Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

sex w wodzie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
olkaa
Gość

PostWysłany: Nie Cze 25, 2006 4:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A Ty Aniu masz 16 lat i jestes mama ? Jak zle wywnioskowalam to przepraszam Smile

a wracajac do mnie to juz sie raczej nie boje bo to zapewne malo mozliwe,
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Cze 25, 2006 5:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ze po pierwszym razie mialas miesiaczke nie oznacza ze nie bylas w ciazy -miesiaczka moze wystepowac przez pierwsze 3 ms. A plemniki to nie rybki zeby spbie plywale w wannie i akurat wiedzialy ze musza trafic do pochwy zeby cie zaplodnic. Brzmi jak nonsens!
Powrót do góry
anka 16
Gość

PostWysłany: Nie Cze 25, 2006 8:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no moze i brzmi jak nonsens ale to w takim wypadku jak doszlo do zaplodnienia skoro my tylko wtedy no madralo ???? moze droga pantoflowa co ;p pozdro
Powrót do góry
lolkaaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 02, 2006 9:46 pm    Temat postu: Mozliwosc zajscia.. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Zaczne od tego ze wspolzyje z chlopakiem dluzszy czas stosujemy prezerwatywe i przewaznie globulki lecz nie zawsze.

W tym miesiacu mielismy sporo 'przygod'. Z prezerwatywa bylo wszystko ok, teraz spoznia mi sie okres i mam straszne mdlosci rano i chyba wiecej jem.. Boje sie bo jestem jeszcze mloda a z drugiej strony prezerwatywa nie pekla. Obawiam sie czy moglam zajsc przez jakies pieszczoty albo niechcacy jakos mogly sie dostac 'do mnie' plamniki. Czy takie zaplodnienia zdarzaja sie czesto i czy mam powod zeby sie martwic? Szczegolnej takiej sytuacji nie pamietam.

Dodam ze jedyna rzecz w ktorej tak jakby moglabym miec kontakt zplemnikime to bylo w wodzie, dokladnie w jazuzi z chlopakiem doszlo do wytrysku ja tam tez bylam mialamna sobie kostium lecz obawiam sie czy moglo wtedy dojsc dozaplodnienia?

Dziekuje za pomoc i przepraszam jesli poruszylam jakis istniejacy juz problem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Nie Lip 02, 2006 10:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem, to raczej nie masz powodu, zeby przejmować się zabawą w jacuzzi. Jest bardzo, bardzo małe prawdopodobieństwo, wręcz zerowe. Plemniki sie same nie poruszają. Myślę, że zaczynasz bardzo się denerwować i to stąd bierze sie spóźnienie. Postraj sieuspokić. Kiedyś przeżywałamto samo co Ty, więc rozumiem. Teraz zmądrzałam i bardziej uważam! Pozdrawiam! Smile
Powrót do góry
olkaaa
Gość

PostWysłany: Nie Lip 02, 2006 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najgorsze jest to ze ja mam jakas fobie na tym punkcie i dokladnie co miesiac umieram ze strachu mimo tego zemoj chlopak mowi ze chorobliwie uwazam na wszytsk! Ehh ...
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Lip 02, 2006 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rozumiem. Może warto pomyśleć o zmianie antykoncepcji? Nie napisalaś ile masz lat...
Powrót do góry
olkaaa
Gość

PostWysłany: Pon Lip 03, 2006 9:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam 17 lat.
Moze to juz jakas choroba albo bzik na tym punkcie czuje ze zadna antykoncepcja nie dami tego spokoju Sad
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Lip 03, 2006 9:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam 16... W takim razie wybacz, ale napiszę to co myślę- daj se spokój! Poczekaj, przemyśl. Seks nie zając, nie ucieknie. A jeżeli chcesz to robić alej idź do ginekologa i poproś o jakiś środek dla Ciebie. Stosuj razem z prezerwatywą i w dni niepłodne, może wtedy są szanse, ze się uspokoisz.
Powrót do góry
Gosiaaaa
Gość

PostWysłany: Sro Lip 05, 2006 1:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

boże ale wy macie problemy przecież to odrazu nie dojdzie do zaplodnienia. Tak juz tylko cie dotknol a ty w ciąży tak nie ma! trzeba myslec optymistycznie inaczej sie wykończysz ja przestalam sie martwic i jest wszystko ok to naprawde dużo trzeba żeby zajść w ciąże, ja i tez moje koleżanki kochalyśmy sie wile razy w dni plodne bez zabezpieczenia i nic. wiec nie martw sie to tak odrazu sie nie zajdzie w ciąże
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 2 z 6