Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 12:12 am Temat postu: |
|
|
ja bym dodała ze pod warunkiem jesli cykle masz krotkie jesli długie to watpie abys zaszła w ciaze nawet kochaja sie do konca. nie mowie o owulacji tylko podczas okresu i tuz po _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
henia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 11:46 pm Temat postu: pęknieta prezerwatywa i okres |
|
|
witam
kochałam sie dzisiaj z chlopakiem...wszystko było w porządku ale po wtrysku prezerwatywa okazała sie pęknieta poprostu była rozwalona!!! niby wyjął przed wytryskiem,bo część spermy znalazła sie na moim udzie i całej nodze. Dziś upłynął piąty dzien okresu. Cykle mam 33 dniowe. Sama nie wiem kiedy pękła nam guma.... jak myślicie jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia??
pozdrawiam
---Pytanie przyłączam do odpowiedniego tematu---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
małgosia3
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 11:20 pm Temat postu: |
|
|
W czasie okresu możesz zajść w ciążę. Po sąsiedzku mieszka 13 letnia dziś dziewczynka właśnie poczęta podczas miesiączki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 11:56 pm Temat postu: |
|
|
pod warunkiem ze jej mama ma krotkie cykle... przy regularnych zajscie w ciaze podczas okresu = 0. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martenicja
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie mam zamiar uprawiać seks z moim mężczyzną w 5 i 6 dniu miesiączki, moje cykle wahają się od 31 dni do 34. Są to dane z 4 okresów, zastanawiam się czy możemy zaryzykować kochając się bez zabezpieczenia, ale nie doprowadzając do wytrysku we mnie, co o tym myślicie?
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 11:20 pm Temat postu: |
|
|
A ile trwały najkrótszy i najdłuższy cykl z ostatnich 12? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 11:51 pm Temat postu: |
|
|
jesli bedziecie uwazac to nie ma co sie bac.
oczywiscie mowie o sexie bez wytrysku
ale musicie tez sie liczyc z tym ze moze cos niespodziewanie "poleciec" i wystarczy ze bedziesz miala dni płodne i ciaza gotowa. ale prz tak dlugich cyklach watpie zeby mogło do tego dojsc :] _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martenicja
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 5:17 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie takie porządne zapisywanie prowadzę od października, stąd trudno mi stwierdzić ile trwał najkrótszy, czy najdłuższy cykl.
Dodano po 1 minutach:
Martenicja napisał: | No właśnie takie porządne zapisywanie prowadzę od października, stąd trudno mi stwierdzić ile trwał najkrótszy, czy najdłuższy cykl. | Mam dużo wątpliwości, więc pewnie zdecyduję się na seks z prezerwatywą, choć nie powiem jest to dość uciążliwe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
andi12
|
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 9:20 pm Temat postu: kochalam sie z chlopakiem w pierszy dzien okresu czy jest m |
|
|
kochalam sie z chlopakiem w pierszy dzien okresu czy jest mozliwosc zajscia w ciąze?
--- Nie pisz tych samych tematów kilka razy i przede wszystkim pisz w odpowiednich działach. REGULAMIN!!!!!---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 10:00 pm Temat postu: |
|
|
andi nie _________________