Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Skuteczność BOBO-TEST!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Joey
Gość

PostWysłany: Nie Lip 23, 2006 2:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj dostalam okres Smile wszystko juz dobrze Smile
Powrót do góry
KASIK
Gość

PostWysłany: Czw Lip 27, 2006 6:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na spóźnianie się okresu, w szczególności teraz, ma również wpływ pogoda!
Powrót do góry
zmartwiona...
Gość

PostWysłany: Sob Sie 05, 2006 11:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie. tez odnosnie bobo-testu.jutro bedzie dopiero 8 dzien od mozliwego zaplodnienia.czy nie za wczesnie na ten test( pisza niby ze juz po 6 dniach mozna...)??????
Powrót do góry
zmartwiona...
Gość

PostWysłany: Sob Sie 05, 2006 11:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i jeszcze jedno...piszecie z enajlepiej rano, ale to w takim razie z pierwszego moczu najlepiej? czyli pierwsze siusianie tak?jak najraniej i z pierwszego siusiania tak???
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 06, 2006 12:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test wykrywa już 6 dnia od możliwego zapłodnienia.
Najlepiej rano go zrobić, tak, z pierwszego siusiania.
Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam podobne problemy jak czytalem tu byly. Kochalem sie z dziewczyna zaraz po okresie chyba 2 czy 3 dnia po jego zakończeniu. Zrobiliśmy BoboTest równo 14 dni po stosunku wynik wyszedł negatywny nie było ani malutkuje drugiej kreski nic! Coś kolo wczoraj powinien pojawić sie kolejny okres wczoraj bolał ją brzuch dziś piersi ale okresu nie ma. Ostnio troche byla poddenerwowana moze to przez to. Powiedzcie tylko czy te 14 dni po stosunku to nie zawcześnie ???
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 2:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test możesz wykonac już po 6 dniach od możliwego zapłodnienia. W wykonaliście go po 14 dniach. Więc wynik jest prawidłowy.

Miesiączka opóźnia się zapewne z powodu stresu przed ciążą.

A seks był z zabezpieczeniem, czy bez?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 4:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak byl w prezerwatywie ona nie pekla ani nic a wytrysk dostałem po. Tylko potem jak zdejmowalem ja moglem palcami dotknac jej ale niekoniecznie i po wszystkim jeszcze troche piescilismy sie co prawda umyłem rece chyba z 10 razy przed tymi pieszczotami i to o to sie boimy.
Czytalem o tym co pisaliscie tutaj i mowa była o tescie w czasie przewidywanej miesiacki a my zrobilismy test po 14 dniach od stosunku ale aż 2 tygodnie przed okresem
Co myslicie o tym ????
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oki zrobilismy test i wszystko jest dobrze:) i odrazu jak dziewczyna zobaczyla wynik to jakos bole brzucha i piersi sie pojawily = okres Razz
Powrót do góry
m
Gość

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test (amil..kobieta z apteki powiedziala ze bardzo dobry) zrobilam 9 dnia po stosunku wyszedl negatywny bylam tez u lekarza..nie wykryl ciazy ale zapalenie zapalenie pochwy...denerwuje sie bo mam wciaz straszne bole pach a naczytalam sie ze moze to byc jeden z objawow ciazy..moje pytanie jest nastepujace: jak wczesna ciaze moze wykryc lekarz??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 3 z 41