Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

[pytanie do pań] chodziłyście do ginekologa faceta?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
annka22

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 2:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja chodziłam do jednego i tego samego lekarza - faceta. W najbliższym czasie mam zamiar się wybrać do innego lekarza (przeprowadziłam się) i musze szukać który jest dobry ;/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja chodziłam napoczątku do męźczyzny a póżniej do kobiety.
Nie wiem czy poprostu Pani doktor była za każdym razem zła czy coś ale była strasznie nie delikatna w stosunku do mnie. W porównaniu co do Pana dokora.
Teraz chodze znów do ginegologa męźczyzny i jestem zadowolona...
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja chodze do kobiety... jest delikatna i sympatyczna tak wiec, bez zarzutu. Jestem naprawde zadowolona, ale faktycznie slyszlalam duzo opini o innych lekarkach i naprawde z reguly slysze ze kobiety sa niedelikatne i humorzaste i faceci w tym fachu sa lepsi....
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 2:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja chodzę do faceta Wink) Jest fantastyczny i bardzo, bardzo delikatny. Raz byłam u kobiety i nigdy więcej . Ale to wszystko pewnie zależy od danej osoby a nie od płci.
Ja jestem zadowolona .

Powrót do góry
mamaKasiiKubusia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 1:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeden raz w zyciu byłam u kobiety i przyrzekłam sobie,że to był pierwszy i ostatni raz.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strona 10 z 10