Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 2:26 pm Temat postu:
Ja chodziłam do jednego i tego samego lekarza - faceta. W najbliższym czasie mam zamiar się wybrać do innego lekarza (przeprowadziłam się) i musze szukać który jest dobry ;/
Powrót do góry
Mmmadzia
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 2:36 pm Temat postu:
Ja chodziłam napoczątku do męźczyzny a póżniej do kobiety.
Nie wiem czy poprostu Pani doktor była za każdym razem zła czy coś ale była strasznie nie delikatna w stosunku do mnie. W porównaniu co do Pana dokora.
Teraz chodze znów do ginegologa męźczyzny i jestem zadowolona...
Powrót do góry
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 2:39 pm Temat postu:
Ja chodze do kobiety... jest delikatna i sympatyczna tak wiec, bez zarzutu. Jestem naprawde zadowolona, ale faktycznie slyszlalam duzo opini o innych lekarkach i naprawde z reguly slysze ze kobiety sa niedelikatne i humorzaste i faceci w tym fachu sa lepsi.... _________________
Powrót do góry
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 2:42 pm Temat postu:
Ja chodzę do faceta ) Jest fantastyczny i bardzo, bardzo delikatny. Raz byłam u kobiety i nigdy więcej . Ale to wszystko pewnie zależy od danej osoby a nie od płci.
Ja jestem zadowolona . _________________ Jestem mamą ))
Powrót do góry
mamaKasiiKubusia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 1:53 pm Temat postu:
Jeden raz w zyciu byłam u kobiety i przyrzekłam sobie,że to był pierwszy i ostatni raz.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Sprawy łóżkowe
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strona 10 z 10