Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Joey Gość
|
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 2:33 pm Temat postu: |
|
|
Wczoraj dostalam okres wszystko juz dobrze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KASIK Gość
|
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 6:35 pm Temat postu: |
|
|
na spóźnianie się okresu, w szczególności teraz, ma również wpływ pogoda! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zmartwiona... Gość
|
Wysłany: Sob Sie 05, 2006 11:32 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie. tez odnosnie bobo-testu.jutro bedzie dopiero 8 dzien od mozliwego zaplodnienia.czy nie za wczesnie na ten test( pisza niby ze juz po 6 dniach mozna...)?????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zmartwiona... Gość
|
Wysłany: Sob Sie 05, 2006 11:53 pm Temat postu: |
|
|
i jeszcze jedno...piszecie z enajlepiej rano, ale to w takim razie z pierwszego moczu najlepiej? czyli pierwsze siusianie tak?jak najraniej i z pierwszego siusiania tak??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 12:16 am Temat postu: |
|
|
Test wykrywa już 6 dnia od możliwego zapłodnienia.
Najlepiej rano go zrobić, tak, z pierwszego siusiania.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 12:49 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam podobne problemy jak czytalem tu byly. Kochalem sie z dziewczyna zaraz po okresie chyba 2 czy 3 dnia po jego zakończeniu. Zrobiliśmy BoboTest równo 14 dni po stosunku wynik wyszedł negatywny nie było ani malutkuje drugiej kreski nic! Coś kolo wczoraj powinien pojawić sie kolejny okres wczoraj bolał ją brzuch dziś piersi ale okresu nie ma. Ostnio troche byla poddenerwowana moze to przez to. Powiedzcie tylko czy te 14 dni po stosunku to nie zawcześnie ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 2:35 pm Temat postu: |
|
|
Test możesz wykonac już po 6 dniach od możliwego zapłodnienia. W wykonaliście go po 14 dniach. Więc wynik jest prawidłowy.
Miesiączka opóźnia się zapewne z powodu stresu przed ciążą.
A seks był z zabezpieczeniem, czy bez? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 4:03 pm Temat postu: |
|
|
tak byl w prezerwatywie ona nie pekla ani nic a wytrysk dostałem po. Tylko potem jak zdejmowalem ja moglem palcami dotknac jej ale niekoniecznie i po wszystkim jeszcze troche piescilismy sie co prawda umyłem rece chyba z 10 razy przed tymi pieszczotami i to o to sie boimy.
Czytalem o tym co pisaliscie tutaj i mowa była o tescie w czasie przewidywanej miesiacki a my zrobilismy test po 14 dniach od stosunku ale aż 2 tygodnie przed okresem
Co myslicie o tym ???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 9:00 pm Temat postu: |
|
|
oki zrobilismy test i wszystko jest dobrze:) i odrazu jak dziewczyna zobaczyla wynik to jakos bole brzucha i piersi sie pojawily = okres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
m Gość
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 11:17 pm Temat postu: |
|
|
test (amil..kobieta z apteki powiedziala ze bardzo dobry) zrobilam 9 dnia po stosunku wyszedl negatywny bylam tez u lekarza..nie wykryl ciazy ale zapalenie zapalenie pochwy...denerwuje sie bo mam wciaz straszne bole pach a naczytalam sie ze moze to byc jeden z objawow ciazy..moje pytanie jest nastepujace: jak wczesna ciaze moze wykryc lekarz?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|