Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Skuteczność BOBO-TEST!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Wto Gru 23, 2008 12:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no bylo to dosc ryzykowne, ze uprawialiscie seks bez zabezpieczenia w dni plodne, ja uprawialam ostatnio tez w dni plodne ale zawsze z gumka a sama sie stresuje i robilam wczoraj test. Dlatego polecam Tobie rowniez zrobie testu, przynajmniej sie uspokoisz i bedziesz wiedziala czy jestes w ciazy czy nie.
Z drugiej strony skoro nie bylo wytrysku to raczej w ciazy nie jestes Smile

Idz do apteki, kup tescik i bedziesz miec z glowy!
Buziaki:* zycze pomyslnych wynikow Smile
Ewkaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Gru 23, 2008 5:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uff jest okress!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 11:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kiedy najlepiej robić bobo-test?ja go zrobiłam, po tygodniu i wyszedł negatywnie. Mam ponownie go zrobić?
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 2:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po tygodniu od stosunku test jest niewiarygodny. najlepiej robić 3 tygodnie od stosunku. wiarygodny jest już 14 dni od OWULACJI jeżeli się wie, kiedy wystapiła. w każdym razie wstępnie po 2óch tyg można zrobić, najlepiej z porannego moczu
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Pon Gru 29, 2008 7:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o ile dobrze pamiętam na teście pisze że BOBUŚ może wykryć ciąże po 6 dniach od stosunku...mylę się?w każdym bądź razie dzięki za info;)
fasolka
Przyjaciel forum

Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Pon Gru 29, 2008 8:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to ja juz nie wiem, chyba powtorze test ;/
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 29, 2008 8:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powtorz.najlepsze sa jednak BhCg. kosztuje ok.20zł w zal. od labolatorium. wynik w 100% pewny. po co wydawac kase na te ciazowe...w wielu przypadkach sie myliły,a z krwi: never Razz

Powrót do góry
aagnieszkaa24

PostWysłany: Wto Sty 06, 2009 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

potrzebuje pomocy... Okres miałam mieć 26 grudnia. Ponieważ się spóźniał robiłam test 2 stycznia. Był negatywny. Powtórzyłam test 5 stycznia i wynik był taki sam... Od 25 grudnia nie współżyłam z chłopakiem, a nawet wtedy byliśmy zabezpieczeni... co mam teraz robić?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Sty 06, 2009 11:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

iść do ginekologa
pacco7

PostWysłany: Sob Sty 10, 2009 10:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc pomozcie!!! kochałem sie z dziewczyna 8 tygodnie temu(wtorek, sroda) z zabezpieczeniem(prezerwatywani nie pekła anie sie nie zsuneła)tydzien pozniej dostałą okresu w srode-przebiegał normalnie. od tego czasu bolała ja lewy jajnik-ma tam torbiel ktory ja bolał juz nie raz. dostała znow okresu przed sylwestrem-przegiegał normalnie ale poszła do gin ze wzgledu na ten torbiel i lekarz powiedział ze wszystko jest wporzadku( ale inny mowił ze powinna miec operacje ze wzgledu na ten torbiel wiec ciezko stwierdzic czy wszysko jest wporzadku).lekarz nic nie mowił ze jest w ciazy choc nie robiła bagadnia pod tym konten USG (tydzien temu) wydaje mi sie ze jakby lekarz cos wykrył bo by jej powiedział. dwa dni temu kupiła bobo test i wyszełą druga kreska blada jasno rozowa;/ postanowilismy powtorzyc tes i wyszedł negatywny. nie wim co myslec teraz?? prosze nei piszcie na temat badania krwi bo wiem o tym juz ze jest najskuteczniejszy.

Dodano po 41 minutach:

zapomniałem dodac ze nie doszedłem....
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 39, 40, 41  Następny
Strona 40 z 41