Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 10:37 pm Temat postu: |
|
|
Ale masz sluz nieplodny.
Tak jesli wytrysku w ogole nie bylo to nie ma czego sie obawiac. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Cirstan
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 10:40 pm Temat postu: |
|
|
Tak, tak wiem pomyliło mi się To z radości ze w końcu mogę spać spokojnie Niepłodny czyli już niedługo
Ostatnio zmieniony przez Cirstan dnia Sro Paź 14, 2009 10:44 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 10:44 pm Temat postu: |
|
|
Byc moze okres spoznia sie z tabletek, moze tak Twoj organizm na nie zareagowal ale napewno ciaza to nie jest... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 9:21 am Temat postu: |
|
|
Cirstan śluz biały i gęsty o konsystencji kremu to typowy sluz niepłodny występujący zarówno w drugiej poowulacyjnej fazie cyklu jak i w początkowej fazie ciązy. Tym radze się nie sugerować.
Test wyszedł negatywnie, używaliście prezerwatywy...więc w ciązy nie jesteś. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Cirstan
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Chyba najwyższy czas wybrać się do ginekologa.. Wszyscy wokół mowią mi ze to niemożliwe, na jakis czas to pomaga a pozniej znowu wracają czarne myśli 10 dni bez okresu .. Musi być coś nie tak I jeszcze ten śluz.. A jesli prezerwtywa była wadliwa , a test się pomylił ? Oszaleję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 12:02 am Temat postu: |
|
|
Ehhh ... ciaza niemozliwa w twoim przypadku.
Wizyta u ginekologa jest dobrym pomyslem. Moze jemu uwierzysz ze w ciazy nie jestes. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 9:18 am Temat postu: |
|
|
Ciąża wykluczona a okres może sie spóźniać z wielu przyczyn. Poczytaj w odpowiednim temacie o tym.
Śluz tak jak mówiłam prawidłowy dla drugiej fazy cyklu która trwa do okresu. Wizyta u ginekologa jak najbardziej wskazana. Trzeba się kontrolować nie zależnie czy okres sie spóźnia czy też nie _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ruzia80
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 11:42 am Temat postu: |
|
|
Dziewczyny prosze o pomoc.tydzien temu bedac w 7 tyg ciazy dostalam lekkiego jasnorozowego plamienia. bylo tego malutko,troszke na wkladce i tylko przez pare godz. pozniej przez tydzien mialam lekkie uplawy w kolorze zoltym, taki normalny sluz nieplodny tylko o zoltawo kakaowym zabarwieniu. dzis jest koncowka 8 ego tyg znowu mam rozowy sluz a przed chwila w ubikacji mialam straszne zaparcie i pojawila sie kropla zywo czerwonej krwi z pochwy(nie z odbytu). niewiem co myslec. boje sie isc do ubikacji bo wciaz mam to zaparcie i tak bardzo sie boje tego widoku krwi...czy ja poronilam? co robic. jestem w anglii i nic tu mi na podtrzymanie ciazy nie dadza. pomozcie. jetem zrozpaczona |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 1:58 pm Temat postu: |
|
|
Ruzia no nic Ci nie poradzimy niestety . Konieczna jest wizyta u ginekologa i to migiem. Nie ma na co czekać. Każda wydzielina odbiegająca od normy czyli krwista, brunatna itp musi być pilnie skonsultowana z lekarzem. Niestety musisz gdzies sie udać żeby nie było za późno .
Dozwolony kolor śluzu w ciązy to biel i wszystkie odcieie żółtego _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Cirstan
|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 10:28 pm Temat postu: |
|
|
Wlasnie wrocilam od ginekologa USG nie wykazalo ciazy okaze sie okropna panikara jesli powiem ze jeszcze mi malo i chyba jutro zrobie test ciazowy zeby byc juz zupelnie spokojna ? Od stosunku minelo trzy tygodnie a gdzies przeczytalam ze USG moze wykryc ciaze po 6 tygodniach od zaplodnienia.. Jest to prawdą ? Tak czy inaczej pani ginekolog chyba zauwazyla by jakies zmiany w moim ciele mimo wszystko ..? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|