Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

sex w wodzie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agatii84

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 8:25 pm    Temat postu: Pytanko o wydzieline Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie pyatnie bo wczoraj kapałam sie w wanie z moim chłopakiem i w sumie nie doszło do wytrysku ale piescilismy sie i pewnie i troche wydzieliło sie tej wydzieliny z penisa .Czy jest mozliwosc zapłodnienia gdyz jestem dziewica a woda w wannie miała ok 45 stopni celciusza
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma czegoś takiego jak zajście w ciążę w wodzie.
Nie ma takiej możliwości, nawet gdyby był wytrysk. Nie martw się Wink
Powrót do góry
:)
Gość

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 10:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za odpowiedz.Troche mi ulzyło Wink
Powrót do góry
agatii84

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 10:15 am    Temat postu: jeszcze jedno pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.Dzieki za odpowiedz.JAk mozesz mi wyjasnic czemu w wannie nie mozna zajsc w ciaze??Czy te plemniki gina w temperaturze powizej 37 stopni?
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W wodzie gina. To nie zabia sperma Wink
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiedzcie mi czy to mozliwe , jesli chlopak mial wystrysk lezac na mnie sperma zmoczyla jego slipki spodnie i moje spodnie i majtki czy mozliwe jest zajscie w ciazy w tej sposob ?? czy mozliwe jest aby plemniki dostaly sie do mojej pochwy ??
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 11:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Juz gdzies widzialam to pytanie.
Nie to niemozliwe.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 9:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja już 3 razy, 2 razu usunołem. Uprzedzam że kolejne takie numery będą surowiej karane niżęli usunięcie postu.

Wystarczy napisać raz, nie trzeba rozsyłąc swojego pytania po całym forum, w różnych tematach.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 8:58 am    Temat postu: nurtujace pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc mam takie pytanie czy jak uzywam tabletek antykoncepcyjnych a miesiaczka zaczeła mi sie 5 wrzesnia i wczorak kochałam sie z chłopakiem czy mozliwe ze jestesm w ciazy?
Powrót do góry
Karolina86

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 9:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze, jak bierzesz tabletki antykoncepcyjne, to nie ma się "miesiączki" tylko krwawienie z odstawienie, zapamiętaj na przyszłość Wink

Jeżeli bierzesz tabletki, stosujesz się do zasad ich zażywanie, to możesz kochać się każdego dnia cyklu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 3 z 6