Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

sex w wodzie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 9:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc dzieki za odpowiedz tylko ze ja teraz od 5 wrzesnia zaczełam pierwszy raz uwywaz tebletek i przed nimi miałam okres ale ok dzieki bardzo za odpowiedz
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 9:25 am    Temat postu: jeszcze jedno pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mam jeszcze jedno bo kolezanka pyta sie mnie czy jak chłopak piesci sie z dziewczyna i swoim penisem jezdzi jej po powierzchni pochwy ale nie wchodzi a nia to czy jak sie wydziela ta wydzielina przed wytryskiem to czy moze ona spowodowac zajscie w ciaze??
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 2:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O ciąże wcale nie jest tak łatwo.Plemniki nie daly by rady dotrzec do jajeczka bez sprzyjających okoliczności, tj śluz, którybardzo pomaga dostać się plemnikom do cielu. A na powierzchni ciała raczej dziewczyna nie ma śluzu Wink

Pozdrawiam
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 5:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie.Czy jesli okres miałam 4.09 to czy teraz czyli 14.09 moge miec jajeczkowanie??Mam okres przez 7 dni.Mój cykl trwa 24-26 dni.Aha,a 30.08 uprawiałam peeting w ubraniu z moim chłopakiem jesli to ma jakis związek.I teraz boli mnie jajnik.Słyszałam ze jezeli kobieta zajdzie w ciaze to moze miec okres.Czy mogę byc w ciąży???prosze odpiszcie jak najszybciej!!
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 6:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uwazam ze nie jestes w ciazy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale jaka była sytaucja, iż sądzisz byś mogła być w ciaży? Zabezpieczasz się?

Przy krótkich cyklach jajeczkowanie jest możliwe wcześniej. Uważam, że jejczkowania wtedy nie miałaś, ale dni płodne tak.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale ja uprawiałam tylko peeting rekami,a nie seks.I to jeszcze w ubraniu a pózniej miałam normalnie okres a teraz 5 dni po okresie boli mnie brzuch w dolnej czesci.?????odpowiedzcie:>
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to jaka ciążą? Very Happy No co Ty, spokojnie. Przestań się martwić, a ciążę wybij sobie z głowy w tym przypadku.
Powrót do góry
kiki

PostWysłany: Nie Lut 18, 2007 1:55 pm    Temat postu: wspolna kapiel a ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy jest mozsliwosc zajscia w ciaze podczas wspolenej kapieli? nie zostal odbyty stosunek, ale po stosunku poszlismy sie razem kapac, no i chlopak mial moze trosze spermy na czlonku, no ale kapielbyla z plynem a wodabardzo goraca, czy jest wogole jakies prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Lut 18, 2007 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej mozliwosci Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6