Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 09, 2006 11:00 pm Temat postu: wynik testu. pozytywny?negatywny?? |
|
|
witam. mam pytank.robiłam sobie tast ciązowynazwy bobotest.Wyszedł on negatywny,ale pod swiatłem w miejsu gdzie ma wystapic ta druga rozowa linia wyszło zgrubienie poziome przezroczyste bez jakiegokolwiek koloru. Nie wiem, kilka razy robiłam juz dawniej test i tak nie było. dodam ze tym razem kochałam sie z chłopakiem do końca z 5 dni pod rzad.niby przed spodziewana miesiączką tylko ze ten okres jest moja niewiadoma bo sie ostatnio spużnia. czyli mam nieregularny. piersi mam powiekszone i sutki lekko wrazliwe. pozatym nic mi nie dolega. czuje sie wręcz wspaniale.
a pozatym to nie wiem czy czasem nie zrobiłam tego testu zbyt wcześnie bo robiłam go wczoraj . prosze o odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Maj 09, 2006 11:55 pm Temat postu: |
|
|
Uważam że zrobiłas ten test za wcześnie, prze3ważnie powinno sie wykonywac testy PO 6 dniu od stosunku.Radze go powtórzyć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Beata23
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 9:24 am Temat postu: Skuteczność BOBO-TEST! |
|
|
Poprzedni okres dostałam 8.05, to jest 1 dzień cyklu. Okres trwał 7 dni. Kochałam się z prezerwatywa, która nie pękła i się nie zsunęła w 10 dniu cyklu, 3 dni po okresie. To był mój 1 raz. Odczekałam kolejnych 9 dni, tj. 11-19 dzień cyklu na ew zapłodnienie i pierwszy Bobo Test zrobiłam w 33 dniu cyklu. To już było po terminie spodziewanego okresu, bo on powinien być ok. 8.06(tego dnia mialam egzamin,wiec stres).Wynik był negatywny. Kolejny test zrobiłam w 43 dniu cyklu, wynik tez negatywny. Testy robiłam po dacie spodziewanego okresu, z porannego moczu, zgodnie z ulotką i nie było śladów 2 linii. Bobo test wykrywa już 6 dniowa ciąże, ale wiem, ze to teoria. U mnie w dniu robienia 1 testu ciąża by była 14 dniowa a w dniu 2 testu już 24 dniowa. Czy te 2 testy są wiarygodne? Bardzo dziękuje
PS. Teraz się stresuje i mam problemy ze snem, jak o tym mysle to mnie mdli, czasem mnie kłuje w okolicach jajników. Piersi mne nie bolą, nie mam zachcianek. Prosze o opinię |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasssia Gość
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 1:57 pm Temat postu: |
|
|
Testy mylą się tylko i wyłącznie w jedna stronę mogą pokazać że nie jesteś w ciąży a tak naprawdę jesteś .Lecz nie myśl od razu ze tak jest u ciebie to się zdarza bardzo rzadko .Szczerze to wątpię by to była ciążą . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Beata23
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 2:56 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje Ci Kasiu za odpowiedz. Będe wdzięczna jak jeszcze ktos napisze i doradzi. Za wszystkie opinie z gówy dziękuję i zycze zdrówka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Cze 25, 2006 12:39 pm Temat postu: |
|
|
Hej.Ja zawsze robilam bobotest i zawsze wynik był wiarygodny, ostatnio też zrobilam 2 testy i okazało się że jestem w ciąży.Poszłam do lekarza zrobił mi usg i potwierdził ciąże,jestem w 7 tygodniu czyli bobotesty nie zawiodły, lecz potwierdziły prawdę z czego się bardzo cieszę i jestem bardzo szczęśliwa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Beata23
|
Wysłany: Nie Cze 25, 2006 2:39 pm Temat postu: |
|
|
a po jakim czasie od spodziewanej miesiączki je pani zrobiła ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Cze 25, 2006 3:35 pm Temat postu: |
|
|
W moim przypadku było tak,że z moim narzeczonym staraliśmy się o dzidziusia a okres spużniał mi się chyba 2 czy 3 dni i wtedy zrobiłam testy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Beata23
|
Wysłany: Nie Cze 25, 2006 4:16 pm Temat postu: |
|
|
Ja zrobiłam pierwszy test 1 dzień po spodziewanym okresie a drugi po 11 dniach.Wtedy by juz BOBO TEST wykrył, prawda?? Dziekuje za odpowiedz i zycze zdrówka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Cze 26, 2006 10:22 am Temat postu: |
|
|
Tak na pewno by wykrył a po zatym bobotest jest jednym z najlepszych i najwiarygodniejszych testów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|