Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Skuteczność BOBO-TEST!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sympatyczna
Gość

PostWysłany: Wto Lip 04, 2006 11:16 am    Temat postu: czy bobo-test jest wiarygodny? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko!!!!
okres spóżnia mi się już dwa tygodznie zaczynam lekko panikowac Sad zrobiłam sobie test w 11 dniu po spodziewanej miesiączce i test wyszedł mi negatywny. Męczy mnie tylko jedna rzecz że tego testu nie zrobiłam z samego rana tylko popołudniu i nie wiem czy wtedy też test może wykryc ciąze ( na opakowaniu pisało że test można wykonywac w ciągu całego dnia) nie wiem co mam teraz robic Sad czy kupic jeszcze jeden test i zrobic go rano czy czekac na miesiączke. Prosze o rade Smile i z góry dziękuje za uzyskanie odpowiedzi na moje nurtujące pytanie.
Pozdrawiam wszystkich gorąco.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 04, 2006 12:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test"Quick" jest na tyle czuly że powinien wykryć ciąże/lub jej brak o każdej porze dnia. jeśli jesteś niepewna zrób go jeszcze raz, rano, bo jednak rano jest zawsze najpewniejszy. Wink

tylko się nie denerwuj, bo miesiączka jeszcze bardziej Ci się będzie opóźniała.

nie wiem jakto z BOBO. to nie ten sam?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sympatyczna
Gość

PostWysłany: Wto Lip 04, 2006 6:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za rade:)
Bobo- test jest niby najlepszym testem tak słyszałm( chciałam się upewnic i posłuchac waszych opini) a na nim pisze że można go robic w ciągu całego dnia to chyba powinien też wykryc ciąze lub jej brak jeśli robiłam go popołudniu....
ale wiesz jak to jest panika Very Happy człowiek wtedy potrafi różne rzeczy sobie wkręcic:( a miesiączki jak narazie nie mam jutro będzie 2tygodnie jak mi się spóżnia.Mam cicha nadzieje że może dopiero wychodzi mi sters maturalny i że wszysto będzie dobrze.
Powrót do góry
Sympatyczna
Gość

PostWysłany: Wto Lip 04, 2006 7:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test"Quick" a Bobo to nie ten sam:([/b]
Powrót do góry
Misiaaa
Gość

PostWysłany: Sro Lip 05, 2006 1:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest niezastąpiony nawet dają mu 99% skuteczności
Powrót do góry
sympatyczna
Gość

PostWysłany: Sro Lip 05, 2006 11:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale chodzi Ci o Bobo-test?
kurcze a ja nadal nie mam miesiączki:(
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 11:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć Dziewczyny!Widze,ze temat sie rozwija, i dobrze....Z tymi testami to trzeba odczekać.Ja odczekałam 9 dni po stosunku na ew zapłodnienie a po tym czasie z tego co jeszcze wyczytałam trzeba odczekać 7 dni,w czasie których dochodzi do zagniezdzenia.Po tym czasie juz powinno byc dość hormonu, który wykrywają testy ciążowe.Powinno się tez stosowac do ulotki,czyli wykonać test po dacie spodziewanego okresu i z porannego moczu.Ja zachowując te zasady zribiłam juz 4 Bobo-Testy i wszystkie są negatywne....Okresu nadal nie mam.Byłam u lekarza i przepisał mi Luteine na jego wywołanie,bo wg niego macica nie jest powiekszona i raczej ciążę wyklucza.Teraz jest 2 dzień po tym jak skończyłam Luteine i nadal czekam na okres...Kurcze,denerwuje mnie to,ze nic nie jest pewne do końca,U mnie po odczekaniu tych dni(na zapłodnienie i inseminacje)ciąża by była 3-tygodniowa a w ostatnim tescie juz 4-tygodniowa.Testy juz by chyba wykryły,prawda??Mój pierwszy raz był z prezerwatywą,nie zsunęła się i nie pękła,wg chłopaka wytrysk nastąpił poza mną,więc gdzie tem okres?Nie mam objawów,czyzby stres az tak działał?Odpiszcie proszę.Pozdrawiam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Lip 06, 2006 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tem ostatni post jest mój, nie wiem czemu tak inaczej mnie podpisało.Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.BEATA23
Powrót do góry
Joey
Gość

PostWysłany: Czw Lip 20, 2006 8:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od 10dc do 13dc kochalam sie z moim chlopakiem. W 24dc zrobilam Bobo Test i wynik byl negatywny. Potem zaczelam sie zastanawiac, czy nie zrobilam go za wczesnie.. i tak zylam sobie w schizach do dzis. Okresy mam dosc nieregulralne, ale zaczynaja mi sie od 30dc i pozniej. Dzisiaj wlasnie jest 30dc. Wczoraj wieczorem mialam podwyzszona temp. Spanikowalam, bo gdzies przeczytalam, ze jesli dochodzi do zaplodnienia temp przed spodziewanym okresem rosnie. Pozniej mama mnie pocieszyla, ze ona zawsze przed okresem miala wyzsza temp., ze to niekoniecznie ciaza. Dzisiaj, przed chwila, zrobilam test Quick Vue. Negatywny. Czy ja juz moge byc spokojna i czekac na ten okres???
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 7:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czekaj na miesiączkę, a pierwszego testu nie zrobiłaś za wcześnie.

test Quick wykrywa juz po 6 dniach od podejrzanego współzycia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 39, 40, 41  Następny
Strona 2 z 41