzie.
ps- nie bylam ale napewno na usg brzuszne pojde ze swoim M a na dopochwowe? hmmm nie widze takiej potrzeby..

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 11:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja chodze do kobiety z polecenia kolezanki Smile i babka jest super. taka troszke starsza duzo ale swietnie mi sie z nia rozmawia Smile a facet Confused ? szkoda slow. Bylam raz i wiecej nie pojde. Wogole nie rozumie kobiet i tyle. Az mnie nerwica bierze jak teraz sobie pomysle o tamtej wizycie, blee Rolling Eyes
Powrót do góry
aneta8702

PostWysłany: Sro Mar 12, 2008 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nie zalezy od plci tylko od podejscia lekarza do pacjentki
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Mar 12, 2008 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o napewno tak. ale jak ktos sie raz przejedzie to nie ma co sie dziwic ze czuje wstret do lekarza tej płci.. ;/ chociaz sa i baby hamskie nie mowie ze nie.

Powrót do góry
aneta8702

PostWysłany: Sro Mar 12, 2008 8:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masz racje, niejedne lekarz potrafi niezle zniechecic i jak tu pozniej sie przemoc, ciezko jest
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Mar 12, 2008 9:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja chodzę do świetnego PANA ginekologa, potrafi rozładować atmosferę, jest bardzo rozmowny, poświęca każdej swojej pacjentce minimum 20 minut, odpowie na każde pytanie, doradzi, świetny facet, na pewno go nie zmienię Exclamation Very Happy
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 12:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja chodze do pani doktor,jest rewelacyjnym lekarzem i swietnym czlowiekiem,dzieki Niej donosilam szczesliwie ciaze,a wczesniej tez chodziam do babki,ale ona bagatelizowala wszystko co mowilam,potem poszlam raz do prywatnej kliniki tez do babki i ta bez skrupolow oznajmila mi,ze prawdopodobnie w najblizszych dniach poronie Sad i to ma byc podejscie lekarza.A u faceta tez raz bylam,ale jakos nie podpasowala mi ta wizyta,niby mily starszy pan,ale ja wole jednak kobiete Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 5 z 10